|
| Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
+60Angarila Shadow Srećnica Ibisis Maki Talia vivyan Lepotica Dreamer dea_ januska Luca Luna2 Lavanda Petra83 krokodil behko BlueLady Otelo oblacno tija mobile jasna49 mimoza mexx Nesreča Ketica bonaca enigma_ cinnamon duckie Iskra užas Bobić margarita bodomiere Christine von Cahill Bobby Eni Rokerka Never THE bitch! ♥Maite♥Genesis♥ Dusan cassia Nera irko Dita von Teese len Nenad teaa MisS_La xXSexyXx goc Wall-e Dragance Niky Wind DjBjelovarcanin mentalistica Kikica Ary Goran 64 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 19:29 | |
| Ako imate želje, primjedbe, prijedloge i pitanja ovo je mjesto gdje ih možete iznijeti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 08.09.14 12:28; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 19:35 | |
| molim mir i da se nitko ne zivcira samo dobra volja i dobro raspolozenje treba tu biti ...ako netko nije dobre volje, budemo ga oraspolozili |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 19:42 | |
| Svako odgovara na tebe koje mu odgovaraju , ne vidim zasto bi imalo kome sta smetati , kao sto kaze Goran kome se ne svidja ima milioni drugih foruma. Ovde smo da se opustimo i zabavimo .Meni ako se svidjaju igrice igracu samo njih |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 20:38 | |
| Malo kasnim, nisam do sad vidjela ovu temu, no da i ja dam svoje mišljenje...
Slažem se sa Goranom i Blizankom, ima dovoljno tema i može se naći za svakog ponešto...
Ne volim neosnovane kritike a evo i primjera na šta mislim: Ja ne volim sport i uopće ne otvaram tu temu, ne čitam, ne sudjelujem... Međutim to mi ne daje pravo da stalno kritiziram forumaše koji postaju na sportu i pišu samo o tome... Ja ih ne vidim i ne čujem jer me ne zanimaju i to je to... Nemojte pliz reći da na relaxu nema puno sporta jer ovo sam navela samo kao primjer...
Volim igrice , volim pozitivne forumaške stavove i po tome ovom forumu nema ravnog... barem takvog nisam našla do sada... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 20:50 | |
| Bravo Gricka, nemam što dodati na tvoj post _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 21:00 | |
| - GricGric je napisao/la:
- Malo kasnim, nisam do sad vidjela ovu temu, no da i ja dam svoje mišljenje...
Slažem se sa Goranom i Blizankom, ima dovoljno tema i može se naći za svakog ponešto...
Ne volim neosnovane kritike a evo i primjera na šta mislim: Ja ne volim sport i uopće ne otvaram tu temu, ne čitam, ne sudjelujem... Međutim to mi ne daje pravo da stalno kritiziram forumaše koji postaju na sportu i pišu samo o tome... Ja ih ne vidim i ne čujem jer me ne zanimaju i to je to... Nemojte pliz reći da na relaxu nema puno sporta jer ovo sam navela samo kao primjer...
Volim igrice , volim pozitivne forumaške stavove i po tome ovom forumu nema ravnog... barem takvog nisam našla do sada... A samnom se ne slazes .....sve vec receno.....ali potpisujem |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 21:05 | |
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 10.05.10 18:20 | |
| Napokon mogu nešto i postati na forumu...u komi mi je od jučer bio ....sad je napokon ok | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 10.05.10 18:23 | |
| super ..Ary ... svima je bio koma ..ne samo tebi ..vjerovatno neki radovi ..ono stavili su znak na cesti ali nismo obracali paznju _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 10.05.10 18:31 | |
| Opet, po ko zna koji put, molim da se pazi na duple teme, jer stvarno nije jednostavno citav dan ici i sastavljati ih. Ako se postavlja nova tema malo brzinski preletite naslove, pa tek postajte novu. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 10.05.10 18:48 | |
| Ok pazicu |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 10.05.10 19:30 | |
| Zato je isto tako bitno kad se otvara tema da se stavi naslov iz kojega se da zaključiti o čemu se radi, pa kad se planira otvoriti nova tema treba pogledom preletjeti svim temama u pdf ako nismo sigurni jel slična već postoji, tražilica je ok, ali ne izbaci uvijek sve. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 10.05.10 19:33 | |
| Pa naravno jedna rijeć može biti u više padeža..najlakše je upisati onu osonvu rijeć iz naslova i u svim mogučim padežima ju kroz Search odjednom upisati tj pretražit ili o čemu se več radi u temi koju se želi postaviti i onda ju potražiti...mada ni to nije 100% sigurno | |
| | | mentalistica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 786 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 14.05.10 22:17 | |
