|
| Oliver Dragojević - tekstovi pjesama | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 12.12.08 1:37 | |
| Tko sam ja da ti sudim Dolazim, da se poklonim ispred lica tvog i tvoje kriposti vracam se, da te zamolim da blagoslovis mi pute za kraj
Jer pobjede i porazi bez tebe na isto svode se a konac ove nase ljubavi prvi sam odmotao ja
I tko sam ja, tko sam ja da ti sudim iz zlatnih snova te budim tko sam ja, tko sam ja da ti sudim
Ref. Jer ljubav je moja kamenje breme i znamenje koje uvijek si sa mnom dijelila ti a dobila najmanje
Ljubav je moja kamenje breme i znamenje koje uvijek primis ti kada napuste me svi sto jos jucer su se na me zakleli
U-u-u-u, tko sam ja da ti sudim u-u-u-u, iz zlatnih snova te budim
Jer pobjede i porazi bez tebe na isto svode se a konac ove nase ljubavi prvi sam odmotao ja
I tko sam ja, tko sam ja da ti sudim iz zlatnih snova te budim tko sam ja, tko sam ja da ti sudim
Ref.
U-u-u-u, tko sam ja da ti sudim u-u-u-u, iz zlatnih snova te budim u-u-u-u, tko sam ja da ti sudim | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 21.01.09 13:12 | |
| Ca je zivot vengo fantazija To je bilo ka u prici Roko nije jema nista Cicibela jos i manje ali ljubav sve izlici on je bija anarkista jemali su i kumpanje
To je bilo ka u prici punoj lustri i friskina ma je isto prica prava culo se i grubi rici bumbilo se puno vina bolila je dikod glava
Ref. Trci vrime, cvili maska traje jubav pusta, siromaska saka suza, vrica smija ca je zivot vengo fantazija
To je bilo ka u prici zivili su ka golubi i nosili svoje brime s puno srca, s malo rici goli, bosi, gladni, grubi volili se cilo vrime
To je bilo ka u prici kad su bili puno jidni bombe, raspre, livorvere i jos druge strasne rici vikali su oni bidni ma su prosle te nevere
Ref.
To je bilo ka u prici malo srice, puno jada puno zime i propuva ali jubav sve izlici boje vengo sto balada boje vengo truca kruva
To je bilo ka u prici ma ih vise ovud nima na dnuj mora su gajete sve bestimje grube rici sve je proslo poput dima vrime metlom sve pomete
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 21.01.09 13:16 | |
| Cesarica Zlatni konci, litnje zore dosli su u njene dvore da bi moju jubav budili svitlo nek joj ljubi lice lipo ka u cesarice kad je ja ne mogu jubiti
Zlatna mriza njenog tila dusu mi je uvatila da je baci nazad u more Svake noci prije zore dolazin u njene dvore bile dvore moje pokore
Cilega zivota ja san tija samo nju da do njenog srca nadjem put cilega zivota moje tilo je bez nje ka cvice bez vode
Zlatna mriza njenog tila...
Cilega zivota ja san tija samo nju... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 21.01.09 13:19 | |
| Dome moj Dome moj, daleko si sada ti dome moj, dome moj jedini dome moj, daleko si sada ti dome moj, dome moj voljeni
Dome moj, kroz dane i godine tvoj me glas preklinje vrati se dome moj, kad srce me zaboli nemam lijek tebe da prebolim
Nocas sviraj mi, brate voljeni tu serenadu, neka dusa mi mre nocas sviraj mi, brate rodjeni tu serenadu, ja ne mogu bez nje dome jedini, dome daleki dome moj, dome moj
Dome moj, ti ceznjo u srcu mom molim te, oprosti sinu svom dome moj, kad srce me zaboli nemam lijek tebe da prebolim dome moj, jedini _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 21.01.09 13:22 | |
| Dva put san umra Kad je nebo meni dalo te reklo mi je idi, bit' ces njen u srcu sam te nosija, otkad sam se rodija al' san kasno svatija da nisan ja za te
Tog san dana tebi dosa ja osim sebe nisan nista ima a i cime bi te prosija da bih tebe dobija srce nije dovoljno i nisan ja za te
Ref. Zivote moj, dva put san umra umra za njon, prvi put kad san je vidija ja drugi put kad je otisla zivote moj, dva put san umra umra za njon
Kad te danas vidim da si s njim ja od tuge za tren ostarim i nebo je pogrisilo, karte je promisalo od mene te odvelo, uzelo draga
