Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Testiranje foruma i pitanja korisnika

Go down 
+19
cinnamon duckie
rogovito
Rokerka
Bobić
lady0123456789
Christine von Cahill
Malecka
bodomiere
Jasminko
fejk
Wind
Niky
Kikica
Mixi
mentalistica
Blizanka
Lux
boomba
Goran
23 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 Empty
PostajNaslov: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime19.01.09 20:42

First topic message reminder :

Nekoliko novih korisnika mi se požalilo da se teško snalaze na forumu, ovu temu otvaram za testiranje foruma i pitanja novih korisnika.
Što vam god nije jasno pitajte ovdje ili pošaljite privatnu poruku nekom od administratora ili moderatora; također ovdje možete i testirati forum.
Osnovna uputstva:
- ADD REPLY > odgovor na temu.
- NEW TOPIC > otvaranje nove teme (otvarajte je tamo gdje sadržajno pripada).
- QUOTE > citiranje prethodnika (ako je post dugačak citirajte samo najbitnije).
- EDIT > uređivanje posta ako ga želite nadopuniti ili promijeniti.
- X > brisanje posta.
- Kad dobijete privatnu poruku gore vam blinka PM, u profilu možete urediti da dobijete posebnu obavijest o pp.
Gore u PROFILE možete upisati svoje osobne informacije ili si odabrati avatar.

Gore desno vam prolaze aktualne teme, a na dnu imate popis svih danas aktalnih tema.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.

Zadnja promjena: Goran; 16.02.09 21:36; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime17.06.10 16:23

Hajde, samo deri big smile danse Laughing

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
fejk
Početnik
Početnik

Broj postova : 1
Datum registracije : 25.06.2010

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime25.06.10 1:36

Test
[Vrh] Go down
mentalistica
Zagrijao tipkovnicu

Female
Broj postova : 786
Datum registracije : 14.05.2010

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime25.06.10 1:39

fejk je napisao/la:
Test

Ovo je bio moj fejk profil da testiram nešto.
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime29.08.10 22:37

dannylikes6 je napisao/la:
dobro a zasto se nemogu logirati sa dannylikes2??
Dany ovde se postavljaju pitanja ..a mislim da ti je Goran jednom odgovorio ..nije do nas ...ne znam u cemu je problem jer ovde niko osim tebe nema takvih problema ...nista ti nije zabranjeno ..pogledaj kod sebe kako pises nick ili sifru ... :;): Smile

Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Jasminko
Početnik
Početnik

Capricorn Rooster
Broj postova : 5
Godine : 66
Datum registracije : 27.09.2010

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime05.10.10 16:40

eto i mene odje na rubrici info na temi testiranja i pitanja korisnika... sto ce kasti sade ja odje morem opitat sto ocem a neko od onijeh koji mi znadedu odgovorit il bar tako misli ce mi nesto i reknit o tome...jel tako ??? valjde sam sade i u pravu i na pravom mjestu... e pa da pitam jopet al kratko ... dakle jel imadete odje neko mjesto dje morem psovat i pisat velikim slovcima , dje morem pisat sta i kako mi se oce.. a da pri tome nikome to ne smeta.... jer ja necem da pisem sta i kako vi ocete nego ja ocem po svome.... ajd sad da mi na to neko rekne odgovor.... unapred se zafaljujem uljudbenim personkama....
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime05.10.10 16:54

Neznam što još tražiš Jasminko obje smo ti več sve objasnile. Ne može kako ti hočeš več kakva su pravila. Ako ih nisi pročitao evo ti OVDJE pa pročitaj.
frends
[Vrh] Go down
Jasminko
Početnik
Početnik

Capricorn Rooster
Broj postova : 5
Godine : 66
Datum registracije : 27.09.2010

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime05.10.10 18:05

JES PROCITAO SAM JA PRAVILA I TO ME I CUDI... KAZE JEDNO OVAKO : -nekvalitetne teme i postovi koji krše pravila biti ce obrisani

VOLIO BI DA MI NEKO KAZE PO CEMU SE TO PROCJENJUJE DALI JE TEMA ILI POSTA KVALITETAN... KOJI SU TO STANDARDI KOJI SE MORAJU U OVOM SLUCAJU ZADOVOLJIT

ZATIM OVO PRAVILO:-zabranjuje se objava nepotrebnih i nepoželjnih informacija

NIJE MI JASNO KOJE SU TO INFORMACIJE NEPOZELJNE I NEPOTREBNE....
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime05.10.10 19:23

