|
| Mladen Grdović - tekstovi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Mladen Grdović - tekstovi 30.05.09 1:50 | |
| Mama
Davne je godine te Zapisano u zvijezdama sve Adio mama dite bez škole sam ja Za molitvu samo sam zna I moje more
Kad sitin se onog davnog lita gospe velike Kad sitin se puno dice a ljubavi za sve Kad sitin se ispod peke malo kruva domaćeg Kad sitin se di me more odnese
Naloži stari komin draga mama Natoči staro vino sinu svom Neka me noćas liće tvoje riči Najlipše je kad ostariš u domu svom Naloži stari komin draga mama I fetu kruva stavi mi na stol Neka me noćas liče tvoje riči Najlipše je kad ostariš u domu svom
Kad sitin se, kad sitin se, kad sitin se |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Grdović - tekstovi 30.05.09 1:51 | |
| Nije u šoldima sve
Tamo gdje val ljubi moj kamen, tamo gdje rođen sam ja... tamo ću doć' i baciti sidro nemirnog života mog...
Reka' sam ja, nema tu sriće, sine moj, vrati se ti...
Nije u šoldima sve, neka te tu kraj mene, sva u zlatu nek' sja mati Dalmacija... Nije u šoldima sve, neka te tu kraj mene, sva u zlatu nek' sja mati Dalmacija...
Nosi me olujno more, grize me sol i svako svitanje zore nova je bol... gorko je vino zbog tebe što pijem ga ja... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Grdović - tekstovi 30.05.09 1:51 | |
| Ti si moja bol
Sad kasno je za sve,nemam razloga brojit godine Sve odnijela si ti u dva kofera jedne jeseni I znam za sve je kriva losa navika i malo starog muskog ponosa I znam ja pisma necu nikad poslati a uvijek cu ih samo tebi pisati
Ti si moja bol moja sudbina,moje najdraze,moja istina Ti si moja bol sto me opija ti si kraljica mojih svijetova ti si moja bol
Kad jesen spusti na prozor oblake Ja jos uvijek cujen tvoje tihe korake Na kojoj strani nocu spavas pomislim A bolje bilo bi da na te ne mislin
Ti si moja bol moja sudbina,moje najdraze,moja istina Ti si moja bol sto me opija,ti si kraljica mojih svijetova,ti si moja bol
Ti si moja bol... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Grdović - tekstovi 30.05.09 1:54 | |
| Ja cu doci s pismom
Plakat cu nocas za tobom da mi dusi ne kazes zbogom a tebe nema, tebe nema ovaj put
Ti falis mi kao more i falu mi sve nase zore a tebe nema, tebe nema ni su snu
Sa Donata cuju se zvona da li jos ceka me ona a tebe nema, tebe nema ovaj put
Suza za suzom ce proci a ti vise neces doci a tebe nema, tebe nema ni u snu
Refren Ja cu doci s mojon pismom i gitarom kada luna zasija barku u moru pruzi mi svoju ruku, a vitrovi nek' se tuku u maloj luci di si me cekala pruzi mi svoju ruku, a vitrovi nek' se tuku u maloj luci di san te ljubia
Sa Donata cuju se zvona da li jos ceka me ona a tebe nema, tebe nema ovaj put
Suza za suzom ce proci a ti vise neces doci a tebe nema, tebe nema ni u snu
Refren 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Grdović - tekstovi 30.05.09 1:55 | |
| Dalmatinac sam
Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija imam barku i gitaru srce koje ljubit' zna
Nema meni do mog juga i do mojih borova svo bi zlato ovog svita za moj bili kamen da
Refren Dalmatinac sam, tu sam rodjen ja plavo more zna da je volim ja vilu s Jadrana Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali
Ja sam dite s bilog zala di je pisma galeba di je zemlja vode zedna di su stabla maslina
Di su ljudi iste loze di je sveta nedilja svo bi zlato ovog svita za moj bili kamen da
Refren
|
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Mladen Grdović - tekstovi 27.03.10 12:00 | |
| Ti si moja bol
Sad kasno je za sve,nemam razloga brojit godine Sve odnijela si ti u dva kofera jedne jeseni I znam za sve je kriva losa navika i malo starog muskog ponosa I znam ja pisma necu nikad poslati a uvijek cu ih samo tebi pisati
Ti si moja bol moja sudbina,moje najdraze,moja istina Ti si moja bol sto me opija ti si kraljica mojih svijetova ti si moja bol
Kad jesen spusti na prozor oblake Ja jos uvijek cujen tvoje tihe korake Na kojoj strani nocu spavas pomislim A bolje bilo bi da na te ne mislin
Ti si moja bol moja sudbina,moje najdraze,moja istina Ti si moja bol sto me opija,ti si kraljica mojih svijetova,ti si moja bol
Ti si moja bol... | |
| Naslov: Re: Mladen Grdović - tekstovi 27.03.10 12:01 | |
| Anđel
Noćas sa mnom sidi na skaline di sam nekad svira ti gitaru, još se tamo nika dica ljube i ljubav nova minja staru.
Noćas sa mnom prođi sva u bilo, makar bilo svitu iz dišpeta, ti si moja i dušon i tilon moje more i ljubav sveta.
Na zemlju pa je jedan anđel iz visina slađi od vina, slađi od vina i zato neće više plakat mandolina, mandolina, mandolina,
I dok me ljubiš ja ti lipe oči gledan nikom te ne dam, nikom te ne dam. | |
| Naslov: Re: Mladen Grdović - tekstovi 27.03.10 12:02 | |
| Odlazim - Mladen Grdovic
Jedno sunce, jedno more jedna ljubav zivi u meni jednu tihu, malu bol neku patnju srcu mom' dala si mi ti
Sve tvoje rijeci, tvoja pisma tvoje suze da ti oprostim tako je to malo da ove noci svoju bol ja utjesim
Refren Odlazim, zelim da te prebolim nisu nam' isti putevi sudjeni sretno ti u zivotu ljubavi neka ti se zelja ispuni odlazim, zelim da te prebolim odlazim, moja ljubavi
Jedno sunce, jedno more jedna ljubav zivi u meni jednu tihu, malu bol neku patnju srcu mom' dala si mi ti
Nek' ti nocas ova pjesma moje rijeci prenese da u meni rijeka suza vise nikad ne potekne
Refren
Odlazim | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mladen Grdović - tekstovi | |
| |
| | | | Mladen Grdović - tekstovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 82 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 82 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|