|
| Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
+60Angarila Shadow Srećnica Ibisis Maki Talia vivyan Lepotica Dreamer dea_ januska Luca Luna2 Lavanda Petra83 krokodil behko BlueLady Otelo oblacno tija mobile jasna49 mimoza mexx Nesreča Ketica bonaca enigma_ cinnamon duckie Iskra užas Bobić margarita bodomiere Christine von Cahill Bobby Eni Rokerka Never THE bitch! ♥Maite♥Genesis♥ Dusan cassia Nera irko Dita von Teese len Nenad teaa MisS_La xXSexyXx goc Wall-e Dragance Niky Wind DjBjelovarcanin mentalistica Kikica Ary Goran 64 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 19:29 | |
| First topic message reminder :Ako imate želje, primjedbe, prijedloge i pitanja ovo je mjesto gdje ih možete iznijeti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 08.09.14 12:28; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
xXSexyXx Početnik
Broj postova : 8 Godine : 28 Lokacija : ...In my crazy World... Datum registracije : 16.06.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:46 | |
| - mentalistica je napisao/la:
- Goran je napisao/la:
- To gdje je ona nije nešto o čemu bi ti trebao razmišljati.
Nemoj tako Gorane Ma oladi bre...nemoj da brines...i ovako mu je forum ex. samo zbog vas clanova...inace on nema pojma... | |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:46 | |
| - mentalistica je napisao/la:
- Goran je napisao/la:
Nemoj tako Gorane Ok gorane. | |
| | | mentalistica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 786 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:47 | |
| Pubertet, jel? Ovako mala , ako netko želi jednostavno, onda će bit jednostavno, a ne kič kao tvoj link gore. O tome odlučuje administrator foruma, a ne pojedinci | |
| | | Dragance Totalno relaxiran
Broj postova : 1556 Godine : 39 Datum registracije : 04.06.2010
| | | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:52 | |
| - xXSexyXx je napisao/la:
- mentalistica je napisao/la:
- Goran je napisao/la:
Nemoj tako Gorane Ma oladi bre...nemoj da brines...i ovako mu je forum ex. samo zbog vas clanova...inace on nema pojma... Ma goni se ti znaš kuda. Da si imalo pametna ostala bi pisati pod prvim nickom pod kojim se logirala, ne bi mi srala tu pod sto nickova. Ovako će sad fino biti ban pod svakim pod kojim se pojaviš. Pametuj negdje drugdje. IP adresa ovog posta 89.216.69.126 [ 8 Postovi ] Korisnici/e koji/e postaju s ove IP adrese xXSexyXx [ 8 Postovi ] MisS_La [ 2 Postovi ] _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:54 | |
| Jesam rekla da je alter? Kako imam nos za altere | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:55 | |
| uhhh Kumee..sad si je naljutio...na*ebali smo.. |
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:59 | |
| Niste najebali; svaka čast za nosić Mentalistice : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 12:00 | |
| Može prijedlog?
Da se vidi kada je neki korisnik baniran?
Možda ispod rank "Banned" ili da ima crni nick? | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 12:01 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 12:02 | |
| ovo za rank 'Banned' nije loša ideja... |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 12:07 | |
| Može pametno naše, odlični prijedlozi Mentalistice : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | MisS_La Početnik
Broj postova : 4 Godine : 31 Datum registracije : 09.04.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 12:34 | |
| Bolje se reg. na fof...i nauci nesto... | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 12:37 | |
| Joj bože... kao Santa barbara..pa što je to..jel to nešto u zraku..koji je vrag.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 12:51 | |
| ovo mesto treba da se okadi i prebaje od nečastivih sila.. |
| | | MisS_La Početnik
Broj postova : 4 Godine : 31 Datum registracije : 09.04.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 12:59 | |
| Imam srece sto nadrndani nije dosao...a? Pa bole me uvo...neka me banuje...I NEMOJTE VI MENI MALA... xP Nisam mala...xP Ja sam lepo rekla da mi se ne dja. dizajn....i da trazite veljka ili nekog od fofovaca...da vam helpuju...jer je sxteta...forum je veoma aktivan... msm....kako je strava onaj 4um Crofriends... a dva puta sam reg. jer sam zab. sifru...a nisam nasla temu za goste!!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 13:01 | |
| što je ovo? kakve su ovo provokacije? |
| | | DjBjelovarcanin Ljubitelj foruma
Broj postova : 3847 Godine : 37 Lokacija : Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije : 17.05.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 13:22 | |
| da i ja se pitam sta je ovo....
Tema za goste ti se nalazi na coctail bar tamo ti pise predstavi se-welcome topic......
Ako imas sta protiv ovog foruma......Javi se adminu da tiovaj forum nista ne znaci..i ok makni se!!!!!......JASNO? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 13:29 | |
| Ovo da je zabranjena promjena korisničkih imena moram da pohvalim,svaka čast |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 13:59 | |
| Moja želja, da B ozdravi što prije | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 14:00 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 14:01 | |
| to je želja svih nas ovdje |
| | | DjBjelovarcanin Ljubitelj foruma
Broj postova : 3847 Godine : 37 Lokacija : Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije : 17.05.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 14:01 | |
| | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 22:42 | |
| - Goran je napisao/la:
- A Bleky se žalila na žutu, tko bi vam svima ugodio...
Nisam rekla da mi moraš ugađati...samo sam komentirala da mi je ta crvenea ružna ...pogotovo na plavu podlogu...nekako mi to ne ide ... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 89 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 89 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|