|
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
+40MiKi zeljko jaran Rokerka gadafi D_DoLL californiamen Zenga mala_djevojka sime roby124 Antonio DuREx DjBjelovarcanin jaro1968 Benchy Niky goc Shtiriputanac Staša sanjich Cynic bittersweet Yo Ary Kikica Blizanka Maisie king_in_crimson Lux krave su ljubičaste DJ Tea Lajka vanja Slavonac boomba Kizo Zlatko velikamala Goran 44 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.09.08 1:38 | |
| Vaše prijedloge za poboljšanje kvalitete ovog foruma, kao i primjedbe i želje upisujte ovdje. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 30.09.08 22:41 | |
| Predlažem da Gogy zamjeni ovu sliku Afflecka... Svi koji su za neka dignu ruku! :albino: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 30.09.08 22:47 | |
| - tana17 je napisao/la:
- Predlažem da Gogy zamjeni ovu sliku Afflecka... Svi koji su za neka dignu ruku! :albino:
dižem ruku!!!! |
| | | velikamala Početnik
Broj postova : 3 Godine : 47 Lokacija : ZAGREB Datum registracije : 27.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 11.10.08 15:03 | |
| Dobar dan! Ja neznam jesam li ja malo glupa ili se snalazim jedino na T-portalovom forumu. Gdje ti je ikona AKTUALNO da ja znam o čemu se trenutno priča i di ima koga. :?: :bounce: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 11.10.08 15:10 | |
| - velikamala je napisao/la:
- Dobar dan! Ja neznam jesam li ja malo glupa ili se snalazim jedino na T-portalovom forumu. Gdje ti je ikona AKTUALNO da ja znam o čemu se trenutno priča i di ima koga. :?: :bounce:
alo VM.. ispod chat boxa s desne strane ti piše: Pogledaj postove od zadnjeg posjeta Pogledaj svoje postove Pogledaj neodgovorene postove pa klikneš jedno od njih! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.11.08 0:38 | |
| Whelm dakle imam mali problemčić.kad stisnem Označi sve forume pročitanim i dalje mi izbacuje forume koje sam pregledao! Neznam dal je to samo meni!!! |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.11.08 11:20 | |
| - Kennydj je napisao/la:
- Whelm dakle imam mali problemčić.kad stisnem Označi sve forume pročitanim i dalje mi izbacuje forume koje sam pregledao! Neznam dal je to samo meni!!!
Ponekad se potkrade pokoja greškica. Daj ti meni svoje prijedloge što si rekao da ceš mi dati. :dance: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.11.08 21:52 | |
| 1.Kad na chatu pošaljemo neki link ne pokaže se link da ga mišem možemo odmah otvoriti (bar meni ne) nego moram copy paste. 2. Možda sam tvrd no nikako da stavim fotografiju na post. Znam da treba nešto preko ikone host an image i onda browse pa staviš fotku ali što treba dalje da mi se fotka pokaže na postu neznam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 15.11.08 0:28 | |
| - Teofil je napisao/la:
2. Možda sam tvrd no nikako da stavim fotografiju na post. Znam da treba nešto preko ikone host an image i onda browse pa staviš fotku ali što treba dalje da mi se fotka pokaže na postu neznam Gle ako je uplodaš sa kompjutera onda ideš na Host an image prva ikonica u drugom redu Ukoliko ubacuješ sliku sa neke stranice onda ideš na Ubacivanje Slike to ti je druga ikonica u drugom redu. Nadam se da si me shvatio inače ti to ovako ide Nadam se da sam bio jasan. Ukoliko želiš ubaciti sliku evo ti jedan sajt http://imageshack.us/ |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 15.11.08 13:25 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 19.11.08 9:19 | |
| Imam jedno pitanje.Kad se otvara tema. Zašto mora naslov sadržavati minimalo deset znakva tj slova??? |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 19.11.08 12:24 | |
| - Kennydj je napisao/la:
- Imam jedno pitanje.Kad se otvara tema. Zašto mora naslov sadržavati minimalo deset znakva tj slova???
To je sadržano u postavkama forumotiona i ne da se promijeniti nažalost. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 04.12.08 9:56 | |
| Vidim da na portalu foruma ima frogram raznih naših televizijskih kuće, ali nema od Televizije Varaždin VTV i od Televizije Čakovec. Ako može da se i njihov program stavi |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 04.12.08 13:21 | |
| Nažalost vtv i Tv Čakovec nisu uvrštene u popis programa phazer boxa, da jesu već bi bile tu Teo! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 15.12.08 17:01 | |
| kak se postaje moderator tu?? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 15.12.08 17:03 | |
| - zlatko-terorist je napisao/la:
- kak se postaje moderator tu??
Angažirano sudjeluješ u otvaranju novih tema, odgovaraš ili lijepo zamoliš gazdu da te primi u moderatore. Za neki određeni podforum ili? |
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 15.12.08 17:06 | |
| za sve | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 15.12.08 17:08 | |
| - zlatko-terorist je napisao/la:
- za sve
prijavi se da bi htio biti moderator pa ćeš vidjet šta će gazda odlučit ... te odluke ipak ostavljam njemu : : |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 15.12.08 17:12 | |
| bum se potrudil : : | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 15.12.08 18:50 | |
| Da bi postao moderator moraš biti redovito biti prisutan na forumu, biti aktivan u odgovaranju i postavljanju novih tema, uzorno se ponašati. Za sad ima sasvim dovoljno moderatora i admina s obzirom na broj clanova, zbilja se ubuduce netko mora extra istaknuti da bi postao moderator ili admin. Ne znam zašto je to toliko privlacno, da vidim da si aktivan Zlatko onda bi i razumio, ovako mi je smiješno kad netko traži da bude moderator, a do sad je otvorio par tema i nije redovito prisutan na forumu. Istakni se aktivnošcu, pa ceš biti moderator, ako ti je stalo samo do titule, imaš u profilu opciju da napišeš što hoceš ispod nicka. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kizo Početnik
Broj postova : 97 Datum registracije : 24.11.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 18.12.08 11:38 | |
| zamolio bi da mi netko objasni kako se stavlja slika u post ali molim vas u detalje sve da ja to pohvatam.pa molim da mi napišete ovdje ili u pm,zahvaljujem | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 18.12.08 11:45 | |
| Ja ih stavljam preko linka slike, samo staviš iza. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kizo Početnik
Broj postova : 97 Datum registracije : 24.11.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 18.12.08 11:48 | |
| hvala teo i gorane valjda sam skužio | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 20.12.08 21:35 | |
| Zašto se na moj post pojavio nick i avatar od gorana u podforumu je li herpes za usni za naslovnicu? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 20.12.08 21:41 | |
| - Teofil je napisao/la:
- Zašto se na moj post pojavio nick i avatar od gorana u podforumu je li herpes za usni za naslovnicu?
baš sad gledam i ne vidim gdje je problem? jel' tebi još uvijek to ili ? |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 215 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 215 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|