|
| Vatrogasci - tekstovi za poluditi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Vatrogasci - tekstovi za poluditi 27.06.09 22:09 | |
| Autobusom do Trsta (Latino - Smotala si me oko malog prsta)
Majmuni čovjeku sliče, a čovjeku sličim ja Tvoje su želje meni veselje, daj mi ono ma kako se zvalo
Poslala si me autobusom do Trsta da ti kupim smeđe najlonke Iz Mađarske šunke i trapista za moju dragu samo najbolje
Uvijek kad lakiraš nokte na svojim nožnim prstima Hoću il' neću, ja puhati moram, to se zove moja sudbina
Za moju dragu samo najbolje... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vatrogasci - tekstovi za poluditi 27.06.09 22:10 | |
| Lane moje ( Joksimović - Lane moje)
Kad na Hrvate pomislim Odmah drugo mjesto osvojim Iz bivše Juge, dvanaest mi nude Ne mogu, bre, da ih ne volim
Lane moje, ovih dvanaest Brojim, al' ne verujem Daješ mi krila, baš ti hvala Al' ljudi, ne razumijem
Lane moje, svi poeni Nisu k'o tvoji bodovi Nađi nekog nalik meni Da te bolje predstavi, dogod'ne, na Evroviziji!
Fala, fala! Fala još jednom...
Lane moje, ovih dvanaest Brojim, al' ne verujem Daješ mi krila, baš ti hvala Al' ljudi, ne razumijem
Lane moje, svi poeni Nisu k'o tvoji bodovi Nađi nekog nalik meni, il' Breni Da te bolje predstavi, bolje mjesto osvoji... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vatrogasci - tekstovi za poluditi 27.06.09 22:12 | |
| Maksim Gorki ( M. Carey - Without you)
Kada zatvore se vrata mojeg PP-kombinata Na biciklu tužan kući odlazim I znam da u vitrini "gorki" čekaš me, o je.... Kad bih im'o barem "Škodu", tjerao bih neku modu Žgaravicu ne bih dobio Od svih finih pića što sam popio, najviše sam te volio
A joj, nemogu bez tebe A joj, ja baš nemogu to A joj, nemogu bez tebe A joj, pelinkovče moj
Na terasi restorana proveli smo bezbroj dana Na te svoju plaću ja sam trošio Od svoh finih pića sto sam popio, najviše sam te volio |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vatrogasci - tekstovi za poluditi 27.06.09 22:13 | |
| Vera sa prvog kata ( P. Grašo - Vera od suvog zlata)
dem doma, kasnim već sat Ona me čeka, nije baš neka, a moran šnjon spat' Ja jubim sve niže, jer ništa joj bliže Ja ne mogu dat'...
Ona me njuši! Svrbe me uši...
Zna i ona, da me sram Što kraj nje san lega, a ništa od njega, pa ne znan ni sam Što da joj kažem, bez da pokažem Tugu i jad...
Ona me njuši! Glava se suši...
Ja san volija nju, i ružno je bilo... Sad se moran hladnon vodom, polit' po donjim dilom! Ja san volija nju, pa zaspa ka prasac... Jubav falšu san da, Veri sa prvog kata...
Pati ona, patim i ja I nisam dugo, mislio drugo, već pobjeći van I nije mi lako, ljubit' ovako I bit' normalan...
Smrdim po skuši! Svrbe me uši...
Ja san volija nju, i ružno je bilo... Sad se moran hladnon vodom, polit' po donjim dilom! Ja san volija nju, pa zaspa ka prasac... Jubav falšu san da, Veri sa prvog ka... Veri sa prvog ka... ta...
Uuuungh-uunnn... Ka Oliver.
Ja san volija nju, ružno je bilo... Moran hladnon vodom, polit' po donjim dilom! Ja san volija nju, pa zaspa ka prasac... Jubav falšu san da, Veri sa prvog ka... Veri sa prvog ka... Veri sa prvog ka... ta... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vatrogasci - tekstovi za poluditi 27.06.09 22:14 | |
| Šanki manijak (Divas - Funky manijak)
Šest:nula pet praznih čaša je konobari buuuude me pusti me mamu fukam e vidiš da sam odvaljen do jeeaaja Ne slušam već izlazim na ulicu i odlazim na pivicu jer noćas nije bilo previše Previše sokova uuu! premalo štokova jeee a imao sam sasvim drugi plan
Dvanaest:nula pet popio sam kaštelet Giovanni pere bagere listam novine čitam novine jednog rebam ja trebam maloga
pa dobro ko je ovdje u charge (bemti) bemti ga ovdje u charge čujem neki kreštav ženski kri jjaaa ja nemam novaca ni vremena da plaćam piće ženama svaku večer gledam neki film
jer ja sam šanki manijak pijem brzo volim okus jak (tr t t tr) a di je šank jer ja sam šanki manijak mrzim vodu volim narodnjak (tr t t tr) a di je šank Bejbe (tr t t tr) a di je šaaanK
već od jednog vidim pet padam ja i vrijeme je za toaleeet isprem tulumćića (u pozadini se čuje a je triba bit će sranja) škvadra neka lipi moje evo frka jeeeeeaje
pa dobro ko je ovdje u charge (bemti) bemti ko ovdje u charge čujem neki kreštav ženski kri jjaaa ja nemam novaca ni sjemena da podilazim ženama svaku večer gledam neki film
jer ja sam šanki manijak pijem brzo volim okus jak (tr t t tr) a di je šank jer ja sam šanki manijak mrzim vodu volim narodnjak (tr t t tr) a di je šank Bejbe (tr t t tr) a di je šank (tr t t tr)
ja sam šanki manijak pijem brzo volim okus jak (tr t t tr) a di je šank ja sam šanki manijak mrzim vodu volim narodnjak (tr t t tr) a di je šank Bejbe (tr t t tr) a di je šank (tr t t tr)
a di je šank Bejbe (tr t t tr) a di je šank (tr t t tr) a di je šank Bejbejea (tr t t tr) a di je šank (tr t t tr) |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vatrogasci - tekstovi za poluditi | |
| |
| | | | Vatrogasci - tekstovi za poluditi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 417 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 417 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|