|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 06.04.10 16:06 | |
| Extasy, pazi
Koristim ovu priliku da ispricam pricu koja mi se desila kad sam pre neki dan is'o na party extasy run
Droga me melje, meljem ja nju vilica skripi k'o dubok sneg idem iz sebe da isteram svu energy skupljenu i suvisnu
Extasy, pazi ja, bum, te zgazi (4x)
Nalecem u momentu na par sto jedan drugom trpa u cmar ljubi se strasno i uvija dok strogo secka pa uvija
Trese se cela industrija ljudi masine, kumasine oci nam svetle k'o laseri daj bre ne seri, daj ne seri
Extasy, pazi ja, bum, te zgazi Extasy, pazi ljudi masine, kumasine (2x)
Ovo je prica sta da se prica |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 06.04.10 16:06 | |
| Gde stize moje secanje
Ne pamtim maglu, ne pamtim jesen ne pamtim kisne godine ne pamtim nikad zimu, jer moje secanje otopi snegove
Ref. Ponekad samo kad krenem tamo gde stize moje secanje ja pamtim samo njene obrve
Ne pamtim face, ne pamtim pesme ne pamtim dugacke brojeve i kad se trudim i kad bi hteo ne pamtim nista, covece
Ref.
Covece, kakve su to obrve kakve ima poglede ispod obrva Gospode, spasi me od nevolje znam da nista ne nosi ispod haljine
Slobode mi, nije me zaludela adrenalin protice mojim mislima nosi mi oruzje na usnama naslove u pesmama, dim u ocima
Gleda me, branim se svim silama branim se od djavola u dnu pogleda kresnucu kao da sam kapisla kao da sam caura puna baruta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 06.04.10 16:07 | |
| Gospod brine
Ja sam morski pesak, ti si beli sneg desio se tresak, umalo i beg kao da te vetar uveo u film usla si u sobu i povukla dim
Prekomorski pesak sisao na drum ukrala mi dusu, okrenula um kao da te vetar uveo u film usla si u sobu i povukla dim
Ref. Da se zemlja vrti, o tom Gospod brine mocne ljude muce brda i doline sta je muka moja, zrno od problema sto mi srce stoji, stoji kad te nema |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 06.04.10 16:07 | |
| Muzika na struju
Ref.: 2x Kad moje usi cuju muziku na struju Tad moje srce bije u ritmu melodije
Ti mozes i da odes Ali moras da se vratis Ti mnoge stvari shvatas Ovo ne mozes da shvatis
Jer niko niko ne moze da zna Kad muzika svira sta osjecam ja
Ja volim zvuk motora I kad skripe gume A klasiku voli onaj ko razume Ptice pevaju lepo al' uvek istu pesmu I voda dobro tece kada odvrnem cesmu
Ref 2x
Ja volim boju glasa ko sto ima ona I volim kada sapuce mi preko telefona
I muziku kad mi propusti kroz zicu Ja docekam je sa osmehom na licu
Ja volim zvuk motora I kad skripe gume A klasiku voli onaj ko razume Ptice pevaju lepo al' uvek istu pesmu I voda dobro tece kada odvrnem cesmu
Ref 2x
Ja volim boju glasa ko sto ima ona I volim kada sapuce mi preko telefona I muziku kad mi propusti kroz zicu Ja docekam je sa osmehom na licu
Ja volim zvuk motora I kad skripe gume A klasiku voli onaj ko razume Ptice pevaju lepo al' uvek istu pesmu I voda dobro tece kada odvrnem cesmu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 06.04.10 16:08 | |
| Na vrhovima prstiju
Te noci dok su pjevali veliki modri talasi na vrhovima prstiju na moje srce stala si
Hteo sam da ti pokazem gdje nebo more preseca da vidis ribe srebrne sto lete oko mjeseca
Koraci ko' laki oblaci skoci nek' te zemlja odbaci koraci ko' laki oblaci zvone ti ko' zlatni praporci
Koraci ko' laki oblaci skoci nek' te zemlja odbaci koraci ko' laki oblaci hajde, hajde, trebas mi |
| | | Gost Gost
| Ima svet kraja dva
Evo stoji vece, vreme sporo tece magla silazi u grad sene zacarane, znam za bolje dane nego sto je ovaj sad
Mesavina vina, dima i karmina svud po sobi ostala samo gledam voce, gorko od samoce koju si mi poslala
Ref. Ima svet kraj dva na jednom si ti, na drugom sam ja nista se ne menja jer ne zelis ti, a ne mogu ja
Tuga kada krene, stigne samo mene a tebe ne pogodi zvezde kad se sloze, pesak ispod koze sta ce da se dogodi
Ref.
