Broj postova : 185 Godine : 35 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 12.10.2008
Naslov: Testiranje na životinjama 17.01.09 14:36
Što mislite o testiranju nekih proizvoda na životinjama?
Gost Gost
Naslov: Re: Testiranje na životinjama 17.01.09 14:59
Nek' testiraju na sebi mamicu im :x :x :x
Gost Gost
Naslov: Re: Testiranje na životinjama 17.01.09 14:59
To mi se ne sviđa nikako...
Gost Gost
Naslov: Re: Testiranje na životinjama 17.01.09 18:30
Ako su lijekovi protiv nekih bolesti rak, hepatitis ADIS i sl. ajde ali kozmetika i takva stvari neodobravam.
Gost Gost
Naslov: Re: Testiranje na životinjama 17.01.09 18:39
meni se takvi ljudi gade što to rade.. neka testiraju na sebi..... :x
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Testiranje na životinjama 05.02.09 12:56
Ne odobravam testiranje na životinjama!
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Testiranje na životinjama 21.10.09 21:49
Strava i užas..sipati maci kiselinu u oći...psu ili zeki na nogu staviti bakteriju koja jede meso i da ne nabrajam dalje..sve svrhu znanosti...za čije dobro moje, mog djeteta..baš... ...ne bi da ne meni netko vrši bilo kakve pokuse..pa isto tako nebi da se i na ijednoj životinjici vrši isto..ili bilo kojem drugom živom biću.
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
Naslov: Re: Testiranje na životinjama 22.10.09 8:03
Mislim da je testiranje na životinjama još jedan čovjekov potez kojim pokazuje svoju nadmoč nad bićima koji se ne mogu braniti sami. Gledala sam jako mnogo dokumentara na tu temu... i doslovno vam se zgadi sve to. Dobro sam se informirala za koje proizvode se testiraju životinje. takve proizvode NE KUPUJEM...trebalo mi je vremena da zapamtim nazive tvrtki. Smatram da bi se na proizvod trebala staviti deklaracija kojom se potvrđuje da li je proizvod testiran ili nije na životinjama. Ili bar napraviti odjeljak u takvim dučanima gdje je skupina prirodnih proizvoda koji nisu testirani na životinjama. Nadam se da če to jednog dana prestati..životinje su bića..sa osječajima i svojim mislima..inteligentna..nažalost ne mogu se zastupati u ovom našem svijetu..nadam se da čemo uskoro skupiti hrabrosti da slabije od sebe zastupamo na pravi način.