|
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
+40MiKi zeljko jaran Rokerka gadafi D_DoLL californiamen Zenga mala_djevojka sime roby124 Antonio DuREx DjBjelovarcanin jaro1968 Benchy Niky goc Shtiriputanac Staša sanjich Cynic bittersweet Yo Ary Kikica Blizanka Maisie king_in_crimson Lux krave su ljubičaste DJ Tea Lajka vanja Slavonac boomba Kizo Zlatko velikamala Goran 44 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.09.08 1:38 | |
| First topic message reminder :Vaše prijedloge za poboljšanje kvalitete ovog foruma, kao i primjedbe i želje upisujte ovdje. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.01.09 18:31 | |
| Kad nađete vremena pogledajte na stranice http://smileys.smilchat.net/Expressive-4.php i http://www.pic4ever.com pa ovdje ostavite prijedloge za nove smajliće i predložite koje bi valjalo izbaciti! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | DJ Tea Početnik
Broj postova : 42 Godine : 32 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 18.12.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.01.09 18:35 | |
| Vaše želje,primjedbe i prijedlozi...aaa nedostaje u naslovu POHVALE....ovaj forum je odlican... | |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 16.01.09 13:37 | |
| - teyich je napisao/la:
- Vaše želje,primjedbe i prijedlozi...aaa nedostaje u naslovu POHVALE....ovaj forum je odlican...
Hvala ti teyich, dobar forum čine dobri i simpatični ljudi kakva si i ti! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | vanja Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 185 Godine : 35 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 17.01.09 12:37 | |
| bravo za dizajn i sadržaj, još samo fali 20 članova on-line | |
| | | Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 18.01.09 5:27 | |
| bilo bi super kad bi bilo više tema o sportu i autima | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 22.01.09 0:33 | |
| Doista priznajem da su neke kategorije zanemarene, potruditi ću se da svaka kategorija bude dobro pokrivena kvalitetnim temama - u biti, svi moramo biti aktivni da nam boravak ovdje bude što ugodniji i zabavniji. S nekim forumašima sam prezadovoljan u vezi aktivnosti i pokretanja tema, neki imaju manje vremena za veću aktivnost, sve u svemu dobro nam ide za sad. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | boomba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 782 Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 22.01.09 11:57 | |
| meni je sad sve super | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 11.02.09 17:43 | |
| - king_in_crimson je napisao/la:
- Zas se ne bi dodalo na dno foruma nes tipa ovo?
Hvala... Dakle, opcija o kojoj pišeš već postoji na dnu stranice, kao i ova tema za vaše prijedloge. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | krave su ljubičaste Početnik
Broj postova : 18 Datum registracije : 12.02.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.02.09 6:33 | |
| ja bi nešto nadodala konstruktivno. one opcije na vrhu: forum- faq- members itd...jako su male i slabo vidljive. još nešto....pm dobrodošlice. mislim da bi mogao biti malo maštovitiji i sa linkom na temu predstavite se : : ovo je sve u dobroj namjeri pa me nemojte razapeti : | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.02.09 10:05 | |
| Hvala Milka, nećemo te razepeti već ćemo poboljašati stvari o kojima govoriš! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.02.09 9:10 | |
| Jel želite da podesim da vam posljednji odgovoreni post bude prvi čim kliknete na temu? : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.02.09 9:15 | |
| pa što nije to do sada bilo? uvijek kada bih otvorio neku temu, bacilo bi me na zadnji post.. |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.02.09 9:16 | |
| Zato što otvaraš temu desno, kad klikneš na naslov teme, otvara početak. | |
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.02.09 9:18 | |
| | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.02.09 9:45 | |
| Da, otvori ti se odmah zadnji post kad klikneš na aktualno, ali kad klikneš normalno na naslov teme otvori ti se prvi post na prvoj stranici, a mogu srediti da se otvori posljednji post kad klikneš na naslov, tj. da se postovi sortiraju od najnovijih prema najstarijima. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.02.09 9:46 | |
| mislim i ja da nije potrebno....ovo za aktualno kad se klikne i baci na zadnji post je ok..da možeš čim prije odgovoriti....a ako klikneš na neku drugu temu..bolje je vidjeti najprije uvod...zar ne? a tek onda odgovoriti.. |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.02.09 9:50 | |
| Naravno, kako god vi želite! : Ako imate kakvu želju u vezi poboljšanja foruma, slobodno napišite... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.02.09 9:50 | |
| - Goran je napisao/la:
- Da, otvori ti se odmah zadnji post kad klikneš na aktualno, ali kad klikneš normalno na naslov teme otvori ti se prvi post na prvoj stranici, a mogu srediti da se otvori posljednji post kad klikneš na naslov, tj. da se postovi sortiraju od najnovijih prema najstarijima.
Nisam mislila na aktualno, nego kad izlistaš neodgovorene postove otvori ti se tabela od najnovije teme do najstarije od tvog zadnjeg dolaska. Ako klikneš na naslov, lijepo ti se otvori prva stranica, ako pak desno u zadnjem stupcu klikneš na zadnji post, otvori ti se zadnji post. Ovako bi se dvaput otvarao zadnji post što nema smisla. Ovo kako je sada je uobičajena forumska navigacija koju poznaju oni koji dolaze s drugih foruma i mislim da ih nema smisla zbunjivati. Pogledaj još jednom | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 19.02.09 14:19 | |
| - king_in_crimson je napisao/la:
- Zasto citirati prethodni post kad odgovaras na njega?
Totalno nepotrebno!
https://goran.forumcroatian.com/ljubav-i-sex-f9/puno-sexa-zenakurvamuskaracfrajer-t1605.htm#49903
Ja bih molio da se ovaj prijedlog razmotri. Hvala Slažem se kic. Isto tako kad otvarate temu svoje mišljenje o njoj možete napisati u uvodnom postu, a ne u uvodu upisati pitanje, onda u postu zatim svoje mišljenje o temi. Također bi bilo dobro kad bi se barem imena ljudi i gradova u naslovima tema pisali velikim slovom, poželjno bi bilo da se i naslov teme započne velikim slovom. Dosta vas isto tako u naslove stavlja gomilu nepotrebnih interpunkcijskih znakova (???...) što je isto tako nepotrebno, kao što je i potrebno da se iz naslova teme da naslutiti o čemu se radi, a ne da je naslov jedna riječ. KIC imaš ovu temu za prijedloge, nemoj svaki put otvarati posebnu za prijedloge i hvala ti na ovoj sugestiji. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 19.02.09 14:48 | |
| Mislim stvarno...prozvana sam jer citiram...ok,ali ja ću citirati i dalje |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 19.02.09 14:56 | |
| Kicova primjedba nije razlog da se naljutiš Kate. Nitko nikom ništa ne brani, čovjek je dao sugestiju i nije pisao o citiranju opčenito već o citiranju prethodnog posta, ne treba odmah dizati nos zbog sitnica i od muhe praviti slona. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 19.02.09 14:59 | |
| Ajmo ovako...niti sam se naljutila,niti sam digla nos...napisala sam svoj komentar na njegov...za njega je glupo citirati za mene nije...i šta sada ...svako po svome...bar ću ja po svome... |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 19.02.09 15:02 | |
| Ok Kate, nema problema. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 19.02.09 15:03 | |
| Pa za mene isto nema : : |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 273 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 273 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|