Evo stoji vece, vreme sporo tece magla sisla je u grad sene zacarane, znam za bolje dane nego sto je ovaj sad |
| | | Gost Gost
| Golubica
Zbog tebe bih posao tamo Gde oblaci odlaze samo Golubice, sa moga srca Odleprsaj u svet....
Otopi me Bozanskim dahom I dusu mi posipaj prahom Godine zla da izblede Sto pre....
Pomiluj sve klince Balkana. Nahrani nas, mir nam je hrana Golubice, sa moga srca Odleprsaj u svet...
Ucini da i nama svane I dodirom isceli rane Godine zla da izblede Sto pre....
Mir zovemo, mir neka bude I radosne pronadje ljude. Golubice, sa moga srca Odleprsaj u svet.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 06.04.10 16:09 | |
| Mali slonovi
Sasvim prazna livada. Spava juna Azija, a na pustoj livadi, igraju mali slonovi. Bole ih donovi igraju mali slonovi, citavu noc.
Azijske lepe devojke, cesljaju svoje uvojke. Kad na pustoj livadi igraju mali slonovi. Azijske lepe devojke cesljaju svoje uvojke, citavu noc.
Cuju se bubnjevi i zurle, visoko podigli su surle. Svuda od Cejlona do Burme padaju kokosi i urme.
Njihove majke slonice, mole svoje bogove, da za male slonove naprave nove donove. Njihove majke slonice mole svoje bogove, citavu noc.
Cuju se bubnjevi i zurle, visoko podigli su surle. Svuda od Cejlona do Burme padaju kokosi i urme. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 06.04.10 16:09 | |
| Montenegro
Ja imam sator od zvezdanog neba finog tkanja podjimo brzo jer strasno mi fale putovanja
Podji ponesi sve nevazne stvari sve sitnice ali na krevetu zaboravi svoje umorno lice
Ref. Na skriveno te vodim mesto izmedju planina i mora gde gorski vetar peva pesmu jos ne svice rujna zora
Na skriveno te vodim mesto gde su i nocu tople stene Montenegro, Montenegro, zove tebe, zove tebe Montenegro, Montenegro zove mene
Ja cu ti praviti od planinskog bilja ljubavne kreme ponesi osmeh i u velikoj flasi lepo vreme
Ja imam sator od zvezdanog neba finog tkanja podjimo brzo jer strasno mi fale putovanja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 06.04.10 16:10 | |
| Nemoj da se zezas sa mnom
Ti mozes da se zezas s drugovima ti mozes da se zezas s drogom ti mozes da se zezas s dugovima ti mozes da se zezas s Bogom
Al' ja sam nervozan ko leptir ko mesec na nebu plavom zato poslusaj moj savet nemoj da se zezas sa mnom
Ti mozes da se zezas s drugovima sa tamo nekim idiotom ti mozes da se zezas s krugovima al' se zezas sa zivotom
Ref. Jer ja sam nervozan ko leptir ko mesec na nebu plavom zato poslusaj moj savet nemoj da se zezas sa mnom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 06.04.10 16:11 | |
| Padaj kiso keve ti
Mislim da je krajni rok da promene stvari tok red bi bio da i nama krene pitao sam naucnike carobnjake i lekare dal' imaju odgovor za mene
Vodio ih sve na pice konstutovo tarabice i preturao razne knjige stare i ako je bio smor nisam naso odgovor sto se ovde dole stvari kvare
Radio sam mnogo sta penjo sam se na CK i pevao pesmu protiv maleri i u cudnim novinama citao sam godinama da je rec o kletvi i o zavari
Ako hoces zdravlje, srecu i da stvari dobro idu kada dodje do ozbiljnog zapleta ti pozovi Majka Vidu
Ref. 2x Padaj kiso keve ti padaj kiso keve ti nek se zemlja natopi od sledece godine od sledece godine svi ce biti bogati
Bela kuca kraj CSE-a tamo majka vida peva pitao sam njenog Stevu da zamoli nesto kevu
Da zapeva zamoli je da razbije carolije Majka Vido pusti glas i od svega spasi nas
Upucala ogledala stakla svuda popadala jake munje sevale doletele nocne ptice nocne ptice pevacice samo meni pjevale |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 06.04.10 16:11 | |
| Plavi safir
Kuda si posla sa tim tamnim ocima i cije ime ti na usni pociva kazi mi ko ti guzva postelju i ko ima zlatne kljuceve od tvojih tajnih odaja
