| Testiranje foruma i pitanja korisnika | |
|
+19cinnamon duckie rogovito Rokerka Bobić lady0123456789 Christine von Cahill Malecka bodomiere Jasminko fejk Wind Niky Kikica Mixi mentalistica Blizanka Lux boomba Goran 23 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Testiranje foruma i pitanja korisnika 19.01.09 20:42 | |
| Nekoliko novih korisnika mi se požalilo da se teško snalaze na forumu, ovu temu otvaram za testiranje foruma i pitanja novih korisnika. Što vam god nije jasno pitajte ovdje ili pošaljite privatnu poruku nekom od administratora ili moderatora; također ovdje možete i testirati forum. Osnovna uputstva: - ADD REPLY > odgovor na temu. - NEW TOPIC > otvaranje nove teme (otvarajte je tamo gdje sadržajno pripada). - QUOTE > citiranje prethodnika (ako je post dugačak citirajte samo najbitnije). - EDIT > uređivanje posta ako ga želite nadopuniti ili promijeniti. - X > brisanje posta. - Kad dobijete privatnu poruku gore vam blinka PM, u profilu možete urediti da dobijete posebnu obavijest o pp. Gore u PROFILE možete upisati svoje osobne informacije ili si odabrati avatar.
Gore desno vam prolaze aktualne teme, a na dnu imate popis svih danas aktalnih tema. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 16.02.09 21:36; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
boomba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 782 Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 22.01.09 11:58 | |
| jen dva, jen dva, testis testis | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 22.01.09 23:41 | |
| može li se staviti na forum snimke u media playeru ako da kako. može li mi ko reći |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 23.01.09 1:33 | |
| Ne može. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 29.01.09 22:42 | |
| šteta |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 29.01.09 22:44 | |
| Hebi ga. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 04.02.09 18:52 | |
| Može pitanje? Čemu zapravo služi onaj Chatbox na naslovnici foruma? Smeta mi a sad sam ga jedva nekako smanjila. | |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 04.02.09 18:54 | |
| I opet se povećao Btw, super su mi smajlići | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 04.02.09 19:04 | |
| - Lux je napisao/la:
- Može pitanje? Čemu zapravo služi onaj Chatbox na naslovnici foruma? Smeta mi a sad sam ga jedva nekako smanjila.
za chat forumaša : : |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 04.02.09 19:07 | |
| Pa zapravo mi je to jasno, ali piše da nisam logirana. A zauzima dominantno mjesto gore pa me zanima mogu li ga nekako maknuti, ili ga često koristite pa da se pridružim? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 04.02.09 19:09 | |
| Ne možeš ga maknuti, ako ga maknemo onda ga mičemo za svih, ne može ga svatko samo za sebe maknuti. Pa zna se dogoditi da zachatamo iako, moram priznati, sve rjeđe ga koristimo. |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 04.02.09 19:12 | |
| A kako da se logiram? Kao na forum? Imali smo nešto slično na jednom forumu, ali su članovi ostajali "zarobljeni" unutra, lomili smo se od smijeha jer oni su šetali okolo, bili offline, svejedno, na online je uvijek pisalo da su tamo. To je bio valjda neki bug na SMF | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 04.02.09 19:13 | |
| Klikneš gore na chatu na ono login i upadaš |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 04.02.09 19:14 | |
| A, hvala | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 17.02.09 19:24 | |
| zasto nemam slike veselog foruma gore
gdje mogu naci vec postavljene slike kaktusa na forumu sve sam pretrazila i ne mogu da ih nadem a znam da ih ima :help: _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 17.02.09 20:03 | |
| Kaktusi su OVDJEBili su na svijetu bilja, a inače postoji tražilica - gumbić search u glavnom izborniku ispod slike i naslova foruma lijevo. Njime možeš pretraživati teme ili premjestiti tražilicu da traži neku riječ u postovima. Slika je vjerojatno bila privremeno nedostupna samo tebi ili svima, za što ima više mogućih razloga. Ja je sad vidim | |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 20.03.09 12:13 | |
| moze jedno pitanje starog korisnika gogi zasto ne mogu naci nikad mayera na karti sve nas nadem a njega nema zar moze bit da se on vodi pod anonimus ako je registriran _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 20.03.09 12:18 | |
| Na kojoj karti blizanko? Ako je riječ o google karti, može napraviti blokadu, da ne vidimo od kud je, ali ja sam to već ranije provjerio, a i mogu svakog provjeriti po ip adresi. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 20.03.09 12:31 | |
| ma na google karti...nisam znala da moze napraviti blokadu...ko kad ti se ja u to slabo razumijem eno i mene je na karti bacilo da sam iz hrasnog naselja umjesto c vile ...a mayer me interesuje odakle je ...pa zato gledala ali nadem sve koji su online ali njega nema iako je online ...to me je interesovalo cisto beze.. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 20.03.09 12:51 | |
| Google karta nije posve točna ponekad, a status ti može biti skriven, pa onda samo admini i moderatori vide da si tu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 20.03.09 12:53 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 20.03.09 12:55 | |
| Ti bi bila dobra moderatorica i volio bi da pristaneš na to. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 20.03.09 13:21 | |
| Ha ha, ok blizanko! : : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 22.03.09 21:30 | |
| sto ce ti ovi plusici i minusi ....beze... svak moze pucat ...kao sto vidimo ima plusica na beze odgovore... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika | |
| |
|
| |
| Testiranje foruma i pitanja korisnika | |
|