Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja

Go down 
+60
Angarila
Shadow
Srećnica
Ibisis
Maki
Talia
vivyan
Lepotica
Dreamer
dea_
januska
Luca
Luna2
Lavanda
Petra83
krokodil behko
BlueLady
Otelo
oblacno
tija
mobile
jasna49
mimoza
mexx
Nesreča
Ketica
bonaca
enigma_
cinnamon duckie
Iskra
užas
Bobić
margarita
bodomiere
Christine von Cahill
Bobby
Eni
Rokerka
Never THE bitch!
♥Maite♥Genesis♥
Dusan
cassia
Nera
irko
Dita von Teese
len
Nenad
teaa
MisS_La
xXSexyXx
goc
Wall-e
Dragance
Niky
Wind
DjBjelovarcanin
mentalistica
Kikica
Ary
Goran
64 posters
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 27  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 Empty
PostajNaslov: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime09.05.10 19:29

First topic message reminder :

Ako imate želje, primjedbe, prijedloge i pitanja ovo je mjesto gdje ih možete iznijeti. Smile

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.

Zadnja promjena: Goran; 08.09.14 12:28; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime24.11.10 21:56

Margarita ..drago mi je da si sa nama i hvala na pohvalama ..chat je bio vise puta tu ..ali slabo se koristi i mislimo da nam nije potreban ...evo tema na kojoj mozes pogledati o chatu

http://www.relax-forum.com/forum-info-f2/chat-na-forumu-da-ili-ne-t3828-60.htm?highlight=chat+da+ili+ne

a za zajednicku komunikaciju i sale koristimo forumski caffe

http://www.relax-forum.com/coctail-bar-f1/kava-rakija-chat-forumski-caffe-t9698-105.htm#468596

slobodno u caffe dodi da se salimo ..tu pocinjemo dan ..provodimo dan i zavrsavamo dan ;)

ajde dodi i reci sta pijes imas pice od mene veseli

Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Christine von Cahill
Totalno relaxiran

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 2272
Godine : 79
Datum registracije : 30.10.2010

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime24.11.10 22:22

blizanka je napisao/la:
kako sam ja shvatila..a to je ovaj smajl Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 Facepalm

hm,jel taj smajl stavljen? hmmm
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 11:31

Baš mi je žao Cass i ostalih. No
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 11:33

Obrazloži to. Kako žao? Što bi ja trebao trpiti nečije vrijeđanje ovdje?

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 11:39

Ma joj nije vrieđanje. Kazati što se misli Gorane. Možda su pogrešne teme na kojima se goovri..ali zato su admini tu da ih preusmjere na te teme i tamo nastave raspru. Nitko nikog nije psovao i slao u rodni kraj..hebemu..pa i u živo se ljudi nađu u za stolom u kafiću pa glasno raspravljaju..pa to je ljudski..i što bi im onda gazda trebao zaključati vrata birtije svima.
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 11:42

Nije govorenje što se misli, nego direktno zlobno vrijeđanje i omalovažavanje. Tko je čorav da to ne vidi nisam mu kriv.

[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 11:54

Da ne mislite da me Goran odvlastio od statusa svojevoljno..nije..sama sam tražila to. Znam svoje razloge. Nije u pitanju svađa ili nešto slično. Ja sam i dalje dobra i s Goranom i sa svim forumašima..i ovo nije čin ulizvanja adminima ni nikome. Ovo je moja stvar ;)
[Vrh] Go down
Bobby
Totalno relaxiran

Female
Gemini Monkey
Broj postova : 2068
Godine : 68
Datum registracije : 06.11.2010

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:01

Meni ih iskreno nije žao, iako mi neki fale tužni
Ali Goran zna zašto je to napravio ;)
Znam, nije moje da se mješam, pošto nisam sudjelovala
u nikakvoj svađi, ali čitala sam što se pisalo i mislim da je
bolje što su neki bannirani, to će im valjda vratiti pamet u
glavu da prestanu s vrijeđanjem i omalovažavanjem ;)
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:07

Ti si glas razuma ovdje Bobby :passion Ne baniram nikoga jer volim trenirati strogoću, ne volim baniranja. Ali kad me netko 100 puta omalovažava kao Pass, ako ona zlobno vrijeđa i provocira okolo, što da radim? Da to trpim kao neki šupčić i dopustim sranje i anarhiju na forumu? Neće ići. Nikad nije išlo niti će ići.