Daj da te pratim gde god da si krenula sretan je onaj s´kim si noci delila daj da te pratim i da budem sena da ne budes usamljena kad po vodi budes hodala
Kuda si posla sa tim tamnim ocima i cije ime ti na usni pociva kazi mi ko ti guzva postelju i ko ima zlatne kljuceve od tvojih tajnih odaja
Daj da te pratim gde god da si krenula sretan je onaj s´kim si noci delila daj da te pratim i da budem sena da ne budes usamljena kad po vodi budes hodala
Ref. 2x Hajde plavi moj safiru hajde ceznjo i nemiru hajde dodji i ostani tu
Duvaju promaje kroz vrata naroda tuda smo prosli mi jos davno nekada kazi mi ko ti guzva postelju i ko ima zlatne kljuceve od tvojih tajnih odaja
Daj da te pratim gde god da si krenula sretan je onaj s´kim si noci delila daj da te pratim i da budem sena da ne budes usamljena kad po vodi budes hodala |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 06.04.10 16:12 | |
| Poljubi me
Mesec je mlad, a noc je vrela padaju zvezde padalice i dok mi kaplje znoj sa cela mrak je i ne vidim ti lice
Dolje pod nama cuje se kako skripe tockovi nocnih sofera a ja te volim u mrklom mraku na zadnjem katu solitera
Ref. Poljubi me dotakni me usnama sa usnama k'o zgazenim tresnjama
Ponekad samo kad bljesne svetlo velike neonske reklame ugledam tvoje macije oci kako me miluju iz tame
Mesec je mlad, a noc je vrela zvezde se roje iznad glave vece mirise na pozno leto a ti na retke poljske trave |
| | | Gost Gost
| Ruski voz
Voz pospani voz za Harkov Gomelj, Lenjingrad znam kako je nocas dalek Beograd
Nece moci nikada olovka ni hartija ni svi Ruski postari ne mogu ti odneti pismo koje pisem ja marka s likom Lenjina i u pismu jedina tuga sto me razbija
Nije votka rakija, mada nocas udara tuga mi je velika, velika ko Rusija ja ne mogu poslati ljubav jer se ljubav ne salje nit sam mogo poneti s sobom tvoje poljupce
Voz u vozu izguzvana lica putnika ti si tamo negde iza onih planina dal' si mozda zaspala il' si budna kao ja dal' te muce nemiri il' te nista ne muci
Kada budes citala pismo koje pisem ja tajna bice skrivena iza ovih redova |
| | | Gost Gost
| Ni na nebu ni na zemlji
Ovo se tesko moze nazvati zivot a znam sigurno da nije ni smrt
Ko medved zatvoren u stakleni kavez u napusteni zooloski vrt
Ovo se tesko moze nazvati mirom a znam sigurno da nije ni rat
I sve izgleda potpuno normalno a hladan znoj mi klizi niz vrat
Ref. Kazi mi gde smo (Ni na nebu ni na zemlji) Ovo je mesto (Ni na nebu ni na zemlji) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 06.04.10 16:13 | |
| Limene trube
Ljubim te, nije najbolje na nebu strasno znamenje ljubim te, bolje ne moze marsira tesko kamenje
Ja stojim, gledam, ne shvatam i gubim koncentraciju misli mi beze, nestaju idu u emigraciju
Ref. Limene trube duvaju ne volim vojnu muziku
Pa brisem ruz sa usana i brisem znoj sa dlanova ne izlazite nikuda iz zakljucanih stanova
Ljudi beze, ljudi beze ljudi beze, ljudi odlaze ljudi beze, ljudi beze ljudi beze, ljudi odlaze |
| | | Gost Gost
| Vesela Pesma
Kako sam tuzan kad se setim moja jedina koliko noci pored mene nisi spavala tuznog detinjstva svoga odmah sam se setio tuzan sam bio jer te nisam jos primetio
Necu da pitam, duso sta si nocas radila u mome srcu gorku travu si posadila ne slusam zato sta mi ljudi govore ja nocas pijem samo zbog ljubomore
Sijaju zvezde kao oci konobarice da si bar ovde pa da dodju i drugarice niz moje grlo klizi ljuta prepecenica neka me slozi kao slozena recenica
Ref. Ja moram da pijem da zaboravim ja ne smem trezan tu da boravim
Pomozi Boze ne znam kako cu sa zenam ne znas jel' pice sada tece tvojim venam zbog jedne zene koja dusu mi je ukrala ti nocas pijes, nek potece rakija |
| | | Gost Gost
| Zmaj od Nocaja
Ti si usla u moj pogled, u moj pogled k'o u zagrljaj, pa me nateras da pricam, nemam obicaj.
