|
| Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
+60Angarila Shadow Srećnica Ibisis Maki Talia vivyan Lepotica Dreamer dea_ januska Luca Luna2 Lavanda Petra83 krokodil behko BlueLady Otelo oblacno tija mobile jasna49 mimoza mexx Nesreča Ketica bonaca enigma_ cinnamon duckie Iskra užas Bobić margarita bodomiere Christine von Cahill Bobby Eni Rokerka Never THE bitch! ♥Maite♥Genesis♥ Dusan cassia Nera irko Dita von Teese len Nenad teaa MisS_La xXSexyXx goc Wall-e Dragance Niky Wind DjBjelovarcanin mentalistica Kikica Ary Goran 64 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 19:29 | |
| First topic message reminder :Ako imate želje, primjedbe, prijedloge i pitanja ovo je mjesto gdje ih možete iznijeti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 08.09.14 12:28; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 13.11.10 22:11 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 13.11.10 22:13 | |
| | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 13.11.10 22:27 | |
| Hvala na komplimentu Bobby. Nešto je forum počeo štekati, hajde svi koji imate slike u potpisu probajte ih smanjiti maksimalno ili ukloniti da vidimo da li to zeza, hvala. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 13.11.10 22:43 | |
| Nema na čemu Ja mislim da forum nešteka zbog potpisa, jer meni meni jedva i bilo kaku sliku prikaže, čak i smajliće. | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 13.11.10 22:49 | |
| Gledao sam neke druge forumotion forume i ne štekaju; smanjio sam tvoju sliku u potpisu za probu, takve negdje 160 x 80 bi trebala biti sve maksimalno _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 13.11.10 22:53 | |
| Gdje je ta opcija posebno za potpise? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 13.11.10 22:57 | |
| ups,već si to sredio aj dobro,prištedio mi živce oko natezanja s internetom | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 13.11.10 22:58 | |
| Općenito moraju biti veće slike u postovima nego u potpisima _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 13.11.10 23:01 | |
| Ok,sad te ništ ne kužim... | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 13.11.10 23:04 | |
| Kako bi to bilo da sve slike ograničim na 160x80 kakve su maksimalno dopuštene u potpisu, onda ni u postovima ne bi bile veće _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 13.11.10 23:05 | |
| Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Sad kontam ok,ja MORAM prestat postat ovdije nešto što nema veze s temom!! | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 13.11.10 23:06 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 18.11.10 19:12 | |
| kako bi bilo da stavite si da članovi mogu sa svog kompa stavit neku datoteku (ko što sam ja i tornado) ako je to mp3 npr. da kad se klikne na taj link da bude ko kad skidaš s neta preko direktnog linka,da ti se otvori prozorčić koji ti daje mogućnost da skineš taj fajl il da ga preslušaš?mislim na onu šemu kad postaš pa attachment ako razumijete? | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 18.11.10 21:10 | |
| Razumijemo, nemaš brige, ništa od toga za sad. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 18.11.10 21:38 | |
| Meni u smajlićima fali onaj[b] facepalm ... | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 18.11.10 21:41 | |
| Meni su svi na broju, možda o browseru ovisi _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 18.11.10 22:11 | |
| Stavio ruku na lice i skroz se sakrio _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 19.11.10 9:03 | |
| Ni ja ne vidim tog smajlića... | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 21.11.10 15:13 | |
| onaj što govori ko psst najprije ruku preko lica i prst preko usta onda?ja ga imam | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 21.11.10 15:18 | |
| Ajd stavi ga,da vidimo o čem se radi! | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 21.11.10 17:50 | |
| Bodo nije o tome rijec ..jer ga i Cass ima i vidi kao i svi ..mislim na ovaj ..Cass misli na ovaj da joj nedostaje tj da bi ga trebalo staviti ..to je njen prijedlog bio ..kako sam ja shvatila..a to je ovaj smajl _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | margarita Početnik
Broj postova : 19 Godine : 55 Datum registracije : 24.11.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 24.11.10 21:29 | |
| vidim da u forum ulozeno puno truda i ljubavi,svaka cast administraciji.sve mi se svidza,ipak bi izrazila zelju ako tehnicki moguce(jer znam da rad sa skriptama nije nimalo lak).uglavnom ne bih bilo lose da ima na naslovnoj stranice mjesto za razglas gdje naprimer mozes uvece napisati poziv na druzenije na shatu clanova koji su u to vrijeme online.mislim da malo zajednickoj komunikaciji i sale dobro doslo bi svakome.preko dana zanimlivo postati,ali na vece bilo bi ljepo da smo svi na jednom mjestu. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 96 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 96 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|