|
| Goran Karan - tekstovi.... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Goran Karan - tekstovi.... 13.06.09 9:00 | |
| Da mi se providi
Da mi se providi da ću te izgubit Skončao bih tužan prije nego što odeš Prije nego što pustim drugome te ljubit Prije nego nožem srce mi izbodeš
Da mi se providi jutro bez tvog jutra Zar bi ičeg bilo da mi krv uzmiša Zakopan u tebi ne buden li sutra Nek me ladna ploča pokrije i stiša
Da mi se providi da mi te ne bude Pustio bih suze da mi te isplaču Dani bez tvog lica neka mi dosude Misto ružmarina samo ljutu draču |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Goran Karan - tekstovi.... 13.06.09 9:01 | |
| Kada zaspu anđeli
Poljubi me i budi tu Da sklopim oči na tvom toplom ramenu Poljubi me i budi tu Nek' srce lupa kao da je prvi put Poljubi me pomoli se Sve svijeće svijeta nek' se za nas upale
Ostani, ovu noć kad svi mi prijete Ostani, zagrli me kao dijete Ostani, kad sva si ljubav moja samo ti Ostani, da me čuvaš kada zaspu anđeli
Poljubi me i budi tu Nek' srce lupa kao da je prvi put Poljubi me pomoli se Sve svijeće svijeta nek' se za nas upale
Ostani, ovu noć kad svi mi prijete Ostani, zagrli me kao dijete Ostani, kad sva si ljubav moja samo ti Ostani, ovu noć kad svi mi prijete Ostani, zagrli me kao dijete Ostani, kad sva si ljubav moja samo ti Ostani, da me čuvaš kada zaspu anđeli |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Goran Karan - tekstovi.... 13.06.09 9:02 | |
| Kao da te ne volim
Kao da te ne volim noćas odlazim Svu ti ljubav ostavljam ništa ne nosim Samo jedno dušo žao mi to što nikad nećeš saznati Kako sam te volio a izgubio
Neka Bog ti da sve što nisam ja Kako sam te volio samo On to zna Neka Bog ti da sve što nisam ja I da ljubiš nekoga boljeg nego ja.
Kao da te ne volim vrata zatvaram Neka Bog mi oprosti što te ostavljam Samo jedno dušo žao mi to što nikad nećeš saznati Kako sam te volio a izgubio
Kao da te ne volim noćas odlazim |
| | | Gost Gost
| Lipa si, lipa
Dođi u ponoć - prođi niz skaline Ako se nisi drugom obećala Za tobom noćas plaču mandoline Najlipša ružo ikad procvitala
Lipa si, lipa, anđeli ti sliče Lipa si, lipa, usne tvoje liče. Jubi me, jubi i kad zora sviće Sa neba pada po nama cviće, Sa neba pada po nama cviće.
Dođi u ponoć - prođi kraj fontane Da misec vidi tvoje lipe oči A ti mu reci da ih čuvaš za me I da ćeš noćas meni vilo doći |
| | | Gost Gost
| Od jubavi san duša ranjena
Pod mojon provon olujno je more A nigdi svitla da mi snage da Sva jidra spuštan, zašto da se bore Od jubavi san duša ranjena I neću nazad, nek me vitar nosi Jer nisan za te moga živit ja Kad bog me primi, kad me pita ko si Od jubavi san duša ranjena
Kad jednom bude kasno za sve riči Jer nije jubav rana ča se liči Kad tilo drće ka da vitar puše Ti dođi meni, ti dođi meni Da ti skinen križ sa duše
I sve san daje, sve je veća tama I ne znan više kako san se zva Jer samo pantin to ča ne bi tija Od jubavi san duša ranjena |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Goran Karan - tekstovi.... 13.06.09 9:03 | |
| Ostani
Poljubi me I budi tu Da sklopim oči Na tvom toplom ramenu Poljubi me I budi tu Nek srce lupa kao da je Prvi put Poljubi me Pomoli se Sve svijeće svijeta Nek se za nas Upale
Ostani Ovu noć kad svi mi prijete Ostani Zagrli me kao dijete Ostani Kad sva si ljubav moja Samo ti Ostani Da me čuvaš Kada zaspu anđeli |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Goran Karan - tekstovi.... 13.06.09 9:03 | |
| Uvelo lišće
Sanjam te, sanjam te, pokraj mog uzglavlja Ovu noć bez svitanja Ali ti, ali ti nisi sa mnom ostala Da bi zoru dozvala
Uvelo, uvelo, srce mi je uvelo Al' još kuca za tebe Uvelo, uvelo, ispod snijega zaspalo Kao lišće jesenje
Sanjam te, sanjam te, sva u bijelom dolaziš Da mi usne poljubiš Ali ti, ali ti pokraj mene prolaziš Kao da me ne vidiš
Kao svijeća što na vjetru gori Moje srce za tebe se bori |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Goran Karan - tekstovi.... 13.06.09 9:04 | |
| Tu non llores mi querida
Ti ne plači, dušo moja što je ovo zadnja noć Nek' me tješi ruka tvoja ja u zoru moram poć' Kad na nebu sunce sine i kad stanem ja pred zid Za slobodu ja ti ginem zato nemoj suze lit'
Tu non llores mi querida Tu non llores por favor Eres alma de mi vida Eres todo mi amor
Ti ne plači, dušo moja što je ovo zadnja noć Nek' me tješi ruka tvoja ja u zoru moram poć' I kad zadnje sunce grane kad procvijeta rumen cvijet Nek' u grlu krik mi stane ja ne zalim sto cu mrijet
I nek' me vode, nek' mi sude, kad sloboda moj je grijeh, Neki u duši spokoj bude kad na usni zamrije smijeh Nek' me vode, nek' svi vide da sloboda moj je san Moja dusa mirna ide k'o da nije zadnji dan |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Goran Karan - tekstovi.... 13.06.09 9:04 | |
| Ružo moja bila
Bila si još dite, prvi cvit. Ja san poša u daleki svit, tvoje su me oči pratile zauvik.
Vidija san svašta, viruj mi. Sad se vraćan doma, osta bi a straj me šta si, di si ti ljubavi.
More veliko, ti pomozi, more duboko, more...
Ružo moja bila lipi anđele, nima te na svitu, nima do tebe.
Ružo moja bila sve san falija, sad je srića blizu sad smo ti i ja.
Ružo moja bila jube jedina.
Otiša san ni sam ne znan kud, ja san uvik bija malo lud, al' sva su blaga svita bez tebe uzalud. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Goran Karan - tekstovi.... 13.06.09 9:05 | |
| Priznaj mi
Sve je tu kao nekada noćas vrijeme je stalno za nas pričaj mi makar laži sve znaš da vjerujem kada tako gledaš me
priznaj mi da li i sad sanjaš ti snove što smo skupa sanjali znam da kasno je znam da tražim previše nakon svega što smo prošli mi priznaj mi
sve je tu kao nekada dodir tijeal tvog okus pobjeda tvoje usne nude prošlost nakon lutanja tvoje oči bude nemir koji dobro znam
priznaj mi... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Goran Karan - tekstovi.... | |
| |
| | | | Goran Karan - tekstovi.... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 272 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 272 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|