[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:12

Nisam ni ja za anarhiju....ja sam uvijek za čvrstu i pravednu ruku bravo
[Vrh] Go down
Bobby
Totalno relaxiran

Female
Gemini Monkey

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:14

Goran je napisao/la:
Ti si glas razuma ovdje Bobby :passion Ne baniram nikoga jer volim trenirati strogoću, ne volim baniranja. Ali kad me netko 100 puta omalovažava kao Pass, ako ona zlobno vrijeđa i provocira okolo, što da radim? Da to trpim kao neki šupčić i dopustim sranje i anarhiju na forumu? Neće ići. Nikad nije išlo niti će ići.

chirio
Tako treba! bravo
[Vrh] Go down
Bobić
Ljubitelj foruma
Bobić

Male
Broj postova : 3373
Datum registracije : 29.07.2010

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:24

Oprostite nisam u toku jel to bio permanentni ban ili samo vremenski ogranicena posjeta,,,

Mislim si kom cu sad tepat ako mi Pass otisla,,, Laughing Laughing Laughing
jedino me ona znala saslusat,,, ;) i otrpit moje izljeve,,, neznam
[Vrh] Go down
užas
Zagrijao tipkovnicu
užas

Broj postova : 123
Datum registracije : 02.08.2010

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:25

Hajde ti nama svima tu lijepo objasni gdje su Passion i sumrak vrijedjali. Obrazlozi to svim clanovima ,argumentiraj. Brunolino ti je napisao kritiku za igrice i ostalo pa je izbacen. Iako je pisao u ovoj temi. Nego mali ti imas problema sa sobom koliko ja vidim. Da umijes odgovorio bi i Passion i sumraku i cassi. I bilo kome koga si banirao. Ako si mangup i frajer sto ne raspravis javno sa tim ljudima. Nego se uhvatis bana. Jer niti umijes da odgovoris i niti znas. Glup si za komuniciranje. Ovo je sad uvreda npr. Ali ni ona nije za ban. Osim toga ban ti je nula. Moze svatko da dodje kad hoce i da napise. A ,posto si admin trebao bi da znas kako se banira trajno pojedini clan i zasto. Sto se foruma i clanova tice on je ok. Samo forum ne cini jedan covjek. I treba razlikovati forum od redakcije. Ali posto si jos zelen i seres na tutu , tebi je to tesko objasniti. Ovo je isto uvreda. Sad kad me budes banirao imas dokaz. I ako imas muda i petlju ovo ostavi. Nek ljudi citaju. A ,ne se banom sluziti. Prvo lizes pa pljujes po ljudima.

Sto ti je Kiki rekla, rekla zena istinu. Pitam se samo kad ce i ona da leti. Sve dobre ljude si otjerao. Sto je sa KaTe...sto si brisao postove i usrao se kada je zena htjela da objavi istinu o tebi. Ha,mangup jel da.

Di su ti Ana ,Tornado-kum , Rainy ,Nicky ,Dita i svi koji su biili svima dobri...?! I nemoj prosipati pamet i laz da je forum otvoren i slobodan. Na oko izgleda. Ali je ko na Kineskom trgu. Samo ti si glup da to shvatis.Ovo je isto uvreda. Sad imas razloga za ban.

Nego mali umij se dobro i progledaj i smiri hormone. I nemoj ljudima iza ledja lajati kojih tu nema. Budi faca pa u lice kazi. Zato ti nemas muda. Niti ces kad imati. Dzabe ti taj avatar , i da si jos toliki. Muda nemas. Inace ovaj tekst prije objave ce biti proslijedjen svim clanovima. Tako da ne mozes samo svoju istinu iznositi.

