Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 22.03.09 21:34 | |
| Opet ti stara... korisnice! : Samo ti ostavi plusiće i minuse, neka ih puca tko kako želi, meni su ok. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 22.03.09 21:36 | |
| ok ne kazem ja nista i meni su ok ali beze mi da ih pucam po simpatijama ...ali kako ti kazes idem pucat _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 22.03.09 21:38 | |
| Neka ih puca svatko po svojim kriterijima, neću ja određivati za što ćete kome dati plus ili minus. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 24.03.09 0:41 | |
| Meni se dogodi da dam plusić kad mi se nakupi pozitive kod nekoga, pa može izgledati da je post bez veze, ali ja ga doživljavam u vezi s onim prethodnima : | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 10.07.09 14:55 | |
| - blizanka je napisao/la:
- ok ne kazem ja nista i meni su ok ali beze mi da ih pucam po simpatijama ...ali kako ti kazes idem pucat
To pucanje pluseva po simpatijama, a ne po kvaliteti posta je i meni bilo bez veze. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 10.07.09 20:47 | |
| kad tad skontas sta sam htjela reci.... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 10.07.09 21:55 | |
| Bolje ikada, nego nikada. : : Što misliš da nisam i onda.... beljjjjj.... :lick: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 10.07.09 21:59 | |
| evo jedno pitanje starog korisnika što trebam učiniti da mi mailom s foruma ne dolaze na moj e-mail obavjesti o temama koje sam predhodno postao |
|
| |
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 10.07.09 22:01 | |
| Označi u profilu da ne želiš primati obavijesti. Ili više nemoj koristiti taj mail... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 10.07.09 22:02 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 10.07.09 22:04 | |
| Onda zaboravi na taj mail... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 10.07.09 22:12 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 10.07.09 22:21 | |
| A bemu, pa moraš imati uvijek jednog rezervnog.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 12.04.10 1:44 | |
| Fino da je sve jasno, nitko ništa ne pita... : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 28.04.10 11:53 | |
| a gdje su plusići i minusi? mislim na reputaciju. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 28.04.10 12:04 | |
| Imali smo to pa se nisu plusići davali po dobrim ili lošim postovima več kako se kome tko sviđa..pa smo izglasali da se odustane od toga.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 28.04.10 12:06 | |
| aha, dobro. hvala, a ja sam ti baš poslala poruku.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 28.04.10 12:06 | |
| Nemaš frke : : |
|
| |
mentalistica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 786 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 16:48 | |
| Kako da vidim kôd nekog smajlića? | |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 17:33 | |
| ne kontam..ne vidis smajle...ili ne mozes staviti smajl _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 17:37 | |
| mentalisticu zanima samo kod smajlija, gdje da ga vidi, tako da ga može slovima utipkati a da se smajlić pojavi... kao npr kad utipkat : ) pa dobiješ |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 17:37 | |
| Vidim i mogu ga stavit. Samo mi se neda stalno klikat na ikonu od sjalića da ih stavljam, pa više manje zamaptim kôdove pa ih ručno pišem (kad mi se neda tražit) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 17:40 | |
| Znam, tako i ja... one što volim popamtima pa samo utipkam ... |
|
| |
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika 14.05.10 18:14 | |
| Još samo da pitam, kakvi su ovo bodovi? Imala sam bodova koliko i postova, sada imam bodova više od postova? Hvala | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Testiranje foruma i pitanja korisnika | |
| |
|
| |
| Testiranje foruma i pitanja korisnika | |
|