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 21.01.09 13:24 | |
| Imala je lijepu rupicu na bradi Nije bila osobito lijepa ali nije bila kao druge pa je ljubav, kao uvijek slijepa zbog nje razne prelazila pruge
Nije bila osobito moja ovo malo dovoljno mi znaci ta je bila drugacijeg soja grizuci se mi smo bili jaci
Ref. Imala je lijepu rupicu na bradi znala je da grebe, znala je da gladi imala je lijepu rupicu na bradi drhtali smo slozno smeteni i mladi
Imala je lijepu rupicu na bradi znala je da prede, znala da se svadi imala je lijepu rupicu na bradi rupicu na bradi
Nije bila osobito luda ali ja sam dizao taj prosjek cinio sam zbog nje razna cuda milovao i prije i poslije
Nije bila osobito njezna ljutila se u nekakve sate ali mi je bila neizbjezna u te sate sto u glavu mlate
| |
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 21.01.09 13:27 | |
| Galeb i ja Lipo mi je, lipo mi je na lazini suvoj lezat' na osami blizu mora nad pucinom tebe gledat' a moj galebe
Tebe gledat', s tobom letit' povrh svega nimat' straja pa prkosit' svakoj buri i neveri, ca sve vaja a moj galebe
Ca sve vaja u svom bisu da i more vrije, pini bit' gospodar usrid svega zivo klicat u visini
U visini kada sunce bez pristanka nama sije i da nista na tom nebu i na moru bisno nije e moj galebe
Bisno nije dokle krila tebe nose kud god zelis pa neveri oli suncu ti se rugas i veselis
Na osami blizu mora dok se sunce zemlji smije slusan tebe kako klices lipo mi je, lipo mi je moj galebe _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 21.01.09 14:51 | |
| Galeb i ja mi je najdraža ... uvijek se naježim kad čujem tu pjesmu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 29.01.09 14:16 | |
| Još jučer sam znao o tebi sve Rastavit me niko nije moga od tebe A danas mi oči tvoje kažu istine Koje ovu moju dušu rižu na dvoje
I neću te molit, vrati se Nek vrime čini svoje, moram bez tebe Skupit ću forcu svu, za kraj nasmiješit se Dok ti odlaziš s vitrom i odnosiš mi sve
Ajde, zbogom, nek ti je sritno od mene Nikad neću grube riči kazat za tebe Ajde, zbogom, nek ti je sritno ovi put Dobro znam da vrime je za sjećanje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 29.01.09 14:17 | |
| Negdje ispod moje kože Nosim uspomenu tvoju Kao naranču što zri I da se protiv srca može Ne bih nosio mlinski kamen Tvoje ljubavi
Negdje ispod mog kaputa Nosim jedno modro nebo Što se sada oblači I kad si tu na pola puta Sve ti je duplo teže Početi Ovako sam
Dobar dan, Evo pozdravljam ljude Što mi nose vijesti o tebi Dobar dan, Plava polja se bude A tebe neba da im poželiš
Dobar dan Dobar dan |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 29.01.09 14:17 | |
| Ne znam kako podnijeti ove noći preduge Ne znam kako pobjeći do svitanja Ne znam kako vratiti jednu mladost skršenu I iz praha život joj podariti Sad se pitam da li treba živjeti iz navike Il' da skonćam pa da budem kraj tebe
Jer gore si ti A ja dole sam sav željan nježnosti Noćas najdraža opet srest ćemo se mi Bože noćas rajska vrata otvori I u svoje dvore mene primi ti Jer tu vječno počiva Jedna ljubav najveća Bože moj noćas ću za njom
Jer joj dugo nisam lice ljubio Jer sam predugo se bez nje budio Prerano je otišla moja ljubav najveća Bože moj noćas ću za njom Za njom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 29.01.09 14:18 | |
| U dugom bijelom holu Tek koraci su moji i sjena što me prati Al' duge su minute U svakoj od njih može po jedna vječnost stati.
Znam, ti se boriš Vidim ti lice u sretnom bolu Ljepotom žari I sobom nosi sad radost novu.
Novi život se rađa i sretne pjesme mi naviru zvuci Novi život se rađa, a ključ života u tvojoj je ruci Što je, ljubavi moja, sva moja ljubav koju ja poklanjam tebi Što je, ljubavi moja, prema toj sreći što pružaš je meni.
U mislima ću svojim Od praznih, nježnih riječi pretvorit ovo veče I bit ću pored tebe U trenu kada život sa izvora poteče.
