Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 14.02.12 1:29 | |
| pucaj postove ...sta je 25 postova ... a sto se tice linka imas na dnu foruma kontaktiraj i posalji na to ...i dobit cemo link _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
oblacno Početnik
Broj postova : 16 Godine : 37 Datum registracije : 12.02.2012
| Naslov: Pitanje za gorana 16.02.12 18:58 | |
| Gorane da li je moguce ikako da mi se javite na netrajatk@hotmail. com mail jer ovde ne mogu vam slati poruke niti linkove stavljat pa da dogovorimo razmjenu banera hvala vam ili dajte mi vi svoj mail javit cu se ja vama
NetRaja.tk | |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5038 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 17.05.12 11:12 | |
| htio bih postaviti pitanje moderatoru proslo je sedam dana a ja jos uvjek ne mogu pustiti muzicki klip i fotografije. kad ce mi to biti dozvoljeno | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 17.05.12 11:20 | |
| To je forumotion uveo, uopće ne vidim u admin panelu opciju vezano uz to, valjda će se srediti uskoro. Edit: Pošto si se registrirao desetog možda sutra bude ok. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
BlueLady Totalno relaxiran
Broj postova : 1243 Datum registracije : 12.07.2012
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.12 19:52 | |
| Ja imam 1 predlog: Da dodate onaj kruzic ili sta vec,gde pise da je clan online ili offline. Izvinjavam se ako je neko vec postavio isto pitanje,mrzelo me da trazim... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.12 19:57 | |
| Pogledaj malo bolje evo np tebi stoji _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.12 19:58 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 16.07.12 20:10 | |
| Ma zasto ...nisi Lady..desi se svakome i ja vjeruj mi poslije toliko godina na forumu znam po nesto novo otkrit sto nisam ni obracala paznju _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.08.12 11:03 | |
| Nasla sam jos jednu gresku koja se cesto pojavljuje na forumskim temama:
First topic message reminder : Sto se to uvek pojavljuje? Sto se izmedju postova opet stvori prvi post,koji je napisao autor teme?
| |
|
| |
| |
| |
krokodil behko Početnik
Broj postova : 44 Godine : 57 Lokacija : krijem se Datum registracije : 31.08.2012
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.12 0:37 | |
| I koliko bih morao imati postova da napišem neki mali pp? Samo sam htio nešto predložiti. Časna forumaška riječ | |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.12 0:40 | |
| Ne jos puno ...25 postova ti treba za PP ... a sad znam te casne forumaske ..puno vas je proslo ovde sa tim casnim forumaskim a predlazi ti slobodno tj mozes i tu jer upravo si na temi vase zelje.. primjedbe i prijedlozi i pitanja ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
krokodil behko Početnik
Broj postova : 44 Godine : 57 Lokacija : krijem se Datum registracije : 31.08.2012
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.12 0:49 | |
| uuuuu... Pa gdje ćeš mene medju tih puno? | |
|
| |
krokodil behko Početnik
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.12 0:51 | |
| Ahaaa.. Ma htjedoh pitati, zašto ja ne bhi mogao predložiti neku anketicu ? | |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.12 0:53 | |
| sta ti fali bolan ...bolje da si medu njih puno ..nego sam i usamljen eto jos jednom mi odgovoris i juri na PP ko ti brani da predlozis anketicu ...slobodno pisi i otvaraj teme _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
krokodil behko Početnik
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.12 0:57 | |
| Ma ja sam krokodil koji je još kao mladunče pripitomljen pa me stid safata od otvaranja novih tema. Moradoh prvo da priupitam. Mada, postoje i situacije "oči u oči" kad se pretvorim u pravog krokodila ... Et pitaj žeena | |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.12 1:08 | |
| - krokodil behko je napisao/la:
- Et pitaj žeena
ovo bi trebalo znacit pitaj zenu ..a kako da dodemo do nje ..tramvajem ..ma nemoj da te safata stid bolan ovde nema stida samo oci u oci i pucaj ...pisi ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
krokodil behko Početnik
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.12 1:11 | |
| Htjedoh predložiti anketu. Ne znam da li ste imali takvu.
Npr: "Birajmo najbolju ex-yu baldu"
pa bi naveli petnaestak nekih prijedloga npr:
Stari grad Selma Jedina moja Bacila je sve niz rijeku Jesen u meni
etc..etc... | |
|
| |
krokodil behko Početnik
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.12 1:13 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.12 1:25 | |
| pitanje bi bilo sta onda znaci to žeena ...prijedlog bi bio ne prosipaj fazone da te ni jedna nece ...primjedba je da nije ok da spamamo ...a zelja da pocnes otvarat interesantne teme a o svemu ostalom cemo u birtiji uz kafu il vec sta pijes _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Petra83 Početnik
Broj postova : 9 Godine : 41 Datum registracije : 25.09.2012
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.12 16:57 | |
| - krokodil behko je napisao/la:
- Htjedoh predložiti anketu. Ne znam da li ste imali takvu.
Npr: "Birajmo najbolju ex-yu baldu" Divna ideja | |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 27.09.12 19:29 | |
| Krokodilko klik i otvori temu ili ne moras da biramo nego recimo naslov po vama najljepse ex -yu balade il slicno ... rekla sam ti svi imaju zeleno svjetlo za otvaranje tema samo provjeri da li vec imamo temu ...ajde daj se na _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.11.12 18:08 | |
| Ajme, koliko se dugo nitko na ništa nije žalio. Evo ja se žalim na to što se ne žalite! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 11.01.13 18:50 | |
| Da li imate problema vi sa forumom ..ja na mozili ne vidim pola postova i ikona a na cromu sve ok _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Lavanda Ljubitelj foruma
Broj postova : 6355 Lokacija : polje lavande Datum registracije : 27.12.2012
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 11.01.13 19:04 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
| |
|