|
| Oliver Dragojević - tekstovi pjesama | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 12.12.08 1:37 | |
| First topic message reminder :
Tko sam ja da ti sudim Dolazim, da se poklonim ispred lica tvog i tvoje kriposti vracam se, da te zamolim da blagoslovis mi pute za kraj
Jer pobjede i porazi bez tebe na isto svode se a konac ove nase ljubavi prvi sam odmotao ja
I tko sam ja, tko sam ja da ti sudim iz zlatnih snova te budim tko sam ja, tko sam ja da ti sudim
Ref. Jer ljubav je moja kamenje breme i znamenje koje uvijek si sa mnom dijelila ti a dobila najmanje
Ljubav je moja kamenje breme i znamenje koje uvijek primis ti kada napuste me svi sto jos jucer su se na me zakleli
U-u-u-u, tko sam ja da ti sudim u-u-u-u, iz zlatnih snova te budim
Jer pobjede i porazi bez tebe na isto svode se a konac ove nase ljubavi prvi sam odmotao ja
I tko sam ja, tko sam ja da ti sudim iz zlatnih snova te budim tko sam ja, tko sam ja da ti sudim
Ref.
U-u-u-u, tko sam ja da ti sudim u-u-u-u, iz zlatnih snova te budim u-u-u-u, tko sam ja da ti sudim | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 13.06.09 8:54 | |
| Ako voliš me
Ako voliš me ja ti ruku pružam ako voliš me dat' ću sve šta san ti dužan
Ako voliš me prostit ćeš mi grije pokaja san se pusti srce da se smije
Nebom plovi dan modro more ljulja sritan sam kad znan da me tvoja ljubav čuva
Nebom plovi dan modro more ljulja opet ljubim te tvoje oči, dva dragulja
Sad zaboravi one dane grube ove usne sad žele samo da te ljube
Opet ljubim te tvoje oči, dva dragulja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 13.06.09 8:55 | |
| Brod u boci
Ja nisam kao ti da bih prihvatio kraj bez riječi utjehe i bez ijednog pitanja.
I moram biti jak da podnio bih to i da vrata otvorim za neka nova svitanja.
K'o brod u boci putujem a neću stići nikamo jer suviše ti dugujem da tebe bih se odrek'o. K'o brod u boci putujem a neću stići nikamo jer predobro se poznajem da bez tebe bih mogao. K'o brod u boci putujem i previše ti dugujem a dao sam ti premalo. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 13.06.09 8:55 | |
| A vitar puše
Su zrnon soli, su mrvu kruva i puno duše Ova nas jubav tepli i čuva a vitar puše Su pjatom juve kad projdu dani i stvari ruše Ova nas jubav jača i rani a vitar puše
I neka projdu sve obilance Svi lipi gušti i sve užance I neka nima ni sna ni smija Uz tebe uvik znan ča bi tija A vitar puše, a vitar puše A vitar puše, a vitar puše
Su kapju uja, sa šaku zelja kad sni se ruše Ova nas jubav diže sa pleja a vitar puše Kad gori svića a nima loja kad udru suše Ova je jubav šira od poja a vitar puše |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 13.06.09 8:56 | |
| Ča će mi Copacabana
Obaša san sva mora vidija san cili svit sve gradove i sve luke pa onda nazad u Split.
A bija san u Espanji proša san uz Alžir bija san na Havaje i u daleki Brazil.
Ča će mi Copacabana, Akapulko i Madrid kad ja iman svoju kalu kad ja iman savoju malu tamo je moj cili svit.
Ča će Rio De Janeiro Honolulu il' Pariz kad ja iman svoju kalu kad ja iman svoju malu tamo je moj cili svit.
Sva blaga, sve dragulje dao bih za onaj dan kad nošen valima i vjetrom spazim voljeni grad.
A nije to Espanja a nije ni Alžir nisu to Havaji ni čarobni Brazil. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 13.06.09 8:56 | |
| Dođi noćas u moj san
Dođi noćas u moj san u moj tajni polusvit ja nemam ništa da ti dam možda mogu dati cvit.
I satraće me suze dvi šta mi donosiš u dotu jedna za sirotu, druga za lipotu.
Dođi noćas u moj san ja nemam ništa da ti dam i od života me je stid šta me doveja prid zid.
Brigo moja najveća šta sam sakrija u oko zemlja mi je tvrda nebo je visoko.
Čuvam te, na dnu srca šta sam šakom stiska samo za tebe, zadnje zrno simena od mojega imena. Čuvaš ono od vitra i od vrimena jer si moja sudbina. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 13.06.09 8:57 | |
| Ispod sunca zlatnoga
Ispod sunca zlatnoga blista riva najlipša Na planeti malena, al' u srcu najveća Puna duša radosti kad ti šapnem Grade moj
Dok te maze oblaci, i kad ti bura zazviždi Isto takaješ mi sve niti s tobom spletene Puna duša jubavi kad ti šapnem ime Splite moj.
Zauvik si tu u mojim mislima i grudima Dok kroz plač i smij Lipotu poklanjaš svim ljudima
Kad bi svako jubi te samo pola od mene Tvoja lipost kamena još bi jače zasjala Puna justa jubavi kad ti šapnem ime Splite moj
Zauvik si tu u mojim mislima i grudima Dok kroz plač i smij Lipotu poklanjaš svim ljudima
Dok te truju sile zla Znaj da čuvat ću te ja i slični meni Moja ljubav bit će štit, naša ljubav bit će cvit Samo kreni, rasti i cvitaj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 13.06.09 8:57 | |
| Jesen stiže Dunjo moja
Jesen stiže dunjo moja Ne miriše više cviće Zumbul, lale, jorgovani. Jesen stiže dunjo moja Ne miriše više cviće Zumbul, lale, ljubičice. A i ti me iznevjeri Dunjo moja, otišla si Slavuj šuti, lišće žuti. Jesen stiže, dunjo moja Ne miriše više cviće Zumbul lale jorgovani. muzika....solo S cvjetnih grana, lišće pade S njime ode moja ljubav Moja mladost, moje nade. S cvjetnih grana, lišće pade S njime ode moja ljubav Moja mladost, moje nade. A i ti me iznevjeri Dunjo moja, otišla si Slavuj šuti, lišće žuti. Sad Ti ne znaš kol'ko patim Kad se sitim jorgovana, ljubičica i jasmina Kad se sitim jorgovana, zumbul lala i jasmina. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 13.06.09 8:58 | |
| Ješka od ljubavi
Slatku ješku od ljubavi, koju bacila si ti ovo je ludo srce moje, moralo probati
Prolazim kroz oluje od kada otisa si ka mornar bez mora ja san bez ljubavi
Tu na moju dušu tuga mrižu bacila u dubine odnila, pa mi nima svitla koje sja iz oka tvog
Tu za svoju dušu s morem bol podili' ću s galebima čeka' ću, možda će te plima ostavit prid vratima srca mog |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 13.06.09 8:59 | |
| Moja tajna ljubavi
Možda nikad nećeš znati da sam tvoj i da si moja Tvoj me pogled prati ti si plavo mojih boja Možda nikad nećeš znati da nas prsten sudbe veže Tvoj me pogled stalno prati dok nam život plete mreže
Moja tajna ljubavi nitko neće saznati Da si moje jedino da si moje skriveno Dok nas divlja ljubav vreba k'o sve miljenike neba Ja te volim ispo tiha, ti si dio moga stiha |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Oliver Dragojević - tekstovi pjesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 215 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 215 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|