Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Testiranje foruma i pitanja korisnika

Go down 
+19
cinnamon duckie
rogovito
Rokerka
Bobić
lady0123456789
Christine von Cahill
Malecka
bodomiere
Jasminko
fejk
Wind
Niky
Kikica
Mixi
mentalistica
Blizanka
Lux
boomba
Goran
23 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 Empty
PostajNaslov: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.01.09 20:42

First topic message reminder :

Nekoliko novih korisnika mi se požalilo da se teško snalaze na forumu, ovu temu otvaram za testiranje foruma i pitanja novih korisnika.
Što vam god nije jasno pitajte ovdje ili pošaljite privatnu poruku nekom od administratora ili moderatora; također ovdje možete i testirati forum.
Osnovna uputstva:
- ADD REPLY > odgovor na temu.
- NEW TOPIC > otvaranje nove teme (otvarajte je tamo gdje sadržajno pripada).
- QUOTE > citiranje prethodnika (ako je post dugačak citirajte samo najbitnije).
- EDIT > uređivanje posta ako ga želite nadopuniti ili promijeniti.
- X > brisanje posta.
- Kad dobijete privatnu poruku gore vam blinka PM, u profilu možete urediti da dobijete posebnu obavijest o pp.
Gore u PROFILE možete upisati svoje osobne informacije ili si odabrati avatar.

Gore desno vam prolaze aktualne teme, a na dnu imate popis svih danas aktalnih tema.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.

Zadnja promjena: Goran; 16.02.09 21:36; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 0:06

Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 73820 nemamo se cega kriti ali zasto i stavljati..meni je sve jedno zivim u gradu od 2 miliona ljudi da se zelim kriti nosila bih burku Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 71877
[Vrh] Go down
Wind
Totalno relaxiran
Wind

Female
Aquarius Rooster
Broj postova : 1722
Godine : 42
Datum registracije : 09.12.2009

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 0:11

Pa i jeste svejedno....a ti maloprije rece ...kao treba neka privatnost....
Stvarno ne vidim cemu kriti lice ili godine...ipak, ako neko misli da mora da sakrije svoje lice,godine ili bilo sto drugo.....neka mu je slobodno Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 31382
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 0:16

Bleky je napisao/la:
Ako zelis da zadovoljis svoju radoznalost imas slike u kutku za forumase Smile

A sto ti onda ne stavis svoju ako nemas cega da se plasis? Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 765814

Koliko znam i Wind ima sliku na forumu Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 969280 , prava macka
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 0:23

Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 765814 Nije sve u lepoti Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 816407
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 10:11

Svatko nešto želi i ne vidim zašto bi večina nametala volju pojedincu ili obratno..ako netko ne želi da mu se zna broj godina a beze mu je lagati i pisati 100 godina zašto on nebi maknuo broj godina...i uostalom znam da večinom mlađi korisnici na forumima starije članove ispočetka ignoriraju ili barem velika večina....ne daje im se prilika kao i mlađim članovima...več se moraju dokazivati.
Slike su također osobna stvar..ja moju stavim pa maknem moj izbor također..ako je netko znatiželjan neka se javi razmijeniti će mo fotke nije mi bed uopče.. ali ja svoju ne stavljam više javno na forum.
Nemam baš ništa tajiti..fizički skroz sam prosiječna osoba ...o intelektu ne bih Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 478431 Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 12363
[Vrh] Go down
mentalistica
Zagrijao tipkovnicu

Female
Broj postova : 786
Datum registracije : 14.05.2010

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 11:36

Svi stavljate slike dok ne živite neko neugodno iskustvo Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 19814
[Vrh] Go down
mentalistica
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 11:40

Kikica je napisao/la:
Svatko nešto želi i ne vidim zašto bi večina nametala volju pojedincu ili obratno..ako netko ne želi da mu se zna broj godina a beze mu je lagati i pisati 100 godina zašto on nebi maknuo broj godina...i uostalom znam da večinom mlađi korisnici na forumima starije članove ispočetka ignoriraju ili barem velika večina....ne daje im se prilika kao i mlađim članovima...več se moraju dokazivati.
Slike su također osobna stvar..ja moju stavim pa maknem moj izbor također..ako je netko znatiželjan neka se javi razmijeniti će mo fotke nije mi bed uopče.. ali ja svoju ne stavljam više javno na forum.
Nemam baš ništa tajiti..fizički skroz sam prosiječna osoba ...o intelektu ne bih Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 478431 Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 12363

