Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 8:03 | |
| Svecane bele kosulje (muzika iz filma Crni bombarder, Anica Dobra)
Dugo hodam vec, kroz moj rodni grad. Izgleda mi da već je pao mrak. Moj grad je lep kada je dan, al umoran je i treba mu san.
REF: Svečane bele košulje zovu me sad na proslave. Al ja ih više ne čujem, odlazim sama nestajem.
Penjem se na breg da oteram mrak. Na bregu je kip u ruci mu mač. I čuje se smeh i čuje se plač. I vidi se Beč i vidi se Drač.
REF: Svečane bele košulje zovu me sad na proslave. Al ja ih više ne čujem, odlazim sama nestajem. 3x | |
|
| |
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Svi ljudi i sve zene
Svi ljudi i sve zene vrtite se sa nama u krug videcete cudne stvari neka niko ne bude glup
Vi ste nasi, mi smo vasi penjemo se svi na stub a ja se pitam gde je ona i polako dolazim na rub
Ona mi je pricala sve o svojim zvezdama ona mi je pricala da zna ona je doletela iz dalekog svemira ona mi je pricala da zna
Zakljucan u svojoj sobi shvatam da je citav svet glup neka zvona stalno zvone sada svako zna Gile je ljut
Senke na zidovima smese se i kazu ti si lud prozori se cudno sjaje sve je isto kao prosli put | |
|
| |
| Ti
Kad sunce pocepa nebo mesec padne u more neko kuca na vrata
Devojka u belom Ona postavlja pitanja ona zeli da zna
Sta je to sto zelis koliko se trudis i gde da trazis da li si spreman
Gledam je i kazem:
Ti, ti, ti ti si sada sve sto zelim ti, ti, ti zato sada budi moja
Kad kisa prekrije nebo sva zemlja je vlazna ti si tu pored mene ti si pored mene | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 8:06 | |
| Ti radis sve
Da li stvarno mislis sve ono sto kazes da znas da li stvarno zelis sve ono sto kazes da mozes ja dobro vidim sve sve oko sebe ti stalno radis ono sto traze od tebe
Ti radis sve da zaboravis da zaboravis ko si ti da zaboravis gde si sad
Nebo je danas plavo ja tonem u san sasvim savrsen dan da pocnes ponovo zaboravi sada na sve sve ono sto znas prosetaj opet kroz mene reci sta osecas
Ti radis sve da zaboravis | |
|
| |
| Tome nece doci kraj
Znam bejbi znam Da se tebi dopadam Ali ti k'o da ne vidis to Gledas me uvek oprezno Znam bejbi znam Tebi ocu sve da dam Ali ti ne primecujes to Kao da si ceki o
Stalno tebi prica neko Da ja nisam covek tvoj Sto ti ne bi lepo rek'o Da to hoce da bude on
Znam mala znam Hocu tebi sve da dam Ali ti k'o da ne vidis to Pogledom mi stvaras bol
Znaj mala znaj Tome nece doci kraj Ali ti ne primecujes to Uzimas mi sve za zlo
Znam da slusas lude price Dolaze i u moj kraj Samo malo mnogo lice Nikad nemaju srecan kraj | |
|
| |
| Tvoj dan
Ovaj dan kao tvoj dan uvek dosadan ja znam
Tvoj san je kao i moj san uvek obican ja znam
Pozovi me, hocu da znam da nisam sam
Ovaj dan je kao stari dan za ovu noc kazem "upomoc"
Bez tebe sam opet sam pitam se nema te
Pozovi me, hocu da znam da nisam sam, pozovi me | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 8:07 | |
| Umetnost
Umetnost sta to znaci, sta to znaci umetnost gde te vodi, gde te vodi umetnost greska, greska umetnost zenska ti se smeska
duga kosa duga brada odsutan pogled flasa u dzepu to je valjda neka moda
Umetnost sto je sladak, sto je sladak umetnost devojke ga jure umetnost kvazi, kvazi umetnost skriva tvoju glupost
duga kosa duga brada odsutan pogled flasa u dzepu to je mozda neka moda
budi umetnik pusti kosu pusti bradu to je nova umetnost parole, parole give peace a chance power to the people make love not war
umetnost sto da ne, sto da ne umetnost maska je dobra umetnost to je lako, to je lako umetnost moze svako, moze svako | |
|
| |
| Vi
Vi sto virite iz dzepova solitera skriveni mrezom usamljenosti, brzi podjite ovim sivilom gledajte ljudska lica mozda cete se setiti proslosti, proslosti
