Autor/ica | Poruka |
---|
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 04.08.09 22:35 | |
| Imamo dvije teme kalodont od tri riječi na Igricama i testovima. Možda da ih netko spoji, iako nije jako važno :hy: | |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.08.09 10:21 | |
| Imam jednu želju da ako možete staviti opciju da se slike mogu stavljati sa kompjutera na forum....jer ja još nikako naučiti staviti slikice....i za one druge koji dođu....iako su mi B..i Kiki sve objasnile...ne ide....Puno hvala... | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.08.09 11:36 | |
| Ja sma mislila da imaš primjedbu na nekog od nas..hhhhhh ..poslala sam ti pp...ako hočešj javi, ako ne onda se bori dalje sama ...a tu opciju gdje piše sve kako možeš i što, imaš tu SASTRANE DESNO....uokvireno piše NAVIGATION. unutra imaš redom- Potral, Index, Članstvo, Profil,FAQ i Pretražnik...U tom FAQ imaš odgovor na sve što te zanima.. od kako si urediti profil, do postavljanja slike i još svašta nešta ako te zanima tamo su ti odgovori : : Ako se nedo odmah otvoriti probaj za par minuta opet kliknuti na njega ( FAQ) | |
|
| |
Niky VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.08.09 11:52 | |
| ma ja bi kao na facu....lakše je....ja volim kad je lagano.... | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.08.09 11:53 | |
| Ma i ovo je lagano sam dok skužiš... | |
|
| |
Niky VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.08.09 11:55 | |
| ma je...ali meni se više sviđa....... već se naučila | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.08.09 11:56 | |
| | |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.08.09 12:15 | |
| Forum koristi besplatni softver i ima ograničen prostor na netu. Za postove ga ima dovoljno, ali slike zauzimaju puno više mjesta od teksta i mislim da je količina ograniočena čak i ako se uplati nekakva galerija (to je bilo moguće na ovom tipu foruma, ali ne znam nikoga tko bi forum kao forum ovdje kod nas opremio tim dodatkom), no to se i9splati portalima i velikim stranicama jer su im slike tako sigurnije kad su na vlastitom prostoru. Ipak, kad je bila velika havarija forumotionovih foruma u rujnu prošle godine, najviše su plakali oni koji su izgubili te plaćene galerije.
Ako trebaš neku pomoć, Niky, pošalji mi pp s opisom u čemu je problem i koji servis koristiš i mogu ti pokušati pomoći, iako vidim da već drugi pomažu :hy: | |
|
| |
Niky VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.08.09 13:18 | |
| Ja sam samo iznjela svoju želju.... ....pogodila sam topic..to mi je palo napamet..jutros kad sam bila na facebooku... ..... | |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.08.09 13:19 | |
| Sve OK, samo sam objasnila zašto je skoro pa neizvedivo, osim ako se ne obvežemo plaćati članarinu : : | |
|
| |
Niky VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.08.09 13:25 | |
| Na forumu Unitedogs gdje sam stavila svoje pse imaju samo tu opciju na browse..a isto tako i na facebook-u...ne razumijem se u to..pa ne mogu reći...samo kažem da je to mnogo brži..i jednostavniji način...barem meni..možda sam jedina..ali eto.... : : | |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.08.09 13:51 | |
| Je najbrži i najjednostavniji način, ja sam ga u početku koristila na blogu jer mi je ovaj drugi bio kompliciran. No s vremenom sam skužila da me to ograničava, a slično je bilo i na jednom portalu i sad na jednoj stranici za koju ponekad pišem. Naprosto nemam one mogućnosti koje bih željela - slika mi stave malo i smanje ih | |
|
| |
Benchy Početnik
Broj postova : 2 Datum registracije : 06.08.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.08.09 17:08 | |
| hej..cao.. i ja sam napravio forum ali ne znam kako je kod tebe ovako dobar.. Molim vas da mi odmah javite | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.08.09 17:10 | |
| Pozdrav Benchy! Da bi forum postao dobar potrebno je samo puno rada i dobre atmosfere, ništa više, ništa ne dolazi preko noči. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.08.09 17:13 | |
| Benchy pozdrav ... drago mi je da ti se svida ovaj forum ...po meni jeste najbolji ...najpregledniji....i dizajn mu je odlican ....i bitni su ljudi koji su tu....budi malo s nama ...pa ces vremenom sve naucit ...ne ide nista preko noci....i zato opusti se i uzivaj ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Benchy Početnik
Broj postova : 2 Datum registracije : 06.08.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.08.09 17:27 | |
| Hey.. A da li mogu ja jos nekog od korisnika postaviti za Administratora ako moze pleas reci kako ? | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.08.09 18:57 | |
| Možeš, promjeniš mu status na dnu profila. Takva pitanja mi ubuduće postavljaj na pp, ako se direktno ne tiću ovog foruma. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Niky VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.08.09 19:12 | |
| Ne znam di da postavim ovo pitanje...pa ču ovdje... ona igrica riječ po 5 slova..jer mora biti samo na O..ili bilo koje drugo slovo.. Hvala : : | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.08.09 19:16 | |
| Može biti i drugo, i meni ponestaje inspiracije više na o. : : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Niky VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.08.09 19:18 | |
| Super..hvala : : | |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.08.09 19:19 | |
| Mislim da se išlo po abecedi što više na jedno slovo, stavila sam sad na p | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.08.09 19:19 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.08.09 19:20 | |
| Ali nisam sigurna, trebalo bi provjeriti unatrag | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.08.09 19:21 | |
| Ma nema veze, idemo tako.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.08.09 19:22 | |
| Ja sam za, pa kad nekome dojadi, neka promijeni slovo u slijedeće | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
|
| |
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|