|
| Sako Polumenta | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Sako Polumenta 18.05.10 1:22 | |
| First topic message reminder :
Disem za tebe
Disem za tebe, nikad neces znati to daljina nas dijeli sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta
Ref. I sklapam oci, jasno vidim kao da si tu tudjim imenom me zoves, pruzas ruku i polako dan se dani, jutro sprema tudjim imenom me zoves, mene nema
Sve ti dajem, ali nikad necu bol njega ljubomorno cuvam sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:06 | |
| Nekad si ljubav nekad greh
zbog tebe tugujem, kao da ti dugujem da moja ljubav bude tebi dar nekad me radujes, a nekad ratujes ali je uvek isti zar
nekad si tuga, nekad smeh nekad si ljubav, a nekad greh ali svejedno, volim te ja za vremena sva
nekad si tuga, nekad smeh nekad si ljubav, a nekad greh ali svejedno, zelim te ja za vremena sva
kada te ne cujem, tri dana bolujem i svakog trena pomislim na nas i na sve pristacu, sve grehe platicu samo u tebi vidim spas |
| | | Gost Gost
| Ne lazi da me volis
Zbog tebe se voli zbog tebe me boli zbog tebe se pije i kad dobro nije 2x
Ref. 2x Ne lazi da me volis ne lazi me vise zar se ni malo ne bojis rastanka sto stize
Zbog tebe se zivi zbog tebe se gine zbog tebe se peva i kad srece nema |
| | | Gost Gost
| Ne racunaj na mene
Ne racunaj na mene
Sve tvoje ljubavi su lazne svakom si nesto zgrijesila bar pogledaj me, priznaj sebi koga si njezno tjesila
I ne padaju moje usne na tvoju igru parova u isto vrijeme bi da ljubis i mene i nekog drugoga
Ref. Al' ne racunaj na mene kad svima pricas da s njim si bila ja ne spadam u naivne da bi me opet izdala
I ne racunaj na mene meni je tuga slomila krila kad jednom sama ostanes shvatices sta si imala
Od tvojih prevara i lazi samo me glava boljela al' sve cu dati, samo kazi da l' si me ikad voljela |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:07 | |
| Eh sto nisam sunce
Neda mi se da ti nocas pjesmu odpjevam da ti pruzim ruke svoje da ti sebe dam (2x)
Ref. 2x Eh sto nisam sunce da ti grijem lice da te jutrom snenu pokrivam
Eh sto nisam mjesec da te nocu cuvam da ti zvijezde s neba poskidam
Neda mi se da ti bijelo lice poljubim da ti pruzim sve sto nisam pa da poludim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:07 | |
| Kida me
Ref. Kida me ova bol na dijelove al' u svakom od srca nesto tvoje ostaje da ozive me, da mi dusu sastave u jedno sam siguran, opet bi mi bila sve
Proci ce, svi mi kazu budi jak, digni glavu ne daj da u tebi tuga zri preboljecu, znam da lazu zivota trag na mom dlanu nestaje jer ga brises ti
Ref.
Kazu mi, moras dalje ne daj se, skupi snage vrijeme ce da svoje ucini lazu me, ja bez tebe isto ko bez krvi vene ledim se, nema tu pomoci
Ref. 2x
Kida me ova bol na djelove |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:08 | |
| Godina nova
Kad radost svijetom zavlada i lose se zaboravi kad svako nesto pozeli zaklinju se voljeni
Bas tada cu se moliti za tebe kao nekada jer oduvijek si srcu mom bila zelja jedina
Ref. I ovu godinu novu samo cu tebi pjesme pjevati kada se kazaljke sklope, duso tebi cu prvoj cestitati
I ovu godinu novu samo cu tebi posvetiti iskreno i od srca, duso tebi cu prvoj cestitati
Te noci svako pozeli da mu se zelja ispuni kad razdvojeni sastaju a voljeni se zaklinju
Za tebe cu se moliti da cuvaju te andjeli jer oduvijek si srcu mom jedina zelja bila ti |
| | | Gost Gost
| Dete ulice
Novembarsko vece, hladno ko u paklu rano dodje zima, kad joj vreme nije ulicama dugim bosonogo dete samo sa zivotom tesku bitku bije
Pitam ga gde zivi, odgovora nema ulica mu majka, isto kao nekad meni uspomene zive, jos su sve na broju ja u njemu vidim proslost svoju
Srce mi se cepa i suze mi krecu jer znam da ce svako svojim putem poci molim te, zivote, podari mu srecu pomognes li njemu, meni ces pomoci |
| | | Gost Gost
| Ja sam srecan i nesrecan
Preklinjem te, ne javljaj se vise jasno mi je sve sta nam se pise ali nemoj zaboraviti, mila u mom srcu lom si ostavila
Ref. 2x Ja sam srecan i nesrecan covek dusa boli i nije mi zao nesrecan sam sto te vise nemam srecan sto sam ljubav tebi dao
Ja te molim, novim putem kreni lakse ce ti biti nego meni ali nemoj zaboraviti, mila u mom srcu lom si ostavila
Ref. 2x
Zbog grehova ti ne pale svecu ja te nikad proklinjati necu ali nemoj zaboraviti, mila u mom srcu lom si ostavila |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:09 | |
| Kraljica