vi zarobljenici novca vi sto vas vuku mrtve reke zivota stanite zar jos uvek niste dovoljno stalni? | |
|
| |
| Vidim svoj lik
Vidim, vidim, vidim vidim svoj lik u tvojim lepim ocima lepim plavim ocima vidim, vidim, vidim
Nista nema nista nema
Ali, ali, ali ali ne vidim nista vise iza njih ne, ne, ne ja ne vidim iza plavih ociju
Hajde bejbe speri moj lik sa svojih plavih ociju i neka vise nema me neka me zaborave | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 8:08 | |
| Vise nikad kao nekad
Sad znam da tvoj pogled Leti preko visokih zgrada Negde tamo daleko Negde sasvim visoko
Sad znam da tvoj dodir Nije mek kao nekad Nikad nece ni biti Vise nikad kao nekad
Ja vise nemam sta da ti dam Za tebe sve je sad samo san | |
|
| |
| Vise nisam tvoj
Svi su tvoji dodiri Svi tvoji osmesi Svi su tvoji pogledi I svi tvoji razlozi Lazni Smisljeni Sve mi nesto govori Sve mi nesto dolazi Ti se neces vratiti Ti se neces javiti
Sada je kraj Vise nisam tvoj
Svi moji drugovi Kazu opet trazis me Svi su tvoji pozivi I svi tvoji razlozi Lazni Smisljeni Ostajem na ulici Tebi stize poruka Tebe vise ne gledam O tebi ni ne razmisljam | |
|
| |
| Voda u moru
Voda u moru i morski krastavci voda u moru i male sipice voda u moru i morski jezevi covek u moru spasite zeme spasite decu covek u moru spasite mene ja hocu prvi
covek u moru moram da zivim nemojte zene nemojte decu ja sam u moru ja vise vredim ja cu da platim ja sam u moru zene su kurve deca su drska | |
|
| |
| Vreme je za akciju
Klinci traze zabavu Na ulici to je na ulici Devojcice reci mi Sta se desava u skolskim klupama
Vreme je za akciju
Klinci izadjite Veceras na ulice Mi vas vodimo u akciju Povedite i sve devojcice | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 8:09 | |
| Vudu bluz
Sedimo na obali moj pas i ja gledam ga u oci i vidim - on zna
Sve ono sto kazu sve ono sto je istina tak sada ja znam moj pas - to sam ja
Igraj vudu sada igraj vudu bluz igraj vudu jos samo veceras igraj vudu bluz
Mesec je na nebu gleda mene i kaze predaj se, predaj se sad si moj
Bezim u noc i drhtim ko prut al' negde iza sebe opet cujem cujem glas | |
|
| |
| Zagreb
Sanjam Zagreb grad celu noc i ceo dan secam se i razmisljam sve je bio jedan dan
Cavke i Massimo forte fortisimo ja i Piko hodamo hodamo jer moramo tramvaji su zaspali bele snove sanjaju
Brije Zagreb grad zima '86. zauvek ostaje | |
|
| |
| Zasto da ne
Sto ne bi hteo i ti da budes kao i mi Ako hoces ti mozes sve, Ako umes, zasto da ne
Sto ne bi Sto ne bi Zasto da ne, zasto, zasto da ne | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 8:10 | |
| Zato stojim sam
Kada bes muti svest Cujem glas negde iza nas Da si ti kao ja Da sam ja kao nekada Zelis jos zelis sve Da ti trazim istu stvar Nemam s kim nemam gde Nema sta niko da mi da
Zato stojim sam Zato cekam jos | |
|
| |
| Zlatni papagaj
Zlatni papagaj tata placa sve racune zlatni papagaj jer mi smo snobovi
Mi volimo zenske fine nasminkane, doterane uredno smo pocesljani obuceni, obuveni mi nosimo skupo perje ispeglano, mirisljavo gnusamo se GSP-a kolima se brze stize
Nase glave prazne jesu ali ko jos za to mari jer lova je najvaznija i drugo nas ne zanima u Rimu se oblacimo i imamo dinners karte krem drustvo je nasa klasa svi ostali manje vrede
Pankere ne podnosimo ni smrdljive hipije mi sterilni mozda jesmo ali krivi zato nismo jer nase tate, nase mame parama nas zasipaju i neka za nas drugi misle mi sposobni za to nismo
Zlatni papagaj tata placa sve racune zlatni papagaj jer mi smo snobovi | |
|
| |
| Znam
Ja znam, ja mislim da znam koliko mogu, koliko smem. | |
|
| |
| Zuto
Izgledas mi nestvarno Mirises drugacije Usne su ti meke Tesko te razumem Pazljivo te posmatram Lice ti je zuto | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Električni Orgazam | |
| |
|
| |
| Električni Orgazam | |
|