|
| Mladen Vojičić - Tifa | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
FireWalker* Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 577 Godine : 33 Lokacija : Kladanj, BiH Datum registracije : 30.12.2009
| Naslov: Mladen Vojičić - Tifa 20.03.10 1:18 | |
| Tifa - Ostat ću s tobom
Neka mi Bog oprosti nikome ne trebaš ti najmanje ovoj plašljivoj sjeni, meni
Prokleta rijetka zvjerko da sam znao ne bih ček'o da vrijeme iscuri jer tebi se ne žuri još
Noć je preduga, budna ni pasijans da skrati mrak sve ove slike gdje se smiješ sve ću da bacim u zrak
Dugo je do ezana jeftin triler sa ekrana još samo da svane da zaustavim sat
Ref. Onda me tugo pokolebaš a već sam mislio da bježim uđeš pod kožu kad ne trebaš vraćaš me osmjesima svježim
Kvariš mi vjetar, kidaš mreže ostat ću s tobom da se družim nikad mi nije bilo teže ostat ću s tobom da ti služim | |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa 27.03.10 12:03 | |
| Ako odes ti - Tifa
Gledao sam, gledao tebe
Tvoje oci kao dvije, srne ranjene
A ti si zaspala, na tren
Tek pesma molitve ljubavna
I tebe probudila
Onako s trena u poput djeteta
Ti si htjele, putem nebeshih visina solo 2
Al pjesma ljubavna na tren
Tebe uspavala
Ako odes ti, to mi je ko u pjesmama ref.
Ako odes ti, bi cu voljan danima
Al cu preboljeti
(solo 2)
(ref) 2x | |
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa 27.03.10 12:04 | |
| Dani bez tebe - Tifa
Tiho te zovem
Ime ti pustim u noc
I ma gdje da si
Ovaj sapat ce ti doc
Rijeci ko rijeka
Tek u stihove
I bilo gdje si
Doce po tebe
Dio nase srece
I mog sna
Zelja koja tece
U mojim venama
Dani bez tebe
Sve su mracniji
I ko da nema me
Kada sa mnom nisi ti
Bila si svjetlo
Za moje brodove
Bila si ljeto
Kroz zime sumorne
Tebi u krilo
Pricam u ovu noc
I ma sta bilo
Do tebe ja cu doc | |
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa 27.03.10 12:05 | |
| GRIJESI LJUBAVI
Vec sam dugo, evo idu zime, kurve plase, ja bih ljubav dat', hajde smiluj mi se, reci ime, da te nocas mogu svojom zvat'
Prividjenje, mozda, ne znam, sanjam, da li ti samo avet sna, gdje li vidjeh tako, lijepa stvora, za te Gospo varam i Boga
Ref. Vadi me, nisam vise ni za sta, tesko mi, o moj Boze, odoh do vraga,
Vadi me, na se vise ne licim, pribi se, zagrli me, da zaboravim na sve grijehe ljubavne
Po tebi disu, zeno, cvjetovi u Maju, u snu ti, medom slutim, reci ako znas, da li s tobom stvari zive traju, i necu kleti grijehe, rad sam da se dam
Prividjenje, mozda, ne znam, sanjam, da li ti samo avet sna, gdje li vidjeh tako, lijepa stvora, za te Gospo varam i Boga
Ref. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa 29.07.10 21:28 | |
| Bit ce pjesma
krades mi san ubijas dan nestajes sa zvijezdama nadu slama dah sjevera ledi se krv u venama
i mada san proci ce znam ludo moja blesava opet ce tad topao dah zastati na usnama
i bice pjesma ljepsa od svih i bice vina najljepsi stih |
| | | Gost Gost
| Da li si me ikad lagala
Hocu da znam, kuda si posla, 'ocu sve o tebi da znam hocu da znam s kim si posla 'ocu sve o tebi da znam
Da l' si mene tada lagala, sebe i mene, da l' si slagala, da l' ces mene ikad lagati, sebe i mene
Hocu da znas, kakav sam danju, 'ocu sve o meni da znas, hocu da znas, kakav sam nocu, 'ocu sve o meni da znas
