|
| Testiranje foruma i pitanja korisnika | |
|
+19cinnamon duckie rogovito Rokerka Bobić lady0123456789 Christine von Cahill Malecka bodomiere Jasminko fejk Wind Niky Kikica Mixi mentalistica Blizanka Lux boomba Goran 23 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.01.09 20:42 | |
| First topic message reminder :
Nekoliko novih korisnika mi se požalilo da se teško snalaze na forumu, ovu temu otvaram za testiranje foruma i pitanja novih korisnika. Što vam god nije jasno pitajte ovdje ili pošaljite privatnu poruku nekom od administratora ili moderatora; također ovdje možete i testirati forum. Osnovna uputstva: - ADD REPLY > odgovor na temu. - NEW TOPIC > otvaranje nove teme (otvarajte je tamo gdje sadržajno pripada). - QUOTE > citiranje prethodnika (ako je post dugačak citirajte samo najbitnije). - EDIT > uređivanje posta ako ga želite nadopuniti ili promijeniti. - X > brisanje posta. - Kad dobijete privatnu poruku gore vam blinka PM, u profilu možete urediti da dobijete posebnu obavijest o pp. Gore u PROFILE možete upisati svoje osobne informacije ili si odabrati avatar.
Gore desno vam prolaze aktualne teme, a na dnu imate popis svih danas aktalnih tema. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 16.02.09 21:36; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 30.01.11 20:32 | |
| Prilikom otvaranja kojeg linka te je zadnji put upozorilo na taj način? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 30.01.11 20:33 | |
| na onoj temi što si postavio za preporuku..iz prvog posta |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 30.01.11 20:34 | |
| Ideš na net preko chrome ili nekog drugog browsera? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 30.01.11 20:35 | |
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 30.01.11 20:37 | |
| Ne koristim dugo IE pa ne znam što učiniti da ne upozorava za svaki drugi link, ovi linkovi koje sam ja postavio su savršeno sigurni. Mislim da ti je chrome 15 puta bolji browser od IE. http://www.google.com/chrome/index.html?hl=hr&brand=CHMA&utm_campaign=hr&utm_source=hr-ha-emea-hr-bk&utm_medium=ha _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 30.01.11 20:39 | |
| imala sam ga pa ga izbrisala..morat ću ponove ga uzet |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 30.01.11 20:41 | |
| Chrome je brži, jednostavniji, ne upozorava na nešto kao nesigurno ako je sigurno, jednostavno je puno kvalitetniji od IE. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 30.01.11 20:42 | |
| hvala na savjetu..odavno planiram pitat to,al sve zaboravim... |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 30.01.11 20:44 | |
| Ne treba ti puno vremena da skineš chrome, znaš i sama ako si ga već imala, budeš se preporodila _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 30.01.11 20:46 | |
| iskreno,nisam baš bila nešto posebno sa njim zadovoljna..ok, tad sam imala staro računalo,al svejedno,ništa mi nije bio poseban.. |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 30.01.11 20:47 | |
| Možeš imati jedno i drugo. Meni je chrome puno brži u otvaranju stranica, IE je i mene znao zezati tim nekim upozorenjima, a stranice bile ok. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 30.01.11 20:50 | |
| pa to me jedino zeza i to tu na našem forumu..ima linkova a ja ne mogu otvorit ,nego ako me baš nešto posebno zanima otvorim novu stranicu i kopiram link..malo prekomplicirano |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 30.01.11 20:56 | |
| Mene chrome upozoriti na neke stranice, ali na one koje su zaista štetne, obično kad kliknem da neku sliku na google koja očito ima neki virus. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | rogovito Početnik
Broj postova : 68 Godine : 34 Datum registracije : 26.01.2011
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 31.01.11 20:22 | |
| mogu li nesto uraditi za ovaj predobar forum najbolji je. | |
| | | jasna49 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 526 Godine : 75 Lokacija : Beograd Datum registracije : 31.01.2011
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 01.02.11 21:07 | |
| pisala bi moju prozu ali gde, pod kojom temom? | |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 01.02.11 21:19 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Alex84 Početnik
Broj postova : 54 Godine : 40 Datum registracije : 11.03.2011
| Naslov: Koliko postova.. 11.03.11 18:27 | |
| mi je potrebno da mogu poslati PM poruku?Pokusavam naci ali nigdje ne pise stoga se ispricavam ako sam otvorio temu na krivom mjestu | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 11.03.11 19:21 | |
| Slobodni bio bi red da si nam se predstavio na temi http://www.relax-forum.com/t11889p255-predstavite-se-welcome-topic a za slanje PP treba ti 25 postova _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 11.03.11 20:26 | |
| - Slobodni je napisao/la:
- mi je potrebno da mogu poslati PM poruku?Pokusavam naci ali nigdje ne pise stoga se ispricavam ako sam otvorio temu na krivom mjestu
A da si pročitao pozdravnu poruku u kojoj ti sve piše? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 01.04.11 12:45 | |
| u pdf o kompjuterima na download stvarima sam stavio par linkova sa torrenata...jesam to smio napravit...?...prekasno sam se sjetio da na nekim forumima se to ne smije radit jer na torrentima ima puno programa koji se trebaju platit inače,a ako ih se skine sa torrenata ima i crack i sve pa se tako izbjegne plaćanje...za ove linkove koje sam stavio nisam siguran dal imaju crack i te stvari... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 01.04.11 13:24 | |
| Riješili smo to, Bodo. Sad je vrijeme da skuhaš kavu. |
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 01.04.11 13:32 | |
| evo tek skuhana a kolko se sjećam voliš i viski (al nemoj mješat sa kavom ubitačna kombinacija ...) | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 01.04.11 13:33 | |
| neću mješati |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 01.04.11 13:38 | |
| pametno | |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 05.04.11 20:41 | |
| tio bi napravit temu o zatvoru alcatraz kao građevini...u koji pdf da je stavim ? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika | |
| |
| | | | Testiranje foruma i pitanja korisnika | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 452 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 452 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|