Svu ljubav svoju Tebi sam dao dok srce diše A ti me ućiš Da ljubav znaći još mnogo više. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 29.01.09 14:19 | |
| Majko, djetinjstva moga vilo, Majko, sve blaženo ti bilo. Prokleta je sirotinja, Što nas je majko po svijetu rasula.
Vodi me, vodi ti, zvijezdo daleka, Tamo gdje sama na pragu svom me majka čeka.
Majko, čežnja mi para grudi, Majko, ti zdrava meni budi. Otvori vrata sinu svom, Vraćam se majko, samo je jedan dom.
Majko, nek vatra uvijek gori, Majko, nek topli su nam dvori. Ognjište naše premilo, Čuvaj mi majko nama je jedino. Ognjište naše premilo, Čuvaj ga majko, jer nam je suđeno |
| | | Gost Gost
| Još uvijek lijepa si al' noćas odlazim Zadrži suze sve ništa mi ne znače Sasvim svejedno je ti nećeš shvatiti
Živjeti sa tobom bilo je uzalud Nikada dovoljno da ljubav vrati dug Vrijeme bez radosti za mrvu mladosti
Za tvoje oči nekad bi život dao Slava mrtvima al' ja još nisam pao Još uvijek vjerujem da ljubav postoji
I neću žaliti kada te vidim s njim Neće me boljeti jer znat ću tko si ti Kako znaš glumiti kada si sigurna
Uvijek sam gubio kada sam ljubio I ti si dio tog božanskog grijeha Uvijek ćeš ostati bez duše lijepa
A sada skini se i zavedi me Još jednom usnama svojim pobijedi me Do kraja slomi me bez duše lijepa |
| | | Gost Gost
| Lučija, sav moj život uzalud Lučija, sva ta ljubav i sav trud Lučija, poraz nadu odnosi Lučija, što smo bili nismo mi Lučija, ja i ti
Poslije tebe ljubav više nikom neću dati Lučija pomizi mi Kazaljke će teči ali moj će život stati Lučija kad odeš ti Gorak okus ljubavi iza nas će ostati Lučija kad odeš ti
Lučija, što smo nebu skrivili Lučija, što smo bili nismo mi Lučija, ja i ti
Poslije tebe ljubav više nikom neću dati Lučija pomozi mi Kazaljke će teči ali moj će život stati Lučija kad odeš ti
Znam da bit će teško ali dušo ja se nedam Lučija preboljet ću Star sam da se borim ali premlad da se predam Lučija preživjet ću Gorak okus ljubavi iza nas će ostati Lučija kad odeš ti Lučija |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 29.01.09 14:20 | |
| Pismo moja iscidi san dušu u tebe I pustija te u svit zbog ljubavi moje Nesritne da mi svitliš put dok tražim je Svu lipotu svita ja stavija san tu U ovu šaku riči u moju nevolju I sudbinu da mi svitliš put dok tražim je Jer ova duša dalje bez nje više ne može
Pismo moja leti mi do nje I šapni joj riči najlipše Da još uvik nosin za nju Po sri srca živu ranu Koja samo ona ličit zna. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 29.01.09 14:21 | |
| Kad jednom prođe sve, kad se pretvori u uspomene, kad više nisu važna lica, imena, ni godine, kad jednom stvorim se ja pred tvojim vratima.
Da li ćeš shvatiti sve, ljubavlju zagrnut me, da li ćeš dignut me s koljena žedna tvog oprosta, kad jednom stvorim se ja pred tvojim vratima.
Ispod ovog neba samo ti dušu znaš mi taknuti. I kad kapnem na tvoj dlan, kad se stisnem kraj tebe, nek' me čvrsto drže ruke, tvoje ruke sigurne.
Kad jednom stvorim se ja pred tvojim vratima. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 29.01.09 14:21 | |
| Gdje li si se dosad skrivala Znam, negdje si uživala Kadgod došla dobro došla mi Jer jedno za drugo mi smo stvoreni
Ja odavno nikog ne ljubim I spreman sam sve da izgubim Kadgod došla dobro došla mi Jer jedno za drugo mi smo stvoreni
Podsjeti me što to bješe ljubav I bar na tren biti zaljublen Što to bješe, što to bješe ljubav I bar na tren biti zaljublen
Ja odavno nikog ne ljubim I spreman sam sve da izgubim Kadgod došla dobro došla mi Jer jedno za drugo mi smo stvoreni |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 11.02.09 20:39 | |
| Oliver Dragojević Brod u boci
Ja nisam kao ti da bih prihvatio kraj bez riječi utjehe i bez ijednog pitanja.