Pozdrav svima od uzasa ,odnosno sumraka. Oprostite sto sam pisao pod ovim nickom...jer sam baniran. Nadam se da cete razumijeti.
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:28

Ja ne letim nikuda...rekla sam ti da Gorana jako dobro poznajem i naše se prijateljstvo neće promijeniti. Moj čin nema veze sa nikim ..tu sam jako dugo i jako dobro znam..tko je i zašto otišao i nije više tu.
Pusti Kiki rekla sam..ti glavom u zid
[Vrh] Go down
Bobby
Totalno relaxiran

Female
Gemini Monkey

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:32

užas je napisao/la:

Hajde ti nama svima tu lijepo objasni gdje su Passion i sumrak vrijedjali. Obrazlozi to svim clanovima ,argumentiraj. Brunolino ti je napisao kritiku za igrice i ostalo pa je izbacen. Iako je pisao u ovoj temi. Nego mali ti imas problema sa sobom koliko ja vidim. Da umijes odgovorio bi i Passion i sumraku i cassi. I bilo kome koga si banirao. Ako si mangup i frajer sto ne raspravis javno sa tim ljudima. Nego se uhvatis bana. Jer niti umijes da odgovoris i niti znas. Glup si za komuniciranje. Ovo je sad uvreda npr. Ali ni ona nije za ban. Osim toga ban ti je nula. Moze svatko da dodje kad hoce i da napise. A ,posto si admin trebao bi da znas kako se banira trajno pojedini clan i zasto. Sto se foruma i clanova tice on je ok. Samo forum ne cini jedan covjek. I treba razlikovati forum od redakcije. Ali posto si jos zelen i seres na tutu , tebi je to tesko objasniti. Ovo je isto uvreda. Sad kad me budes banirao imas dokaz. I ako imas muda i petlju ovo ostavi. Nek ljudi citaju. A ,ne se banom sluziti. Prvo lizes pa pljujes po ljudima.

Sto ti je Kiki rekla, rekla zena istinu. Pitam se samo kad ce i ona da leti. Sve dobre ljude si otjerao. Sto je sa KaTe...sto si brisao postove i usrao se kada je zena htjela da objavi istinu o tebi. Ha,mangup jel da.

Di su ti Ana ,Tornado-kum , Rainy ,Nicky ,Dita i svi koji su biili svima dobri...?! I nemoj prosipati pamet i laz da je forum otvoren i slobodan. Na oko izgleda. Ali je ko na Kineskom trgu. Samo ti si glup da to shvatis.Ovo je isto uvreda. Sad imas razloga za ban.

Nego mali umij se dobro i progledaj i smiri hormone. I nemoj ljudima iza ledja lajati kojih tu nema. Budi faca pa u lice kazi. Zato ti nemas muda. Niti ces kad imati. Dzabe ti taj avatar , i da si jos toliki. Muda nemas. Inace ovaj tekst prije objave ce biti proslijedjen svim clanovima. Tako da ne mozes samo svoju istinu iznositi.

Pozdrav svima od uzasa ,odnosno sumraka. Oprostite sto sam pisao pod ovim nickom...jer sam baniran. Nadam se da cete razumijeti.

Ne razumijem zašto vrijeđaš Gorana!? neznam
Ovo je njegov forum i ZNA zašto će banirati nekoga.
On je vlasnik tog foruma, pravila su njegova, mi se tu nemamo
šta upletati, osim ako se nekome forum nesviđa, neka ga napusti
i gotovo. :kavica:

ISPRAVAK:
I ne samo Gorana, već i Kiki! uvrjeđenpovrijeđen

Zadnja promjena: Bobby; 10.12.10 12:36; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:34

Sumrak možeš mi se napušiti neke stvari. Suviše si jadan da bi komentirao bilo što iz tvog posta, odi se liječi, vrijeme ti je.