Jasminko je napisao/la:
pa kako da pisem kad mi je ogranicen pristup hehehhe a jos nisam ni doso kako bog zapovijeda... osim toga bio sam maloprije na jednom drugom slicnom forumu gdje su me srdacno pozvali upravo ko i vi sade i onda me nakon 4 posta banirali bez imalo smisla i povoda... poslje sam isao citati prituzbe i zalbe i tamo procitao da se na njihovom forumu ne smije nista pisati sto se njima ne svidja... pa ce bit da sam ja bas pitao to sto se njima ne svidja... tu se misli da ako se nekom moderatoru bilo sto ne svidja u tvom pisanju ima pravo da te otera sa foruma bez obrazlozenja... dakle provodi se totalna tiranija nad clanovima..... hehehehehe odma sam se pokupio i otiso ...jer sto mene neko da maltretira za mojeg slobodno vremena.... jel tako .... zato se ni odje bas ne zurim nista puno pisat dok ne vidim kakvi kreteni uredjuju ovaj forum..... moderatori su uglavnom iskompleksirani idijoti zeljni dokazivanja uz primjenu sile koja im je data.... kad nemaju argumente onda tu silu i koriste i baniraju ljude ..... zato se ja ne upustam u takva sranja.... nemam ti ja vremena za tumacenje logike kretenima.... imam pametnijeg posla.... zato polako ako vidim da je sve uredu pisat cu, az ako pak vidim da se i ovdje radi o bolesnicima odoja dalje niej ovo ni oprvi ni zadnji forum ima foruma koliko oces.... ali u svakom slucaju fala na srdacnom pozivu....
U prvom pp vrijeđaš, doviđenja; tj. zauvijek zbogom.

[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse
Broj postova : 3910
Godine : 33
Datum registracije : 30.05.2010

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime05.10.10 20:35

ako se opet ne logira sa drugim nickom...
[Vrh] Go down
http://dzungla-forum.forumcroatian.com/
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime06.10.10 21:53

Bude baniran pod svakim nickom Smile

[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse
Broj postova : 3910
Godine : 33
Datum registracije : 30.05.2010

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime06.10.10 21:55

kako ćeš ga prepoznat?jel se to može uopće?ip adresa?
[Vrh] Go down
http://dzungla-forum.forumcroatian.com/
Malecka
Početnik
Početnik

Aries Buffalo
Broj postova : 66
Godine : 51
Datum registracije : 03.01.2010

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime11.11.10 0:16

ne znam jel ovo pravo mjesto..
netko je prijavio ovu stranicu kao mjesto gdje se može pokupiti malicius software, virusi i sl, te me je explorer stalno upozoravao da se maknem

ne znam jesu li i drugi imali sličan problem, budući da me nije bilo jedno vrijeme, al pišem to ovdje kao info adminu, provjerite ili ignorirajte, ja sam svoje obavila Smile
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime11.11.10 10:21

Hvala na obavijesti, ja nemam takvih problema.

[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime11.11.10 15:18

Ima li jos neko problema sa forumom ..meni u momentu uzasno ocitava i smajle i dok posalje post uzas ...nekad mi super a nekad uzas ..od juce mi se to desava

[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime11.11.10 15:20

Meni sve normalno učitava, probaj staviti zabranu flash reklama za chrome pa ti se neće forumotion reklame ni prikazivati. ;)

[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime21.11.10 21:17

Da li na indexu svi vidite ikone ili samo ja nevidim ..na forumu druzenje..nemam ikonu pdf ankete i na najnovije aktualnosti..nemam na pdf Hrvatska

[Vrh] Go down
Christine von Cahill
Totalno relaxiran

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 2272
Godine : 79
Datum registracije : 30.10.2010

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime21.11.10 21:18

Ni ja ne vidim ikonu za ankete...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime21.11.10 21:29

Ja ne vidim ni ikonu za ankete ni onu za Hrvatsku...
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime21.11.10 21:32

Hvala ..mislila sam da samo ja ne vidim ..jer nekad drugi vide aja ne ..ali sad cu to da sredim za tren ;)

[Vrh] Go down
Christine von Cahill
Totalno relaxiran

Female
Virgo Rooster

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime21.11.10 21:54

Oukej!Zadnji put kad sam to primjetila bila sam u jednom selu pa sam pomislila da je problem s mrežom...al očito nije! riješi to brzo,blizz! ljubi
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime21.11.10 22:16

Ne da rijesiti brzo ..nece da ucita ..ostavim za ujutro ..pa vas iznenadim kad dodete Laughing

[Vrh] Go down
Christine von Cahill
Totalno relaxiran

Female
Virgo Rooster

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime21.11.10 22:17

Može...Al ja to neću ujutro vidit,ujutro u školu! ;)
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime22.11.10 10:04

Sad imate sve ikone ..Kiki 13..cekace tebe one i kad dodes iz skole ljubi

[Vrh] Go down
Christine von Cahill
Totalno relaxiran

Female
Virgo Rooster

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime23.11.10 21:18

Vidila,sve vidim!! ;))

[Vrh] Go down
lady0123456789
Početnik
Početnik

Cancer Snake
Broj postova : 1
Godine : 35
Datum registracije : 30.11.2010

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime30.11.10 21:41

Postavila sam pitanje ali kako da ja opet dođem na to pitanje i vidim ko mi komentira i odgovara na to pitanje...
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 7 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Testiranje foruma i pitanja korisnika
[Vrh] 
Stranica 7 / 12.Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Pitanja korisnika
» Pitanja korisnika mobitela
» Testiranje na drogu
» Testiranje na životinjama
» Skype ima 560 milijuna registriranih korisnika