|
| Dvije milijarde korisnika interneta | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Dvije milijarde korisnika interneta 09.11.10 17:37 | |
| Broj korisnika interneta do kraja će se godine povećati na 2 milijarde, objavila je Međunarodna telekomunikacijska unije (ITU). Milijardu korisnika svijet je premašio prije pet godina, a samo u ovoj godini na internet se priključilo 226 milijuna novih korisnika, od čega je više od dvije trećine iz država u razvoju.
Unatoč brzom rastu u državama u razvoju, razvijene države po broju internetskih veza i dalje vode. ITU upozorava da je internet znatno skuplji u predjelima s niskim prihodima.
Širokopojasni fiksni internet je najskuplji u Srednjoafričkoj Republici, gdje mjesečna pretplata pretplata za 40 puta premašuje prosječni dohodak. Internet je relativno najjeftinijii u Kini i Macau, gdje pretplata doseže 0,3 posto prosječnog mjesečnog dohotka.
vidi.hr _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Dvije milijarde korisnika interneta 09.11.10 17:39 | |
| 2 milijarde neznam ni brojati do toliko Internet jedna super stvar ako je netko voljan učiti i čitati i trebao bi biti svima dostupan besplatno..a da se plača samo potrošeno :passion | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Dvije milijarde korisnika interneta 09.11.10 17:40 | |
| Pročitao sam da je u Finskoj internet proglašen osnovnim ljudskim pravom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Dvije milijarde korisnika interneta 09.11.10 17:45 | |
| Da i ja da je u nekoj od tih gore država priključak blesplatan | |
| | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Dvije milijarde korisnika interneta 09.11.10 18:57 | |
| uf,da smo bar mi te sreće!!! al šta se ja žalim,naš račun za interbet nikad ne pređe 100 kuna a da pređe,ne biste me vidili sljedeća dva mjeseca | |
| | | NjenoMilo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 179 Godine : 36 Lokacija : Zavidovici,Bosna i Hercegovina Datum registracije : 07.11.2010
| Naslov: Re: Dvije milijarde korisnika interneta 09.11.10 18:58 | |
| moj račun već 70 eura pa me evo opet | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dvije milijarde korisnika interneta | |
| |
| | | | Dvije milijarde korisnika interneta | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 407 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 407 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|