|
| Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
+60Angarila Shadow Srećnica Ibisis Maki Talia vivyan Lepotica Dreamer dea_ januska Luca Luna2 Lavanda Petra83 krokodil behko BlueLady Otelo oblacno tija mobile jasna49 mimoza mexx Nesreča Ketica bonaca enigma_ cinnamon duckie Iskra užas Bobić margarita bodomiere Christine von Cahill Bobby Eni Rokerka Never THE bitch! ♥Maite♥Genesis♥ Dusan cassia Nera irko Dita von Teese len Nenad teaa MisS_La xXSexyXx goc Wall-e Dragance Niky Wind DjBjelovarcanin mentalistica Kikica Ary Goran 64 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 19:29 | |
| First topic message reminder :Ako imate želje, primjedbe, prijedloge i pitanja ovo je mjesto gdje ih možete iznijeti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 08.09.14 12:28; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 15.06.10 13:19 | |
| ajd baniraj me šefe sigurno neću nikom faliti |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 15.06.10 13:19 | |
| Šalio sam se _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 15.06.10 13:20 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 15.06.10 13:21 | |
| |
| | | mentalistica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 786 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 15.06.10 13:22 | |
| | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 15.06.10 13:23 | |
| Bome ne znam ni što bi bez tebe Mentalistice : Što si se sad nadurila Iana? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 15.06.10 13:25 | |
| ma kako ti je samo palo na pamet to napisati šefe |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 15.06.10 13:27 | |
| Svašta meni pada na pamet : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 0:49 | |
| Imam samo jedan komentar... Ova crvena boja za global moderatore mi je grozna...ljepša mi je bila žuta.... | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 1:00 | |
| A Bleky se žalila na žutu, tko bi vam svima ugodio... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 10:29 | |
| - Goran je napisao/la:
- tko bi vam svima ugodio...
nemoguća misija, šefe : : |
| | | xXSexyXx Početnik
Broj postova : 8 Godine : 28 Lokacija : ...In my crazy World... Datum registracije : 16.06.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:19 | |
| E pa ovako... Forum je mng. dobar...i aktivan...ali look je grozan...sorry! Stw...sorryyy...mnogoo... Ali zasto nenadjete nekog ex. dizajnera...Rockerku,anchy...ili nekoga...jer bi bilo mnogo lepsxe... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:21 | |
| - xXSexyXx je napisao/la:
- E pa ovako...
Forum je mng. dobar...i aktivan...ali look je grozan...sorry! Stw...sorryyy...mnogoo... Ali zasto nenadjete nekog ex. dizajnera...Rockerku,anchy...ili nekoga...jer bi bilo mnogo lepsxe... šta ti se to ne sviđa u izgledu foruma??... |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:22 | |
| Gdje je mentalistica?? | |
| | | xXSexyXx Početnik
Broj postova : 8 Godine : 28 Lokacija : ...In my crazy World... Datum registracije : 16.06.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:24 | |
| Recimo sve...xP Jednostavno forum je TOTALNO PROFESIONALAN...ali look nije...srry. | |
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:34 | |
| o ukusima ne vredi raspravljati...nekom dobro ovako, nekom onako.. |
| | | | Wall-e Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:38 | |
| | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:39 | |
| | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:40 | |
| Imaš kritike! | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:43 | |
| - xXSexyXx je napisao/la:
- E pa ovako...
Forum je mng. dobar...i aktivan...ali look je grozan...sorry! Stw...sorryyy...mnogoo... Ali zasto nenadjete nekog ex. dizajnera...Rockerku,anchy...ili nekoga...jer bi bilo mnogo lepsxe... Što mi ti imaš pričati o dizajnu, ne znaš ni pisati normalno. Ako je nešto loše reci konkretno što, daj bolje prijedloge, ne trabunjaj bez veze. - Wall-e je napisao/la:
- Gdje je mentalistica??
To gdje je ona nije nešto o čemu bi ti trebao razmišljati. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:43 | |
| Meni to sve kao neki alteri ili klan Ne obraćam pažnju na pojedince, ako se večini sviđa nešto, onda će večina i pobjediti + meni se jedino logo ne sviđa gore, icone za profile ( ) to mi se sviđa , kao i ove icone gore za forum i sl. mogu bit i bolje, ali ako se večini sviđa, ok , ja sam tu da radim kako večina odluči Jedino treba još napraviti nove icone za nove postove i to | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:44 | |
| - Goran je napisao/la:
- To gdje je ona nije nešto o čemu bi ti trebao razmišljati.
Nemoj tako Gorane | |
| | | xXSexyXx Početnik
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.06.10 11:45 | |
| Slusaj ti....ti meni da kazes sta je dizajn...jel... pa gledaj...pametnjakovicu... jel dobar dizajn? A to sto nepisem...kako treba...je zato sto mi se nece... i zato sto na tasturi nemam instaliran SRPSKI... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 63 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 63 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|