|
| Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
+60Angarila Shadow Srećnica Ibisis Maki Talia vivyan Lepotica Dreamer dea_ januska Luca Luna2 Lavanda Petra83 krokodil behko BlueLady Otelo oblacno tija mobile jasna49 mimoza mexx Nesreča Ketica bonaca enigma_ cinnamon duckie Iskra užas Bobić margarita bodomiere Christine von Cahill Bobby Eni Rokerka Never THE bitch! ♥Maite♥Genesis♥ Dusan cassia Nera irko Dita von Teese len Nenad teaa MisS_La xXSexyXx goc Wall-e Dragance Niky Wind DjBjelovarcanin mentalistica Kikica Ary Goran 64 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 19:29 | |
| First topic message reminder :Ako imate želje, primjedbe, prijedloge i pitanja ovo je mjesto gdje ih možete iznijeti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 08.09.14 12:28; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 10.09.10 11:19 | |
| Evo da pocnemo :P 1. Header mora se promeni mnogo je jednostavan i nije lepo uradjen 2. Dugmici "Quote" , "Delete " , "Edit" moraju se promene da se sve lepo slaze 3. Ove slike za kategorije i da se naprave nove 4. Novi Who is online 5. Nove ikonice za new , no new , i lock 6. I mozda jos neke manje sitnice | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 10.09.10 11:23 | |
| Ja se slažem s prijedlozima i kada bi mogle te male ikonice da budu sve sličnog karaktera..ili smao slova ili slova u slikicama ili samo slikice..ali sve da su slične. A ne ovako šarene | |
| | | Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 10.09.10 11:24 | |
| | |
| | | irko Ljubitelj foruma
Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 10.09.10 15:38 | |
| nemoj se ary ni odjavljivat ja se nikad ne odjavljujem : | |
| | | ♥Maite♥Genesis♥ Početnik
Broj postova : 10 Godine : 28 Datum registracije : 11.09.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 11.09.10 14:28 | |
| Promjenite look u malo svijetliji i stavite punBB:) | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 11.09.10 15:48 | |
| Ja mislim da je ovako ok forum , ne mora biti punBB I njima se svidja ova boja , tako da .. | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 12.09.10 12:36 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 12.09.10 22:28 | |
| Nedostaju mi krila na vrhu... ovako sa ovom kuglom je forum pretmuran i preozbiljan |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 13.09.10 18:12 | |
| ma dobro je | |
| | | Never THE bitch! Početnik
Broj postova : 38 Godine : 27 Lokacija : Srbija Datum registracije : 18.09.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 18.09.10 12:40 | |
| | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 19.09.10 11:55 | |
| dje nije kad ima najbolje admine,dizajnere i sta sve ne : | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 19.09.10 12:01 | |
| I najbolje moderatore si propustio spomenuti Hvala na komplimentima svima _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.10 1:24 | |
| Evo jos jedne velike liste smajlija pa razmisli da ubacis neke - Kod:
-
http://degiorgi.math.unizg.hr/forum/smilies.php | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.10 10:50 | |
| Hvala _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.10 16:23 | |
| | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.10 21:49 | |
| Ranije je bilo lepse... :/ Mislim, znam da se trudite, ali nekako sto vise radite sve vise nije to to...Meni bar tako izgleda... Samo mi se ove linije svidjaju...a navigacije su lepse stare...:-) Iiii....zaboravila sam da dodam...ikonice...zamenite zvezdice. Neka bele budu kad ima novih postova a plave kad nema I jos nesto sam zaboravila Ova slova za ko je online su mi premala...ispadose mi oci...Jel to samo kod mene ili...? | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.10 21:59 | |
| Slova su iste veličine kao prije, a kad bi netko znao raditi navigaciju, bilo bi dobro da napravimo jednu prilagođenu našem forumu i ukusu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.10 22:11 | |
| - Kod:
-
http://www.forumoforumima.net/navigacije-f27/deep-blue-navigation-drop-shadow-i-blending-t14376.htm Sta kazes na ovu navigaciju ? | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.10 22:14 | |
| Više mi se ovo sviđa http://help.forumotion.com/navigation-bars-f54/blue-sc-navigation-bar-t71109.htm _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.10 22:16 | |
| Meni se ne svidja ni jedna ni druga xD Zasto toliko forsirate tu tamnu boju? o.O Dajte da bar navigacije budu malo svetlije... | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.10 22:20 | |
| Daj link prijedloga Rokerko _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.10 22:30 | |
| Meni se baš sviđa...Jest da su mi zvjezdice malo u Božićnom duhu(al volim Božić) tko god da je napravio i da jesam rekla da mi se baš baš baš baš sviđa još samo da je zamijenit onu loptu gore bilo bi perfekto Opet ja imam komentar...evo bježim | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.10 22:32 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.10 22:39 | |
| Da... sve osim kugle...al nju sam već bila komentirala da mi se ne sviđa... ovo ostalo mi baš super | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.10 22:46 | |
| Budemo nešto naljepili na kuglu _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 59 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 59 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|