Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 17.06.10 16:23 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
fejk Početnik
Broj postova : 1 Datum registracije : 25.06.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 25.06.10 1:36 | |
| | |
|
| |
mentalistica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 786 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 25.06.10 1:39 | |
| - fejk je napisao/la:
- Test
Ovo je bio moj fejk profil da testiram nešto. | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 29.08.10 22:37 | |
| - dannylikes6 je napisao/la:
- dobro a zasto se nemogu logirati sa dannylikes2??
Dany ovde se postavljaju pitanja ..a mislim da ti je Goran jednom odgovorio ..nije do nas ...ne znam u cemu je problem jer ovde niko osim tebe nema takvih problema ...nista ti nije zabranjeno ..pogledaj kod sebe kako pises nick ili sifru ... : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Jasminko Početnik
Broj postova : 5 Godine : 66 Datum registracije : 27.09.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 05.10.10 16:40 | |
| eto i mene odje na rubrici info na temi testiranja i pitanja korisnika... sto ce kasti sade ja odje morem opitat sto ocem a neko od onijeh koji mi znadedu odgovorit il bar tako misli ce mi nesto i reknit o tome...jel tako ??? valjde sam sade i u pravu i na pravom mjestu... e pa da pitam jopet al kratko ... dakle jel imadete odje neko mjesto dje morem psovat i pisat velikim slovcima , dje morem pisat sta i kako mi se oce.. a da pri tome nikome to ne smeta.... jer ja necem da pisem sta i kako vi ocete nego ja ocem po svome.... ajd sad da mi na to neko rekne odgovor.... unapred se zafaljujem uljudbenim personkama.... | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 05.10.10 16:54 | |
| Neznam što još tražiš Jasminko obje smo ti več sve objasnile. Ne može kako ti hočeš več kakva su pravila. Ako ih nisi pročitao evo ti OVDJE pa pročitaj. | |
|
| |
Jasminko Početnik
Broj postova : 5 Godine : 66 Datum registracije : 27.09.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 05.10.10 18:05 | |
| JES PROCITAO SAM JA PRAVILA I TO ME I CUDI... KAZE JEDNO OVAKO : -nekvalitetne teme i postovi koji krše pravila biti ce obrisani
VOLIO BI DA MI NEKO KAZE PO CEMU SE TO PROCJENJUJE DALI JE TEMA ILI POSTA KVALITETAN... KOJI SU TO STANDARDI KOJI SE MORAJU U OVOM SLUCAJU ZADOVOLJIT
ZATIM OVO PRAVILO:-zabranjuje se objava nepotrebnih i nepoželjnih informacija
NIJE MI JASNO KOJE SU TO INFORMACIJE NEPOZELJNE I NEPOTREBNE.... | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 05.10.10 19:23 | |
| - Jasminko je napisao/la:
- pa kako da pisem kad mi je ogranicen pristup hehehhe a jos nisam ni doso kako bog zapovijeda... osim toga bio sam maloprije na jednom drugom slicnom forumu gdje su me srdacno pozvali upravo ko i vi sade i onda me nakon 4 posta banirali bez imalo smisla i povoda... poslje sam isao citati prituzbe i zalbe i tamo procitao da se na njihovom forumu ne smije nista pisati sto se njima ne svidja... pa ce bit da sam ja bas pitao to sto se njima ne svidja... tu se misli da ako se nekom moderatoru bilo sto ne svidja u tvom pisanju ima pravo da te otera sa foruma bez obrazlozenja... dakle provodi se totalna tiranija nad clanovima..... hehehehehe odma sam se pokupio i otiso ...jer sto mene neko da maltretira za mojeg slobodno vremena.... jel tako .... zato se ni odje bas ne zurim nista puno pisat dok ne vidim kakvi kreteni uredjuju ovaj forum..... moderatori su uglavnom iskompleksirani idijoti zeljni dokazivanja uz primjenu sile koja im je data.... kad nemaju argumente onda tu silu i koriste i baniraju ljude ..... zato se ja ne upustam u takva sranja.... nemam ti ja vremena za tumacenje logike kretenima.... imam pametnijeg posla.... zato polako ako vidim da je sve uredu pisat cu, az ako pak vidim da se i ovdje radi o bolesnicima odoja dalje niej ovo ni oprvi ni zadnji forum ima foruma koliko oces.... ali u svakom slucaju fala na srdacnom pozivu....
U prvom pp vrijeđaš, doviđenja; tj. zauvijek zbogom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 05.10.10 20:35 | |
| ako se opet ne logira sa drugim nickom... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 06.10.10 21:53 | |
| Bude baniran pod svakim nickom _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 06.10.10 21:55 | |
| kako ćeš ga prepoznat?jel se to može uopće?ip adresa? | |
|
| |
Malecka Početnik
Broj postova : 66 Godine : 51 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.01.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 11.11.10 0:16 | |
| ne znam jel ovo pravo mjesto.. netko je prijavio ovu stranicu kao mjesto gdje se može pokupiti malicius software, virusi i sl, te me je explorer stalno upozoravao da se maknem ne znam jesu li i drugi imali sličan problem, budući da me nije bilo jedno vrijeme, al pišem to ovdje kao info adminu, provjerite ili ignorirajte, ja sam svoje obavila | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 11.11.10 10:21 | |
| Hvala na obavijesti, ja nemam takvih problema. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 11.11.10 15:18 | |
| Ima li jos neko problema sa forumom ..meni u momentu uzasno ocitava i smajle i dok posalje post uzas ...nekad mi super a nekad uzas ..od juce mi se to desava _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 11.11.10 15:20 | |
| Meni sve normalno učitava, probaj staviti zabranu flash reklama za chrome pa ti se neće forumotion reklame ni prikazivati. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 21.11.10 21:17 | |
| Da li na indexu svi vidite ikone ili samo ja nevidim ..na forumu druzenje..nemam ikonu pdf ankete i na najnovije aktualnosti..nemam na pdf Hrvatska _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 21.11.10 21:18 | |
| Ni ja ne vidim ikonu za ankete... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 21.11.10 21:29 | |
| Ja ne vidim ni ikonu za ankete ni onu za Hrvatsku... |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 21.11.10 21:32 | |
| Hvala ..mislila sam da samo ja ne vidim ..jer nekad drugi vide aja ne ..ali sad cu to da sredim za tren _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 21.11.10 21:54 | |
| Oukej!Zadnji put kad sam to primjetila bila sam u jednom selu pa sam pomislila da je problem s mrežom...al očito nije! riješi to brzo,blizz! | |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 21.11.10 22:16 | |
| Ne da rijesiti brzo ..nece da ucita ..ostavim za ujutro ..pa vas iznenadim kad dodete _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 21.11.10 22:17 | |
| Može...Al ja to neću ujutro vidit,ujutro u školu! | |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 22.11.10 10:04 | |
| Sad imate sve ikone ..Kiki 13..cekace tebe one i kad dodes iz skole _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 23.11.10 21:18 | |
| Vidila,sve vidim!! ) | |
|
| |
lady0123456789 Početnik
Broj postova : 1 Godine : 35 Datum registracije : 30.11.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 30.11.10 21:41 | |
| Postavila sam pitanje ali kako da ja opet dođem na to pitanje i vidim ko mi komentira i odgovara na to pitanje... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika | |
| |
|
| |
| Testiranje foruma i pitanja korisnika | |
|