|
| Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
+60Angarila Shadow Srećnica Ibisis Maki Talia vivyan Lepotica Dreamer dea_ januska Luca Luna2 Lavanda Petra83 krokodil behko BlueLady Otelo oblacno tija mobile jasna49 mimoza mexx Nesreča Ketica bonaca enigma_ cinnamon duckie Iskra užas Bobić margarita bodomiere Christine von Cahill Bobby Eni Rokerka Never THE bitch! ♥Maite♥Genesis♥ Dusan cassia Nera irko Dita von Teese len Nenad teaa MisS_La xXSexyXx goc Wall-e Dragance Niky Wind DjBjelovarcanin mentalistica Kikica Ary Goran 64 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 19:29 | |
| First topic message reminder :Ako imate želje, primjedbe, prijedloge i pitanja ovo je mjesto gdje ih možete iznijeti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 08.09.14 12:28; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.06.10 12:50 | |
| Ne bi, nisu svi baš toliko znatiželjni. : Sad mi B. kaže da se radi o temi boli glava. Nije mi jasno kako netko klika ako u masi postova poslje uvoda (u kojem piše klikate na vlastitu odgovornost) piše o čemu je riječ? Stvarno bizarno i apsurdno. Da ne kažem nešto grublje... Obrisati ću i to... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.06.10 13:01 | |
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.06.10 13:15 | |
| Ja sam davno kliknula na to..mene nije toliko uzrujela..prvo sam smanjila zvuk..a kada sam vidjela da se ne gasi jednostavno sam ugasila komp i ponovno podigla windowse tj upalila ga. Zbilja mi nije jasno zašto se toliko naljutio da je morao tako nekulturno psovati. To uopče nije bila neka bezobrazna niti stravična fora niti je u njoj bio virus. | |
| | | Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.06.10 13:18 | |
| | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| | | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.06.10 17:32 | |
| takode ni meni nije jasno ..niko nikog ne tjera da ulazi ako nema smisao za salu a zna da je sala ..zao mi sto je tema izbrisana ..jer bas me interesovalo koliko ce ih tako odreagovati ..onda znam s kim se mogu saliti a s kim ne ..meni je bio dobar fol ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.06.10 17:53 | |
| Ja kliknula na taj link...nebi ja bila ja da ne kliknam brzo mi je išao komp na živce pa sam ga resetirala i stvar riješena... nikad neću da naučim da ne klikam na svašta...a da ne pričam koliko virusa i ostalih gluposti pokupim tako klikajući na svašta... a šta ću kad sam znatiželjna stvarno je bezveze da se naljutio zbog toga... al kao što smo i prije imali raspravu o tome ...meni je glupo kad netko najavljuje svoj odlazak s foruma ...jednostavno nemoj više dolazit i to je to... čemu radit drame ... | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.06.10 18:04 | |
| - DjBjelovarcanin je napisao/la:
- Kakvi linkovi jbt?
Ti ubuduće citiraj samo dio teksta na koji se pitanje odnosi, a ne dva kilometra teksta nevezanog uz ono što te zanima. Nije teško označiti i obrisati nepotrebno. Tako forum izgleda ljepše i urednije i lakše je komunicirati tako. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 08.06.10 19:25 | |
| Da vas podsjetim na ovu temu za primjedbe i prijedloge, radije nju koristite nego da mi šaljete pp. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.06.10 12:54 | |
| - Passion je napisao/la:
I primjetih sta je ovdije bitno da se uvijek svi super slazu i hvale. Za mene licno nekad i malo previse, meni je bitnija tolerancija i iskrenost.
hoces reci drugim rijecima da se jedni drugima uvlacimo u dupe ...kako grijesis Passion ..to je najmanje bitno ali ti prepoznajes vjerojatno ono sto tebi odgovara... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.06.10 13:00 | |
| Vjerojatno misli da neki nisu iskreni u pohvalama. Ima i takvih, ali svatko neka se ponaša prema svojoj savjesti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.06.10 13:05 | |
| Složila bi se s Passion i s Goranom,ne znam B. zašto ti to odmah vadiš iz konteksta i ispada uvlačenje u dupe,al i meni je činjenica da nije sve uvijek tako divno i krasno, a nekad se upravo to nameće od strane pojedinaca. Ovo sam htjela reći,sad jel sam pogodila temu ako ne ispričavam se i brišite. |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.06.10 13:14 | |
| Nemamo što brisati Ana. Kao i inače u životu, tako i ovdje, nemoguće je da uvijek vlada neka idila. Puno je različitih karaktera i okolnosti. Što se mene osobno tiče, oni koji me duže znaju, znaju da ne glumatam i da sam uvijek isti. Kad treba pohvaliti pohvalim, kad treba kritizirati učinim i to. Kao što rekoh, svatko neka odabere svoj put i svoj način ponašanja. Meni je na netu općenito najbitnije da se opustim i zabavim, naučim nekad nešto. Stvorio sam i neke lijepe odnose s nekim ljudima. Koncentriram se na meni bitne osobe, u dublje analize karaktera ostalih ne ulazim, to bi bilo apsurdno i gubljenje vremena. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.06.10 13:15 | |
| Ja predlozem da se mijenja logo.....da se stavi nesto novo..... fresh i hot....u skladu sa ljetom, suncem i morem..... | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.06.10 13:17 | |
| Dajte neke svoje prijedloge za logo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.06.10 13:30 | |
| Baš lijepo Niky. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.06.10 13:30 | |
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.06.10 13:31 | |
| Pa nismo mi pusta plaža Bleky, ima nas ipak, hvala za prijedlog : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.06.10 13:32 | |
| ajd naci cu drugu |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.06.10 13:36 | |
| Hajde traži : Neku nudističku... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.06.10 13:38 | |
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.06.10 13:39 | |
| Ovo je lijepo, bravo Ana _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.06.10 13:39 | |
| super ana |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 70 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 70 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|