Ref. Da l' sam tebe tada lagao, tebe i sebe da l' sam slagao da l' cu tebe ikad lagati, tebe i sebe da l' cu slagati
Da l' si mene tada lagala, sebe i mene, da l' si slagala, da l' ces mene ikad lagati, sebe i mene
Ti imas dara da pravis cuda, ti imas dara da se pravis luda ti imas moc da uljepsas noc, ti imas moc neku, ha, haj, cudnu moc
Da l' si mene tada lagala, sebe i mene da l' si slagala, da l' ces mene ikad lagati, sebe i mene da l' ces slagati |
| | | Gost Gost
| Dani bez tebe
Tiho te zovem ime ti pustim u noc i ma gdje da si ovaj sapat ce ti doc
Rijeci ko rijeka teku u stihove i bilo gdje si doce do tebe
Dio nase srece i mog sna zelja koja tece u mojim venama
Ref. Dani bez tebe sve su mracniji i ko da nema me kada sa mnom nisi ti
Bila si svjetlo za moje brodove bila si ljeto kroz zime sumorne
Tebi u krilo pricam u ovu noc i ma sta bilo do tebe ja cu doc |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa 29.07.10 21:29 | |
| Evo ima godina (duet Makadam)
Vidis kako mjesec lopov nebom zvijezde tjera sjajne luduje slusaj kako trava raste a vjetar nam zamrsio sudbine
Vidis kako mjesec lopov nebom zvijezde tjera sjajne luduje ne bi htijela da sam sama daj mi ruku oko struka da me ugrije
I kao svjetlost dana i kao srcu hrana ti mi dodjes vratis nemire
Ref. 2x Evo ima godina srce si zaledila ali kad mi dodjes srce kad mi prodjes sve u pjesmu pretvaras |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa 29.07.10 21:29 | |
| Cura kao ti
Gazis sigurnim korakom mene ne primjecujes, a ja te zovem krisom mene ne zarezujes
Ni rat, ni mir, ni tvoj hir ni Bog, ni vrag ma ko da ti je drag ne, nista me ne moze odvojiti od tebe kad te vidim ja sam siguran samo tebe zelim, tebi pripadam hajde nocas budi kraj mene daj odluci se
Zar cura kao ti mora mami vjerovati, zar cura kao ti mora tatu lagati, zar cura kao ti mora brata imati, zar cura kao ti o sestri mora brinuti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa 29.07.10 21:30 | |
| Dobar dan drugovi moji (samo ljubav postoji)
Dobar dan, drugovi moji neka niko od vas ne spava, ne spava
Ma, hajde drugovi moji hajmo slozno svi, svima reci da ljubav, ljubav postoji
Ref. Samo prati me, prati me, i vjeruj mi, da ljubav, ljubav postoji
Drugovi moji, ljubav postoji, nije tesko pronaci, pronaci nju, jer ljubav postoji |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa 29.07.10 21:31 | |
| Duge kise jesenjeJednom kad sretnes me to necu biti ja vec samo uspomene mrve sjecanja samo prazna bol sad je ostala prazna bol kajanja I sta radis ti nije vazno mi tek kisa jesenja podsjeca Ref. Kap po kap kisa sprema se samo da znas nisam lud da mislim na tebe kap, kap po kap opet padat ce te duge kise jesenje Jednom kad dani ovi fino posive ne zovi mene ti i ne trazi me hladno srce meni dala si hladno srce ostani I s kim sada si nije vazno mi tek kisa jesenja podsjeca Ref. I sta radis ti nije vazno mi tek kisa jesenja podsjeca |
| | | Gost Gost
| Grijesi ljubavi
Vec sam dugo, evo idu zime, kurve plase, ja bih ljubav dat', hajde smiluj mi se, reci ime, da te nocas mogu svojom zvat'
Ref. Vadi me, nisam vise ni za sta, tesko mi, o moj Boze, odoh do vraga,
Vadi me, na se vise ne licim, pribi se, zagrli me, da zaboravim na sve grijehe ljubavne
Po tebi disu, zeno, cvjetovi u Maju, u snu ti, medom slutim, reci ako znas, da li s tobom stvari zive traju, i necu kleti grijehe, rad sam da se dam
