|
| Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
+60Angarila Shadow Srećnica Ibisis Maki Talia vivyan Lepotica Dreamer dea_ januska Luca Luna2 Lavanda Petra83 krokodil behko BlueLady Otelo oblacno tija mobile jasna49 mimoza mexx Nesreča Ketica bonaca enigma_ cinnamon duckie Iskra užas Bobić margarita bodomiere Christine von Cahill Bobby Eni Rokerka Never THE bitch! ♥Maite♥Genesis♥ Dusan cassia Nera irko Dita von Teese len Nenad teaa MisS_La xXSexyXx goc Wall-e Dragance Niky Wind DjBjelovarcanin mentalistica Kikica Ary Goran 64 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 19:29 | |
| First topic message reminder :Ako imate želje, primjedbe, prijedloge i pitanja ovo je mjesto gdje ih možete iznijeti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 08.09.14 12:28; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.07.10 14:07 | |
| Na Fjesu... Dobra si Kiki, baš je simpa ovo tvoje izvrtanje slova _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.07.10 15:38 | |
| A joj..uibit ću se ..ljude imate moje siprike..ali nemam Google Croma da mi se crveni..a tko bi sve ispregledao non stop | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.07.10 15:53 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.07.10 15:55 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.07.10 15:58 | |
| Jao Kiki legendo To često ona duplo rokne, nabija si postove, hoće mene stići _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.07.10 16:00 | |
| Pa jel ne piše "rock on" ROKAJ..još da mi primi ..ali neće pametan neki taj naš forum..neće dva zaredom priznati | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 11.07.10 7:38 | |
| pdf nogomet > imate temu Nogometni transferi, nemojte za svaki transfer otvarati novu temu, pogledajte malo pdf i teme u njemu prije objave teme. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 11.07.10 23:45 | |
| U temu "Probudite u sebi seksi osjećeje" uopće ne mogu ući odmah mi izbaci da ulazak na tu stranicu može oštetiti moje računalo... jel to samo meni tako ili? | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 11.07.10 23:49 | |
| Ignorirao sam upozorenje i ušao na tu temu; ne vidim zbog čega se pojavljuje upozorenje; možda nešto sa slikama nije ok. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 12.07.10 1:08 | |
| Ma ja ne želim ...i ovako klikam na svašta dok si jednog dana ne iskomiram komp do kraja | |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 19.07.10 18:01 | |
| Gorane može li se kako u Na rubu znanosti dodati podforum o zabranjenoj povijesti ili alternativnoj povijesti?? | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 19.07.10 18:59 | |
| Može : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.08.10 15:59 | |
| - Dodo je napisao/la:
- bodomiere je napisao/la:
bog te jebo kolko ti imaš godina? Seksualno sam se opredjelio odavno tako da mi tvoj ulet nije privlačan. A sad uzmi svoje igračke i odi se igrati u drugi pješčanik Psovke, međusobne uvrede i provokacije ovdje ne toleriramo. Osobne prepirke rješavajte preko privatnih poruka. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.08.10 18:33 | |
| - Wall-e je napisao/la:
- Gorane može li se kako u Na rubu znanosti dodati podforum o zabranjenoj povijesti ili alternativnoj povijesti??
a možeš to i mene pitati, je li tako šefe? |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 07.08.10 18:26 | |
| Evo citav dan punim novim temama forume i podforume koji su poluprazni ..i imala bih jedan prijedlog ..posto se ja puno ne razumijem u sport ..ima li iko od vas muskih da malo pise i u sportu ..da stavlja nesto interesantno ..da malo diskutujete .... ili zar niko nema nista napisati otvoriti temu u Auto-moto svijetu ..o svom ljubimcu ..od limarije pa do razmjene iskustava.to bi bili moji prijedlozi .. i napisite koga sta interesuje ..ima te li kakve prijedloge d koga sta interesuje posebno da otvorimo temu .. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 07.08.10 21:16 | |
| - Iana je napisao/la:
- Wall-e je napisao/la:
- Gorane može li se kako u Na rubu znanosti dodati podforum o zabranjenoj povijesti ili alternativnoj povijesti??
a možeš to i mene pitati, je li tako šefe? Tako je kčeri : : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 17.08.10 10:32 | |
| - dannylikes6 je napisao/la:
- da to sam ja dannylikes2 morao sam napravit drugi racun jer se nisam nikako mogao prijaviti sa originalnim zasto nemam pojma i nije moja briga.
Bit ce slika za mjesec i nesto dana Za primjedbe i prijedloge imaš ovu temu. Ne mogu ja znati za svaku tehničku grešku u sustavu, to je do forumotiona ne do nas. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | irko Ljubitelj foruma
Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 17.08.10 12:40 | |
| mogu ja da otvorim temu o sportu?? : | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 17.08.10 12:43 | |
| Možeš otvarati teme gdje god hočeš : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 17.08.10 14:40 | |
| Budući da glob. mod. i mod. obični imaju samo nijansu dvije u razlici u boji..pa sada ne kontam tko je iana a tko irko.. ..predlažem vam da si sredite i dogovorite u vezi tih boja jednom za uvijek. I da vas se može razlikovati. | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 17.08.10 14:54 | |
| Slažem se Kiki. Staviti ćemo boje statuse koje će trajno ostati iste. Sto ljudi, sto ukusa, nemoguće je ugoditi svakome. Ali mislim da je boja nicka najmanje bitna kod osoba sa specijalnim statusom, bitno je što te osobe konkretno rade na forumu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 17.08.10 14:56 | |
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 17.08.10 15:04 | |
| Evo sređeno je sad. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 17.08.10 15:08 | |
| Meni se vise svidja crvena |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 59 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 59 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|