|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 16.10.10 21:10 | |
| Plavi safir
Kuda si posla sa tim tamnim ocima i cije ime ti na usni pociva kazi mi ko ti guzva postelju i ko ima zlatne kljuceve od tvojih tajnih odaja
Daj da te pratim gde god da si krenula sretan je onaj s´kim si noci delila daj da te pratim i da budem sena da ne budes usamljena kad po vodi budes hodala
Kuda si posla sa tim tamnim ocima i cije ime ti na usni pociva kazi mi ko ti guzva postelju i ko ima zlatne kljuceve od tvojih tajnih odaja
Daj da te pratim gde god da si krenula sretan je onaj s´kim si noci delila daj da te pratim i da budem sena da ne budes usamljena kad po vodi budes hodala
Ref. 2x Hajde plavi moj safiru hajde ceznjo i nemiru hajde dodji i ostani tu
Duvaju promaje kroz vrata naroda tuda smo prosli mi jos davno nekada kazi mi ko ti guzva postelju i ko ima zlatne kljuceve od tvojih tajnih odaja
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 16.10.10 21:11 | |
| Verujem, ne verujem
Gluvo je doba, svi su zaspali osecam strasan nedostatak buke hocu da vristim, a ne mogu sam ljudi su danas osetljivi na zvuke
Jer je noc, noc, noc, noc totalni je mrak nista se vise ne vidi u tami ovo svetlo je usamljeni zrak osecam ipak k'o da nismo sami ti i ja
Ref. 2x Verujem ne verujem
Ustani, nije vreme spavanja dodji da cujes pobednicke trube umij se vodom sa ovog izvora napolju ljudi pevaju kroz zube
Jer je noc, noc, noc, noc totalni je mrak nista se vise ne vidi u tami ovo svetlo je usamljeni zrak osecam ipak k'o da nismo sami ti i ja
Ref. 2x
Cekamo jutro da se razdani da neko dodje i donese svecu u ovom mraku covek ne vidi a ja da cekam ne mogu i necu
Ref. 2x
Ustani, nije vreme spavanja dodji da cujes pobednicke trube umij se vodom sa ovog izvora napolju ljudi pevaju kroz zube
Ref. 6x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 16.10.10 21:12 | |
| Život je nekad siv, nekad žut
Zivot je nekad siv, nekad zut zivot je, zivot je ovaj put, ovaj put za mene zabrinut
Ref. Ne brini, Ziko ti, kazu svi Zile nemoj brinuti bolujes od ljubavi to se tesko podnosi
Toliko je volim a nisam sa njom (bas i sada ja pricam o tom) koliko je volim ja najbolje znam (i na kraju ces ostati sam)
Tvoj zivot je nekad siv nekad siv, nekad zut (2x)
Zivot je nekad zut nekad zut, nekad siv zivot je, zivot je kad si ziv, kad si ziv zivot je za to kriv
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi | |
| |
| | | | Bajaga - tekstovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 251 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 251 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|