Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| |
| |
Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 0:11 | |
| Pa i jeste svejedno....a ti maloprije rece ...kao treba neka privatnost.... Stvarno ne vidim cemu kriti lice ili godine...ipak, ako neko misli da mora da sakrije svoje lice,godine ili bilo sto drugo.....neka mu je slobodno | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 10:11 | |
| Svatko nešto želi i ne vidim zašto bi večina nametala volju pojedincu ili obratno..ako netko ne želi da mu se zna broj godina a beze mu je lagati i pisati 100 godina zašto on nebi maknuo broj godina...i uostalom znam da večinom mlađi korisnici na forumima starije članove ispočetka ignoriraju ili barem velika večina....ne daje im se prilika kao i mlađim članovima...več se moraju dokazivati. Slike su također osobna stvar..ja moju stavim pa maknem moj izbor također..ako je netko znatiželjan neka se javi razmijeniti će mo fotke nije mi bed uopče.. ali ja svoju ne stavljam više javno na forum. Nemam baš ništa tajiti..fizički skroz sam prosiječna osoba ...o intelektu ne bih | |
|
| |
mentalistica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 786 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 11:36 | |
| Svi stavljate slike dok ne živite neko neugodno iskustvo | |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 11:40 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 11:40 | |
| maa taman posla.. |
|
| |
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 11:43 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 11:50 | |
| To je i moj cilj Trenutno sam u 109-oj | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 11:51 | |
| e bas super |
|
| |
Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 12:28 | |
| - Kikica je napisao/la:
- Svatko nešto želi i ne vidim zašto bi večina nametala volju pojedincu ili obratno..ako netko ne želi da mu se zna broj godina a beze mu je lagati i pisati 100 godina zašto on nebi maknuo broj godina...i uostalom znam da večinom mlađi korisnici na forumima starije članove ispočetka ignoriraju ili barem velika večina....ne daje im se prilika kao i mlađim članovima...več se moraju dokazivati.
Slike su također osobna stvar..ja moju stavim pa maknem moj izbor također..ako je netko znatiželjan neka se javi razmijeniti će mo fotke nije mi bed uopče.. ali ja svoju ne stavljam više javno na forum. Nemam baš ništa tajiti..fizički skroz sam prosiječna osoba ...o intelektu ne bih Svako ima i trebao bi da ima pravo da kaze ili ne kaze i da pokaze ili ne pokaze sto zeli Ne znam zasto bi se to uopste i trebalo naglasavati? A extremno je nezrelo sagovornika procijeniti na osnovu slike ili izgleda i godina i na osnovu toga stvoriti neku predodzbu o doticnoj osobi Pa ako ima nekih starijih forumasa koji misle da su pametniji ili mudriji samo zato sto imaju jaci kvantitet godina, to je njihovo plitko razmisljanje....samim time se dovode u kontradiktornost Kvantitet godina nema veze sa kvalitetom vremena koje je proteklo kroz te godine..... mudrost se stice kvalitetnim iskustvima i ucenjem a ne pukim protokom vremena A o procjeni ljudi prema ljepoti,necu ni da govorim! | |
|
| |
Mixi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 310 Godine : 61 Lokacija : Srbija Datum registracije : 25.04.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 12:50 | |
| Kako je WIND ovo lepo srocila! Kao da joj je 99. | |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 13:05 | |
| Ja bi da ima nekakva karma ili thank you na post ili nešto jer neki stvarno mudro zbore i bilo bi lijepo nagraditi ih Nemojte me ubit | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 13:08 | |
| Bilo je pozitivno i negativno ocjenjivanje postova, pa je većina odlučila da se ukloni. Ne se bojati Mentalistica, nitko te neće ubiti, slobodno piši i predlaži što hoćeš. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 13:12 | |
| Šteta Baš bi neke voljela nagraditi | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 15:15 | |
| Nagradi dobre postove ovim smajlićem i pozitivnim komentarom na post. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 15:55 | |
| Ok , hvala | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.05.10 15:58 | |
| Nema na čemu, što god treba reci, ako stvarno većina hoće nazad te pluseve i minuse, vratiti ćemo. Uklonjeni su zato što su prije bez veze korišteni, netko napiše dobro jutro i netko mu da plus zato... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 17.06.10 14:42 | |
| Broj postova: 618 Bodovanje aktivnosti: 626
Ok, rekli ste da aktivnost ide i po broju postova i po broju PP-ova. Znači, sa sigurnošću mogu reć da po PP-ovima sigurno ne ide jer sam ih poslala preko 150.
Znači, kako još može ić? | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 17.06.10 16:13 | |
| Bod za post, pet za otvorenu temu. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 17.06.10 16:16 | |
| Idem teme otvarat | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika | |
| |