|
| Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
+60Angarila Shadow Srećnica Ibisis Maki Talia vivyan Lepotica Dreamer dea_ januska Luca Luna2 Lavanda Petra83 krokodil behko BlueLady Otelo oblacno tija mobile jasna49 mimoza mexx Nesreča Ketica bonaca enigma_ cinnamon duckie Iskra užas Bobić margarita bodomiere Christine von Cahill Bobby Eni Rokerka Never THE bitch! ♥Maite♥Genesis♥ Dusan cassia Nera irko Dita von Teese len Nenad teaa MisS_La xXSexyXx goc Wall-e Dragance Niky Wind DjBjelovarcanin mentalistica Kikica Ary Goran 64 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 19:29 | |
| First topic message reminder :Ako imate želje, primjedbe, prijedloge i pitanja ovo je mjesto gdje ih možete iznijeti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 08.09.14 12:28; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 17.08.10 15:14 | |
| Kao što rekoh sto ljudi, sto ukusa, možda uz vas dvije za koji dan još netko postane global, a imati će neki peti ukus što se tiče boje, tako da je želje u vezi toga nemoguće uskladiti. Boje statusa ostaju konačne, nema više promjena. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 19.08.10 21:25 | |
| Samo nemojte dirati boju vipovca...baš mi se sviđa ova zelena... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 19.08.10 21:33 | |
| Nema diranja ...boja vise.. ako ih ja pocnem mijenjati sviju ce glava zaboliti ... kakvih ideja imam ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | irko Ljubitelj foruma
Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 20.08.10 16:43 | |
| ma dobro je i ovako : | |
| | | Nera Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 152 Lokacija : Vancouver Datum registracije : 01.09.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 01.09.10 16:09 | |
| Trabalo bi malo smanjiti i širinu i dužinu indexa : : | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 04.09.10 21:18 | |
| Ima mjesta za tri nova smajlića, hajmo brzo prijedlozi : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 04.09.10 21:25 | |
| ..a bemti zbilja nemam ideju..ali ne mogu naći ona dva što se mlate torbicama..ne znam gdje ga ima na netu a baš je fora | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 04.09.10 21:37 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 04.09.10 21:40 | |
| imaš pravo ...imamo ih puno agresivnih...a od svih imamo po malo..zbilja nemam ideju za neki novi | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 04.09.10 21:56 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 04.09.10 21:57 | |
| Dobro ovaj prvi je leteća pusa u lice a ovaj drugi nije cmok u lice | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.09.10 19:35 | |
| Nitko drugi nema prijedloge za nove smajliće u galeriji? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.09.10 21:47 | |
| Meni koji smajlić fali ja ga skinem s neta | |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.09.10 21:15 | |
| Zašto mi lupa dva ista posta ??? | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.09.10 21:55 | |
| To ti namjerno da me stigneš _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.09.10 21:59 | |
| Haha da ...to svakako.... da nalupam što više postova...šta misliš odkud mi 17000 ... to zato šta lupam duple postove | |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.09.10 1:17 | |
| Meni forum strašno blokira...nemam pojma šta se događa....i fali mi ona ikonica gore za odjavu??? jel to samo meni ili? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.09.10 1:25 | |
| nema ni ko mene..i steka malo, da...valjd ce sutra bit bolje |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.09.10 8:52 | |
| Jel još kome šteka? Meni je sve ok. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.09.10 11:28 | |
| Malo kao da zapinje..ali kod mene nije samo tako na forumu..opčenito mi lošije otvara | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.09.10 11:49 | |
| Meni sve otvara brzinom svjetlosti na forumu trenutno. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.09.10 11:55 | |
| U zadnje vrijeme mi se puno popravilo,mnogo je brže otvaranje,jedino mi koji puta ne javi za PM, i sada mi drži login(kvačica) prije sam se morala svaki puta iznova logirati... | |
| | | irko Ljubitelj foruma
Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.09.10 18:22 | |
| meni uvijek sve ok : | |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.09.10 22:35 | |
| koliko vidim večeras sve šljaka normalno....sinoć se uopće nisam mogla odjavit s foruma jer nisam imala onu ikonicu za odjavu... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 84 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 84 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|