| Ne znam di je tema za pohvale, ali stvarno, dugo sam na forumima, prošla sam sve i svašta, ali ovakvu ljubaznost, velikodušnost, zafrkanciju već dugo nisam vidjela. Dobre teme, malo offtopic , rasprave, poštivanje tuđeg mišljenja, ma svaka vam dala ....vode iz bokala Sve pohvale od OFK
Zadnja promjena: mentalistica; 14.05.10 22:29; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 14.05.10 22:23 | |
| http://www.relax-forum.com/coctail-bar-f1/forumas-dana-pohvali-nekog-t420-480.htm?highlight=foruma%c5%a1+dana#311505 Evo pa raspali.. Oprosti nisam shvatila da bi bilo u redu tebe pohvaliti..svaka čast prvi dan a vidi je..kao kod kuće...BRAVoo ..i dalje nam se tako zabavljaj i dobru ti zabavu kod nas i dalje želim
Zadnja promjena: Kikica; 14.05.10 22:31; ukupno mijenjano 1 put. | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 14.05.10 22:29 | |
| Jesam, hvala | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 14.05.10 22:34 | |
| Nema na čemu oprosti imalo sam zujava .. Svaka ti čast..hvala tebi na pohvalama | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 14.05.10 22:36 | |
| Ostavim ja post i gledam naslov teme i ništa mi nije jasno Gledam kakve veze ima moja pohvala foruma s nekim forumašem , ali nema veze | |
| | | Kikica VIP član
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.06.10 10:24 | |
| - scorpio57 je napisao/la:
- jbg pajdo evo po drugi puta sam naleto na taj link i sada moram rušit sve
ni u redu da se takve stvari stavljaju,ode odavde jer je to dragnće podlo podmetnula O čemu se ovdje radi, kakvi linkovi? Scorpio mi je ovo poslao na pp. Ovakve stvari stavite na ovu temu. Ne mogu administratori znati za svaki post koji se napiše na forumu - zadnjih dana ih se napiše oko 1500 dnevno. Kad uočite da netko objavljuje linkove sa opasnim sadržajem, citirajte ih ovdje. Apsurdno je administratore okrivljavati za neki loš post i nije odmah forum loš ako pojedinac objavi neku glupost. Kome se ide s foruma zbog takvih stvari - neka ide, ne mora mi to najavljivati preko pp. Nemojte mi slati privatnu poruku za svaku glupost, svaki dan me dočeka brdo gluposti na pp. Pripazite i zašto koristite opciju kontaktiraj, jer ako tako šaljete poruke - šaljete ih svim adminima. Tu u prvom redu mislim na Pukyja koji svakog dana pošalje nekoliko gluposti preko "Kontaktiraj". _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | DjBjelovarcanin Ljubitelj foruma
Broj postova : 3847 Godine : 37 Lokacija : Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije : 17.05.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.06.10 12:20 | |
| - Goran je napisao/la:
- scorpio57 je napisao/la:
- jbg pajdo evo po drugi puta sam naleto na taj link i sada moram rušit sve
ni u redu da se takve stvari stavljaju,ode odavde jer je to dragnće podlo podmetnula O čemu se ovdje radi, kakvi linkovi? Scorpio mi je ovo poslao na pp. Ovakve stvari stavite na ovu temu. Ne mogu administratori znati za svaki post koji se napiše na forumu - zadnjih dana ih se napiše oko 1500 dnevno. Kad uočite da netko objavljuje linkove sa opasnim sadržajem, citirajte ih ovdje. Apsurdno je administratore okrivljavati za neki loš post i nije odmah forum loš ako pojedinac objavi neku glupost. Kome se ide s foruma zbog takvih stvari - neka ide, ne mora mi to najavljivati preko pp. Nemojte mi slati privatnu poruku za svaku glupost, svaki dan me dočeka brdo gluposti na pp. Pripazite i zašto koristite opciju kontaktiraj, jer ako tako šaljete poruke - šaljete ih svim adminima. Tu u prvom redu mislim na Pukyja koji svakog dana pošalje nekoliko gluposti preko "Kontaktiraj". Kakvi linkovi jbt? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.06.10 12:37 | |
| Netko je postavio link Idiot, koliko sam ja skuzila i onda mu je sviralo 2 sata na kompu "ti si idiot".....samo mi je rekao da ne trazim i slucajno ne kliknem na to |
| | | DjBjelovarcanin Ljubitelj foruma
Broj postova : 3847 Godine : 37 Lokacija : Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije : 17.05.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.06.10 12:39 | |
| | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.06.10 12:42 | |
| Sad sam obrisao temu jesi li idiot što je tana objavila, valjda je to to. Ne klikajte svašta jbg. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.06.10 12:44 | |
| Nisam kliknula, jer sam bila upozorena, ali kad netko otvori temu i stavi link ti nebi otvorio? Svi smo mi znatizeljni |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 102 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 102 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|