[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:38

I zbilja ne respiruj gdje, jer nema žara Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:44

Goran je napisao/la:
Sumrak možeš mi se napušiti neke stvari. Suviše si jadan da bi komentirao bilo što iz tvog posta, odi se liječi, vrijeme ti je.

AJ SAD STANI MALO I POGLEDAJ ŠTO SI TU NAPISAO,,TI KAO JEDAN GLAVNI VOĐA TU,,,DALI TO DOLICI JEDNOM ŠEFU OVOG SAJTA DA SE TAKO ODNOSI PREMA OSOBAMA
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:49

Malo ne dolići Netko....ali kada te netko iznervira toliko da se ne možeš kontrolirati..napišeš svašta.
Znate što nekad davno ovaj forum su napustili neki svoje voljno neki adminovom voljom...ali meni je tada bio dobar sa samo nas 4-5..kome se ne sviđa ..sve mu je jasno.
žNe razumijem zašto raspirujete vatru facepalm
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:50

ISPRAVAK:
I ne samo Gorana, već i Kiki! uvrjeđenpovrijeđen [/quote]

mala ne seri,,,,,odi u školu i uživaj,,,tu misliš da si pamet popila cijelom svijetu a ni nos ne znaš obrisati dok ti mama ne kaže zato ne laprdaj molim te
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:51

Joj Netko...ne diraj dijete ..ona je ipak samo dijete glavom u zid
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:53

Netko - banirana. Od sad se može družiti sa sebi sličnim bolesnicima na nekom drugom mjestu.
A što se Bobby tiče, puno bi o kulturi i inteligenciji Netko mogla naučiti od Bobby. Smile

[Vrh] Go down
Bobby
Totalno relaxiran

Female
Gemini Monkey

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:56

netko je napisao/la:

ISPRAVAK:
I ne samo Gorana, već i Kiki! uvrjeđenpovrijeđen

mala ne seri,,,,,odi u školu i uživaj,,,tu misliš da si pamet popila cijelom svijetu a ni nos ne znaš obrisati dok ti mama ne kaže zato ne laprdaj molim te[/quote]

E JA NEMOGU ŠUTIT.
Tu dolaziš svake prijastupne, ni neznaš što se događa, zato
nesoli mi pamet, znaš.
Imam pravo izreć svoje mišljenje o Sumrakovom postu kao
što imaš i ti i bilo tko drugi.
Imam dovoljno godina da razumijem neke stvari... a ovo
za Gorana da nespominjem. Šta on je trebao šutit
dok Sumrak pljuje po njemu?
Da mi je znat što bi ti napravila da si na Goranovom mjestu.

*Ako dobijem ban poslje ovog (nebi me čudilo), neću se
ljutit na Gorana jer nisam kao neki, tj. znam zašto
bi me baniro ;)*
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 12:59

Bobby draga ti si super. hug2 frends A ljigavaca je uvijek bilo i biti će. Njima treba reči što ih ide i ignorirati ih dalje, jer sami su sebi kazna. Smile Nitko nam nikada neće pokvariti atmosferu na ovom forumu, on je samo naš i zauvijek će biti najbolji jer ljigavcima ovdje nema mjesta. ;)

[Vrh] Go down
Bobby
Totalno relaxiran

Female
Gemini Monkey

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime10.12.10 13:00

Hvala, hvala. Smile hug2
I na postu prije, sad sam tek primjetila cerekalo
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja   Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja - Page 14 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja
[Vrh] 
Stranica 14 / 27.Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 27  Next
 Similar topics
-
» Vaše želje, primjedbe i prijedlozi
» Vaše tijelo je projekcija vaše svijesti – Preuzmite potpunu kontrolu nad svojim zdravljem!
» Muzicke zelje...
» Bizarne posljednje želje osuđenika na smrt
» Istraživanja otkrivaju: Najskrivenije muške seksualne ŽELJE