Prividjenje, mozda, ne znam, sanjam, da li ti samo avet sna, gdje li vidjeh tako, lijepa stvora, za te Gospo varam i Boga |
| | | Gost Gost
| Nije to ljubav
Veceras necu spavati a nemoj ni ti veceras bih te ljubio i nikada izgubio za sebe cuvao
Veceras ja i ti u ime ljubavi
Veceras bi me mazila i pazila veceras bi me ljubila i srecu slutila za sebe imala
Al nismo mi vise djeca ljubavi
Al' nismo mi
Ref. Nije to ljubav nit' ljubomora nije to strast samo pozuda |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa 29.07.10 21:32 | |
| Usne tvoje vise nisu moje
Otisla si od mene bez ijedne rijeci i sama znas da nije trebalo tako
Borim se sa bolom i Hrist je bio sa mnom sanjao sam, vise ne sanjam ne sanjam
Ref. Usne tvoje vise nisu moje drugom pripadas, pripadas sve sto bilo je moje i tvoje drugom pripada
Otisla si od mene bez ijedne rijeci sanjao sam, vise ne sanjam ne sanjam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa 29.07.10 21:33 | |
| Umoran od tudjih pjesama
Svima je proljece svima vedar dan Boze kud bih sa sobom ne znam ni sam
Govorila je ona meni tad sada je proljece da budem vedar i nasmijan
Ref. 2x A ja, k'o ja umoran od tudjih pjesama
Kada bih mogao sve bih zvijezde tebi slao kada bih mogao svoje pjesme tebi bih pjevao
Svima je proljece svima vedar dan Boze kud bih sa sobom ne znam ni sam
Ref. 2x
Kada bih mogao sve bih zvijezde tebi slao kada bih mogao svoje pjesme tebi bih pjevao (2x)
Ref. 2x
Kada bih mogao sve bih zvijezde tebi slao kada bih mogao svoje pjesme tebi bih pjevao (2x) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa 29.07.10 21:34 | |
| Srce vatru zapali
otkada dosla si zora puca u meni sva od tebe mirisna i radosna
oci su ti proljece osmijeh tvoj lijeci me sva ova ljeta gdje si ti reci mi
vjeruj mi u vjeruj mi srce vatru zapali povedi me putevima sna vodi mene ti |
| | | Gost Gost
| Sve su to samo zene u stvari (duet Essad Bestija)
U cugu sa tugom, ispijam s drugom zalim za nekim dalekim jugom nema te danas, ko mari za nas zasto me zovu proslosti slugom
I opet svemu tebe ko tremu navece jedinu mozda se lazem al' necu da kazem njegovu, istinu, hej
Ref. 2x Ma slusaj stari, zajebi stvari nema tu sutra, vrijeme se kvari kakve princeze, to je bezveze sve su to samo zene u stvari
Opet sa tugom, ispijam s drugom stizem do neke stanice bola i briga njega sto nakon svega svoga zivota nemam ni pola
Samo nek' slusa, gdje boli dusa ma nisi jedini svako se laze, a on mi kaze u prilog istini, hej
Ref. 2x
Opijen cugom sa starim drugom upitah sebe ima li smisla vrijeme se traci sta mi sad znaci kisa pod kojom nekad si kisla
On reda case, ko da mu pase sto psujem sudbinu al' ako krene, eto i mene da kazem istinu, hej |
| | | Gost Gost
| Tiha voda ljubavi
ljubavi tvojoj dajem se i pusti joj da nosi me ko tiha voda tvoje ruke dvje
preko teskih dana spuste se osjecaj taj zagrlim ja topli mir tvog dodira
dobro znam da ovo je oaza sred pustinje budi tu trebas mi bar ovu noc ostani budi tu treba mi ta tiha voda ljubavi
moje su oci vidjele sve i dane srece i nevolje i sve do nocas bio sam ja car samoce i skitnica |
| | | Gost Gost
| Sjaj u rosi
Evo sam dosao za malo nade, ova pjesma da, da te ukrade, da ti pjevam ispod oaza kada ponoc zatalasa, hej
