|
| Google Chrome ima 200 milijuna korisnika | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Google Chrome ima 200 milijuna korisnika 17.10.11 15:16 | |
| Preglednik Chrome koji je Google lansirao prije 3 godine upravo je dosegao 200 milijuna korisnika, objavio je CEO Googlea Larry Page. Ovaj brzorastući preglednik imao je 160 milijuna korisnika u svibnju ove godine, a u prosincu 2010. zabilježio je 120 milijuna korisnika, prema podacima koje je objavio eWEEK predvidjevši tom prilikom i da će Chrome u listopadu već doseći 200 milijuna korisnika. Chrome ima tržišni udio oko 15 posto, a na nekim tržištima kao što je tržište u Velikoj Britaniji, premašio je Firefox te postao drugi preglednik po popularnosti, odmah nakon Internet Explorera. Što se tiče Googleove društvene mreže, ona je zabilježila 40 milijuna korisnika završno s prvim tromjesečjem ove godine. Prema financijskim podacima koje je objavio, Googleovi prihodi iznose 9,72 milijarde dolara što je povećanje od 33 posto u odnosu na isto razdoblje 2010. net.hr _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Google Chrome ima 200 milijuna korisnika 19.10.11 8:21 | |
| ..i ja sam dugo držala da je Explorer najbolji, sada sam među ovih 15% što imaju Croma. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Google Chrome ima 200 milijuna korisnika 04.11.11 23:52 | |
| Explorer mi se nikada nije sviđao, Chrome mi je nekako najpraktičniji i najfunkcionalniji. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Google Chrome ima 200 milijuna korisnika | |
| |
| | | | Google Chrome ima 200 milijuna korisnika | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 473 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 473 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|