Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.01.10 11:00 | |
| Opet forumotion šteka, mamicu mu poljubim, stalno pokazuje danas da ima 235 070 postova, koliko god pisali, ne registrira nove postove! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.01.10 11:03 | |
| neznam meni radi sve...a za postove tak malo važno dal ih broji ili ne broji...možda ih imamo previše pa nezna dalje brojit (nije bio taj dan u školi ) | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.01.10 11:04 | |
| E to je sigurno, ne zna dalje brojati! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.01.10 12:03 | |
| meni isto steka ..a par njih mi se zalilo da ne moze se ni log .....a ti arice ...otkrij tajnu ..kako kod tebe sve ok .... sapni _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.01.10 22:19 | |
| Evo vratilo se forumu umjeće zbrajanja postova i ne šteka, jeeeeeeeee! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.01.10 22:19 | |
| Meni nije ni štekao | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.01.10 22:21 | |
| Kad si radila generalku na kompu, a mi imamo rage! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.01.10 22:22 | |
| ne moj komp je samo bio na reinstalaciji (jučer ) | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.01.10 22:28 | |
| Pa i to je vrsta generalke! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.01.10 22:29 | |
| Pa to Ari gora od mene, pa negdje priej si Win.7 stavila..ili to nisi bila ti..šta stalno radiš po kompu... | |
|
| |
Ary VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.01.10 22:32 | |
| jesam draga stavljala sam sedmicu a sad sam tražila da mi vrati xp... čisto iz dosade ... moram nešto mjenjat da razbijem monotoniju... šalim se...imala sam nekoliko trojanaca pa sam morala rušit windowse...ustvari to mi je najjednoistavnija verzija | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.01.10 22:35 | |
| ..mislim zbilja... nemam više Trojana..ali Auto run mi ubi komp.. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.01.10 11:23 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.01.10 17:40 | |
| ima par duplih tema, npr. "Kava, rakija , chat..." i jos nekih. Jel to tak treba? |
|
| |
tutnplock Početnik
Broj postova : 71 Godine : 38 Datum registracije : 24.01.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.01.10 23:21 | |
| ovo da novi clanovi ne mogu pisati privatne poruke ostalima dok ne napisu 50 postova . .50 cini mi se vidjo ispravite ako grijesim a to je bezveze jer bas kad su najpotrebnije nemozes ih slati ali eto sto je tu je | |
|
| |
Ary VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.01.10 23:25 | |
| to je gazda uveo zato šta su se neki logirali na forum,nisu napisali niti jedan post i putem pp-a slali pozive i dosađivali da se dođe na njihov forum...toliko, koliko ja znam | |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.01.10 23:27 | |
| To je ok...ako imaš što pitati možeš pitati ovdje...uvijek je netko od moderatora i admina na forumu.... | |
|
| |
tutnplock Početnik
Broj postova : 71 Godine : 38 Datum registracije : 24.01.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.01.10 23:39 | |
| mozda bi imao neka pitanja koja ne bih postavljao ovdje . .javno . .ali eto . .nije bitno ako je tako tako je . . ja planiram upisati i vise od 50 postova samo mi se to ne svidja | |
|
| |
Ary VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.01.10 23:43 | |
| nema problema...svako ima pravo na svoje mišljenje | |
|
| |
jaran Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 264 Godine : 29 Datum registracije : 07.12.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.01.10 0:16 | |
| licno smatram da je previse 50 komentara da bi se steklo pravo za slanje pp bio sam i ja uveo i stavio limit 25 ali sam poslije ponistio i sada nema limita jer nisam vidio svrhe treba se boriti za kvalitet a oni koji salju pp i pozivaju na svoj forum treba banovati ili im uskratiti da salju pp cim se primijeti da salju Naime ovdje su stari i vjerni clanovi ovog foruma koji ce sigurno obavijestiti administraciju koja ce reagovati na pokusaje da se reklamiraju tudji forumi pomocu pp | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.01.10 8:40 | |
| I ja smatram da je 50 previše,ja sam mislila da je 25 al ajd,mislim slažem se s Jaranom onaj tko šalje pp samo radi poziva na svoj forum ili šta već,svakako jave stari forumaši i banira se ta osoba. |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.01.10 9:00 | |
| Limit za sad ostaje ..pa kasnije vidjet cemo...a sto se tice limita sad sam provjerila u Administrator Panelu i limit je 25 postova... : : ako koga sta interesuje moze se obratiti na PP Goranu ili meni _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 02.02.10 8:48 | |
| Imam želju, primjedbu i prijedlog , ajd da i ja imam koji put da nije samo Nikica tu.. Ako može, da se samo malo pripazi, na početno veliko slovo u naslovu tema. Nije to nešto strašno, ali često u tražilici na Googli iskoče naše teme, pa mi to dosta ružno izgleda. Tnx | |
|
| |
gadafi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 138 Godine : 42 Lokacija : zagreb the city Datum registracije : 23.11.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 02.02.10 8:54 | |
| može . može ........... nema problema .......... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 02.02.10 9:03 | |
| ooo...gadafi...otkud ti iskoci ...nema te i najednom .....n primjedbama i zeljama... Kiki slazem se ...i ja ne pazim na gramatiku ..jer ono opustim se i samo prsti jure ...ali naslov ..je naslov .. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
|
| |
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|