Evo sam dosao, pjesma me prati, ljubav za tobom, ne moze stati, sta mi treba, sve mi dali, poljubaca njenih hvali, hej
Ref. 2x Sjaj u rosi tebi me nosi, srce mi planina, ljubav, lavina sjaj u rosi tebi me nosi, i zauvijek nosice ti ostajes, a sve proci ce
Evo sam dosao, jos imam snage, evo do tebe, do moje drage, umila me rosna trava u njoj moja dusa spava, hej
Evo sam dosao, pjesma me prati, ljubav za tobom ne moze stati, sta mi treba, sve mi dali, poljubaca njenih hvali, hej |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa 29.07.10 21:36 | |
| Sav moj bol
I nista gore, i nista bolje ostacu sam svejedno sta da kazes mi vidim propala stvar al' djavo samo tjera svoje i na tren pomislim da se s tobom probudim da ti oprostim
Ref. Sav moj bol i dane sumorne ostavljam za sobom, ne ljuti se
Postelja meka, ti u njoj sanjas li dok mokar drhtim, u prozore gledam i pomislim, uh sto bi dobro bilo da te snenu zagrlim da te toplu poljubim da ti oprostim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa 29.07.10 21:36 | |
| Vjerujem, ne vjerujem
Kada dodjem po tebe budi spremna za mene kad' po tebe dodjem ja budi vila najljepsa
Pjevacemo do zore slavicemo proljece cuvace nas zvjezdice tvoje drage sestrice
Kada dodjes po mene bicu spreman za tebe kad' po mene dodjes ti bicu princ najljepsi
Pjevacemo do zore slavicemo proljece cuvace nas zvjezdice tvoje drage sestrice
Ref. 2x Vjerujem ne vjerujem ja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa 29.07.10 21:37 | |
| Ti i ja
Ti i ja, bas smo svijeta dva ti i ja, kako Bog nam da ti i ja, kazu dva andjela a u nama, u nama dva ljuta djavola
Ref. Kome sad, kome sad ovu ljubav da poklanjam kome sad, kome sad da pjevam pjesme ljubavne
Ti i ja, kazu dva andjela a u nama, u nama dva ljuta djavola |
| | | Gost Gost
| Voda do koljena
Voda do koljena a ja bos k'o Bosna moja nemam cizama gumenih gumica
A sta cu ja ako mi naidje curica pa se malo zaljubi
Vratit ces se ti kada snijeg otopi a pravit cu se ja da mi nista ne znacis
Vratit ces se ti kada snijeg otopi a samo srce moje zna kako je kad zaigra
Ameri, Indijanci kod nas kampuju ako bogda nece opet ce sa nama ljetuju
Kriza Domagoja Jovana, Muriza nije, nije Bosna krivi toranj Piza |
| | | Gost Gost
| Zaboravi
Yea, yea Pitas sta veze nas, ljubav, strast il' oboje ja sam tip za jednu noc, ma sta ces, sreco, od mene vazno je da nama je bolje
Ref. Zaboravi nocas sve, sva imena i godine, ako zelis ostani, ako neces ti obuci se, sreco moja obuci se
Trebas mi ovu noc, ma ne volim da budem sam misli mi lutaju po tijelu tvom, zelim te vazno je da nama je bolje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa 29.07.10 21:38 | |
| Samo vrag i Bog zna
Ni san, krunu ni mac ama nista nemam, tako stoji stvar ako hoces podji sa mnom samo ljubav mogu da ti dam
Ni suplje price, ni tastina sve mi je strano, nisam bestija ja bih samo da se s tobom ljubim da se s tobom probudim
Ref. A tebe briga, smijes se samo bi sanjala cega nema htjela bi, uzalud trazila napolju svice dan sve tuzno je ej kako bi dobro bilo da si bogdo kraj mene |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mladen Vojičić - Tifa | |
| |
| | | | Mladen Vojičić - Tifa | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 344 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 344 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|