Leptiri u mom stomaku, uvek me na tebe potsete. Ja ih uspavam na foru, al te osete
Onda potonem u sebe tamo dole sretnem tebe pa se slike k'o komadi ostrog stakla zariju u dlan
Ulica zmaj od nocaja ovde su cuda moguca Zmaj od Nocaja Ulica tabla limena i na njoj mesto imena Zmaj od Nocaja
Nikog ne volim da sretnem ljude gledam k'o kroz kameru mogao bih da snimim sretne nemam nameru
Svetli svetlo kroz roletne tanke zute notne linije ja po njima pisem pesmu a ti skini je
Onda potonem u sebe tamo dole sretnem tebe pa se slike k'o komadi ostrog stakla zariju u dlan
Ulica zmaj od Nocaja ovde su cuda moguca Zmaj od Nocaja Ulica tabla limena i na njoj mesto imena Zmaj od Nocaja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 06.04.10 16:14 | |
| Vidi sta sam ti uradio od pjesme, mama
Vidi sta sam ti uradio od pjesme, mama vidi sta sam ti uradio od pjesme ja
Promenio je, okrenuo je sad vise nije tako dosadna vidi sta sam joj uradio od pjesme ja
Vidi sta mi je uradio od pjesme mama vidi sto mi je uradio od pjesme on
Promenio je, okrenuo je napravio neki gadan spoj vidi sto mi je uradio od pjesme on
Vidi sta smo ti uradili od pjesme, mama ma ma ma ma ma vidi sta smo ti uradili od pjesme mi
Okrenili je, promenili je i nesto sasvim drugo snimili vidi sta smo ti uradili od pjesme mi
Vidi sta sam ti uradio od cerke mama vidi sto sam ti uradio od cerke ja
Promenio je, okrenuo je sada nije tako dosadna vidi sta sam ti uradio od cerke ja
Vidi sta smo ti uradili od cerke mama ma, ma, ma, ma, ma
Vidi sta smo ti uradili od cerke mi promenili je, okrenuli je i nesto sasvim drugo snimili
Vidi sta smo ti uradili od cerke mi vidi sta smo ti uradili od cerke mi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 06.04.10 16:14 | |
| Zazmuri
Zazmuri, pa na sopstvenom platnu u glavi pomesaj sivu i zlatnu lagano, da ne remetis vece zazmuri, pusti film da istece udahni vazduh lepljiv od krvi
Ne gledaj me kao vucica nije moja zelja presuda baklje gore, pesma cigana procitana s dlana sudbina |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 06.04.10 16:15 | |
| Samo nam je ljubav potrebna
Noc pocinje da se skida jutro rumeno od stida plava kugla sporo rotira tu se covek lose kotira
Kad bi barem bio ptica koja leti let slobodan svi bi bili avijacija jer je takva situacija
Koja sila vlada svetom hipici u pedesetoj svoju decu plase bombama bombama u katakombama
Ref. Dok postoji druga strana ljudi kazu tamna strana tamna strana sile svemira dok postoji druga strana ona grozna tamna strana kao i u vreme frikova samo nam je ljubav potrebna
Izgubljeno poverenje poverenje i postenje vojne sile demonstracija protiv volje svetskih nacija
Jos postoji kataklizma terorizma i rasizma kao i u vreme frikova samo nam je ljubav potrebna
Ref.