Moram se složit s Kikicom ili je situacija da stariji korisnici ignoriraju mlađe Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 816407 i nedaju priliku Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 11:40

maa taman posla.. Laughing
[Vrh] Go down
mentalistica
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 11:41

Tornado je napisao/la:
maa taman posla.. Laughing

U vezi čega Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 11:42

Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 12363 i mojih 110 godina ignorisali pa se nisam zalila Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 71877
[Vrh] Go down
mentalistica
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 11:43

Bleky je napisao/la:
Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 12363 i mojih 110 godina ignorisali pa se nisam zalila Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 71877

Ti si već za penziju Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 11:45

Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 553802 a do 150-te ovim tempom , pa cu posle usporiti Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 12363
[Vrh] Go down
mentalistica
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 11:50

To je i moj cilj Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 553802

Trenutno sam u 109-oj Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 19814
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 11:51

Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 477390 e bas super
[Vrh] Go down
Wind
Totalno relaxiran
Wind

Female
Aquarius Rooster
Broj postova : 1722
Godine : 42
Datum registracije : 09.12.2009

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 12:28

Kikica je napisao/la:

Svako ima i trebao bi da ima pravo da kaze ili ne kaze i da pokaze ili ne pokaze sto zeli
Ne znam zasto bi se to uopste i trebalo naglasavati?
A extremno je nezrelo sagovornika procijeniti na osnovu slike ili izgleda i godina i na osnovu toga stvoriti neku predodzbu o doticnoj osobi
Pa ako ima nekih starijih forumasa koji misle da su pametniji ili mudriji samo zato sto imaju jaci kvantitet godina, to je njihovo plitko razmisljanje....samim time se dovode u kontradiktornost
Kvantitet godina nema veze sa kvalitetom vremena koje je proteklo kroz te godine..... mudrost se stice kvalitetnim iskustvima i ucenjem a ne pukim protokom vremena
A o procjeni ljudi prema ljepoti,necu ni da govorim!
[Vrh] Go down
Mixi
Zagrijao tipkovnicu

Male
Libra Cat
Broj postova : 310
Godine : 61
Datum registracije : 25.04.2010

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 12:50

Kako je WIND ovo lepo srocila! Kao da joj je 99.
[Vrh] Go down
mentalistica
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 13:05

Ja bi da ima nekakva karma ili thank you na post ili nešto jer neki stvarno mudro zbore i bilo bi lijepo nagraditi ih Smile

Nemojte me ubit Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 554834
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 13:08

Bilo je pozitivno i negativno ocjenjivanje postova, pa je većina odlučila da se ukloni. Smile

Ne se bojati Mentalistica, nitko te neće ubiti, slobodno piši i predlaži što hoćeš. :;): chirio Smile

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
mentalistica
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 13:12

Šteta tužni

Baš bi neke voljela nagraditi Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 19814
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 15:15

Nagradi dobre postove ovim smajlićem Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 833139 i pozitivnim komentarom na post. frends

[Vrh] Go down
mentalistica
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 15:55

Ok Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 19814 , hvala Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 19814
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime19.05.10 15:58

Nema na čemu, što god treba reci, ako stvarno većina hoće nazad te pluseve i minuse, vratiti ćemo. Uklonjeni su zato što su prije bez veze korišteni, netko napiše dobro jutro i netko mu da plus zato... Laughing

[Vrh] Go down
mentalistica
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime17.06.10 14:42

Broj postova:
618
Bodovanje aktivnosti:
626

Ok, rekli ste da aktivnost ide i po broju postova i po broju PP-ova. Znači, sa sigurnošću mogu reć da po PP-ovima sigurno ne ide jer sam ih poslala preko 150.

Znači, kako još može ić?
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime17.06.10 16:13

Bod za post, pet za otvorenu temu. Smile :;):

[Vrh] Go down
mentalistica
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime17.06.10 16:16

Idem teme otvarat Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 12363
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika   Testiranje foruma i pitanja korisnika - Page 6 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Testiranje foruma i pitanja korisnika
[Vrh] 
Stranica 6 / 12.Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Pitanja korisnika
» Pitanja korisnika mobitela
» Testiranje na drogu
» Testiranje na životinjama
» Skype ima 560 milijuna registriranih korisnika