I moram biti jak da podnio bih to i da vrata otvorim za neka nova svitanja.
K'o brod u boci putujem a neću stići nikamo jer suviše ti dugujem da tebe bih se odrek'o. K'o brod u boci putujem a neću stići nikamo jer predobro se poznajem da bez tebe bih mogao. K'o brod u boci putujem i previše ti dugujem a dao sam ti premalo. |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 02.05.09 13:15 | |
| Moj lipi andjele Negdje jos cuvam nesto za tebe kad dodju jutra puna nevoje i kad nam nista ne ide
Pogledaj u mene ako nas tuzne jutrom probude i srce stisne se od nevoje ja cuvam nesto za tebe pogledaj u mene
To moze dati samo onaj koji te kad podje po zlu, voli vise od sebe
Ref. 2x Moj lipi andjele, pogledaj u mene ako nas tuzne jutrom probude ja cuvam osmijeh za tebe
Ako nas tuzne jutrom probude i srce stisne se od nevoje ja cuvam nesto za tebe pogledaj u mene
Ref. 2x | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 02.05.09 13:17 | |
| Dodji nocas u moj san Dodji nocas u moj san u moj tajni polusvit ja nemam nista da ti dam mozda mogu dati cvit
I satrace me suze dvi sta mi donosis u dotu jedna za sirotu druga za lipotu
Dodji nocas u moj san ja nemam nista da ti dam i od zivota me je stid sta me doveja prid zid
Brigo moja najveca sta sam sakrija u oko zemlja mi je tvrda nebo je visoko
Cuvam te na dnu srca sta sam sakom stiska samo za tebe zadnje zrno simena od mojega imena cuvas ono od vitra i od vrimena jer si moja sudbina | |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 02.05.09 13:17 | |
| Jedina Ti si jedina i samo tebe srce zna ti si jedina kraj tebe ja se budim ti si jedina bez tebe dusa nema sna ti si jedina i samo tebe zudim ti si jedina i samo tebe ljubim
Ref. Ti si jedina u narucju mom ti si jedina ti krasis nas dom ti si jedina u narucju mom ti si jedina u zivotu mom
Ti si jedina i samo tebe srce zna ti si jedina kraj tebe ja se budim ti si jedina bez tebe dusa nema sna ti si jedina i samo tebe zudim ti si jedina i samo tebe ljubim
Ref. 2x | |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 02.05.09 13:19 | |
| Kad mi dodjes ti Pada noc puna strepnje, nema te tu kraj mene, a trebam te kao pjesnik svoju bol
Na srcu mi studen zime, na usnama tvoje ime, i samo cekam dan da dodjes mi
Ref. A kad mi dodjes ti i osmijeh vratis mi sva patnja i bol zivota mog ce proc' u nocima bez sna ja tebe dozivam da dodjes mi ti i kao svi pocnemo mi mirno zivjeti
Moj dan nema kraja, a nocu tebe sanjam, i samo cekam dan da dodjes mi
Ref. | |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 02.05.09 13:19 | |
| Oprosti mi pape Rekli su mi najgore o tebi nisu nikad pricali o sebi rekli su mi ono ca su tili virova san, stariji su bili
Rekli su mi da si svigdi bija rekli su mi da si puno pija rekli su mi ono ca su znali virova sam jer san bija mali
Oprosti mi pape sve te grube rici i moj zivot sada na tvoj zivot slici oprosti mi pape, sad razumin tebe gledan tvoju sliku gledajuci sebe
Rekli su mi da si zenske jubi na kartama da si solde gubi rekli su mi ono ca su znali virova sam jer san bija mali
Rekli su mi da si sova Boga rekli su mi prikovise toga rekli su mi ono ca su znali virova sam jer san bija mali
Oprosti mi pape sve te grube rici i moj zivot sada na tvoj zivot slici oprosti mi pape ca san druge slusa ja san pape isti jer san zivot kusa oprosti mi pape, oprosti mi pape | |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama 02.05.09 13:20 | |
| Zuto lisce ljubavi I ja cu nocas leptir postati a ti za mnom neces suzu pustiti
Ref. 2x Gdje mi dusa spava nikad neces saznati pokrit ce me, draga zuto lisce ljubavi
I ja cu nocas leptir postati a ti za mnom neces svijecu paliti
Ref. 2x
I ja cu nocas k nebu letjeti a ti za mnom neces ruke sklopiti
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Oliver Dragojević - tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Oliver Dragojević - tekstovi pjesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 325 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 325 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|