Samo nam je ljubav potrebna samo nam je ljubav potrebna samo nam je ljubav potrebna
All we need is love all you need love all you need is love love love is all you need |
| | | FireWalker* Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 577 Godine : 33 Lokacija : Kladanj, BiH Datum registracije : 30.12.2009
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 27.04.10 23:20 | |
| Bajaga - Grad
Ovo je strašno velik grad i zato nema razloga da budeš sam u njemu.
Ovo je strašno velik grad i zato nema razloga da budeš sam u svemu.
Te noći stigao sam kasno napolju padala je kiša kao igla sam se provuko kroz mrak.
A čim sam odključao vrata na nebu sevnula je munja pomisli Bože da li je to dobar znak?
Dole su svetleli neoni kao šareni baloni mokre ulice su pevale.
A ja sam sam u ovom gradu i polako gubim nadu da će će stvari da se promene.
Ref. Ovo je grad u kome nema razloga da budeš sam u njemu. Ovo je grad u kome nema razloga da budeš sam u svemu. Ovo je strašno velik grad i zato nema razloga da budeš sam u njemu. Ovo je strašno velik grad i zato nema razloga da budes sam u svemu.
Tad je zazvonio telefon, a ja ne volim telefon jer više ne verujem nikome. Ma nek se prekine tišina makar zvonila mašina Namesti glasi rekoh slušam te. A sa druge strane žice i brate da mi vidiš lice to nije priča to je muzika. Uopšte ne znam šta mi priča, a znam da nečuh takav glas a to nije glas već pesma anđela.
Ref.
Pomislih to me neko laže - mangupi snimili su traku i sad se smeju tom' u mraku. Pitam je "da li lažeš?" - kaže "lažem." Ja ne znam šta ću da joj kazem - možda ipak i ne folira.
Ref.
Ovo je grad. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Bajaga - tekstovi 16.10.10 21:06 | |
| Sa druge strane jastuka
Ljubim te i pokrivam krilima plavog goluba sanjivu te ostavljam u hodnicima secanja sa druge strane sa druge strane jastuka
Jos zelim da ti poklonim listove divljeg kestena jos jednom da te zastitim dok te magla zaklanja sa druge strane sa druge strane jastuka
Saljem ti tajne poruke dahom nocnih vetrova a ne znam da li prolaze pored rajskih vrtova sa druge strane sa druge strane jastuka _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 16.10.10 21:07 | |
| Godine prolaze
Secam se slike ja od pre par godina na slici prolece i suncan dan u basti mirisa cvetovi irisa sarena hartija, i ti i ja
Secam se slike ja pre jedno mesec dva na slici, septembarski vreo dan na reku uzdaha sunce se ne vraca zelena obala, i ti i ja
Ref. Godine prolaze nervoznim korakom godine prolaze mi stojimo jesmo li sretniji i jesmo pametniji godine prolaze mi gledamo
Secam se slike ja od pre par godina na slici prolece i suncan dan u basti mirisa cvetovi irisa sarena hartija, i ti i ja
Secam se slike ja pre jedno mesec dva na slici, septembarski vreo dan na reku uzdaha sunce se ne vraca zelena obala, i ti i ja
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi 16.10.10 21:08 | |
| Gore, dole
Nemoj nikad biti dole mada neki i to vole nemoj nikad biti dole jer sve dole noge bole
Ref. Gore dole, dole gore gore dole, dole gore sve je gore, dole
Nemoj nikad biti gore za to uvek ima fore nemoj nikad biti gore jer svi gore i pregore
Ref.
Idemo malo dole idemo malo gore
Nemoj nikad biti dole mada neki i to vole nemoj nikad biti dole jer sve dole noge bole
Ref.
Nemoj biti u sredini jer ces biti u manjini nemoj biti u sredini ili prvi bar otkini
Ref.
Idemo malo dole idemo malo gore idemo malo gore _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bajaga - tekstovi | |
| |
| | | | Bajaga - tekstovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 186 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 186 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|