Skinicu sa tvoje glave krunu ponosa jer je ona uzrok krize naseg odnosa procvetace pusto polje nase ljubavi hranicu te poljupcima samo ostani
Ref. Kraljica si zelja, strasti i lepote i zato te volim jedini zivote pre bih oci svoje isplakao tugom nego mucen bolom pustio te drugom
Zapalicu plamen strasti u tvom srcu ja bice vatra koja tece tvojim venama bice opet nase nebo boje ljubavi hranicu te poljupcima samo ostani |
| | | Gost Gost
| Nisi nisi ti
Kad si mi u zivot usla, mislio sam ja proci ces me poput vina za dan ili dva ali si na moje srce mrezu bacila sve mi snove u nju zaplela
Ref. 2x Nisi, nisi, nisi ti kao sto su druge sve u mom srcu zauvijek pustila si korjene uzalud se opijam i od tvoga srca otimam (cijeli zivot cekam te sad ja)
Dok te nisam sreo sve je bilo sivilo i u sebe srce nikog nije primilo al' kad si u moje oci ti uplovila ljubavi me je promijenila |
| | | Gost Gost
| Od ljubavi oslepeo
Rekla si minut, ja dao sam ti godine rekla si zivot, ja rek'o sam ti ubij me rekla si nebo, ja postadoh andjeo da me od blata pravis sam zasluzio
A malo dalje u kafani stanuju moji losi dani padaju stotke, srca je do kolena pevaju, piju, luduju case od pod razbijaju i pesmom tvoga imena dusu mi kidaju
Ref. Od ljubavi oslepeo od saveta ogluveo od cekanja pregoreo al' samo tebe voleo
Za mene najsladja si laz i od svih najskuplji moj hir samo za tebe srce zna ti mojoj dusi krades mir
Da si bar jedan posto ljubavi vratila koliko si od moga srca uzela moja bi dusa ko ruza procvetala ne bi mi tuga na srcu ko trn zasmetala |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:10 | |
| San moje mladosti
lako bih ja da nisam umoran i da svanuce zora bez tebe lako bih ja da nemam razloga i da ne kleknem kad te spomenem
bila si san moje mladosti prejaka za moje slabosti a znala si gdje da prekines i da predas se a svoja ostanes
lako bih ja da suzu sakrijem za srce ranjeno oci govore lako bih ja da nemam razloga i da ne kleknem kad te spomenem |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:10 | |
| Sanjao sam san
Sanjao sam san kako dolazim po tebe na bijelom konju sanjao sam san i haljinu bijelu tvoju
Sanjao sam san kako lezim ja u narucju tvom al' probudi me grom otezao srcu mom
Ref. Hej, kiso, ne padaj vise padaj ti, al' malo tise da bi opet zaspao ti ja hej, kiso, ne padaj vise da osjetim kako mirise dusa njena, za mene rodjena
Sanjao sam san i bijeli cvijet u tvojoj kosi sanjao sam san i miris tvoj sto vjetar nosi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:11 | |
| Nekad si moja bila
Ponekad bude mi tesko ne drzi me mesto ni dan ponekad ponovo dodjes i venama prodjes ko san
Sad lazi sipas po meni a nekad si moja bila taj otrov pijem da zivim a njime si sebe ubila
Ref. 2x Moja tuga sad u tebi je moje suze stigle su te sve nije onom kom' ti zelis zlo vec je onom kom' je sudjeno
Drugi su ljubav sahranili al' nikad niko ko ti jer mnoge ljubavi proci ce a mene jos ces voleti
Sad lazi sipas po meni a nekad si moja bila taj otrov pijem da zivim a njime si sebe ubila |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Sako Polumenta 18.10.10 21:12 | |
| Ako vara me
Ako nocas sa njim je neka grom ih pobije njega sto je otima nju sto mi je nevjerna
Ako vara me, nek ih ne bude udri, grome, nek izgore ako nocas sa njim je neka grom ih pobije
Ako nocas sa njim je voda nek ih ponese nebo nek se zaplace u suze da se udave
Ako vara me, nek ih ne bude mutna voda nek ih ponese ako nocas sa njim je voda nek ih ponese
Ako nocas sa njim je neka led ih okuje sunce nek se pomraci da im bude ko meni
Ako vara me, nek ih ne bude u santu leda nek se pretvore ako nocas sa njim je neka led ih okuje _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.10.10 21:12 | |
| Aman, aman
Ref. Aman, aman, aman nije mi potaman nije mi potaman taj zivot tvoj aman, aman, aman tebi je potaman sto dade mi ranu i nespokoj
Samo pijem, samo psujem samo nasu ljubav kunem sto s drugim delis noci i cekas jutra
Samo pijem, samo psujem samo nasu ljubav kunem ako nastavis ovako umrecu sutra
Ref.
Samo pijem, samo psujem samo nasu ljubav trujem kad s drugim zelis srecu neka ti bude
Samo pijem, samo psujem samo nasu ljubav trujem nek ti moje tuzne oci za grehe sude
Ref.
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.10.10 21:13 | |
| Andjeo
Nek oproste mi tvoje godine mlade i snovi sto ih sanjas uzalud jer necu da ti laznu nadu dajem ja ne mogu ti biti ni ljubav ni drug
I mozda da mi nisi za srce prirasla sve ovo ja ti ne bih ni priznao al' da me shvatis, dovoljno si odrasla nikada ne bih te povrijedio
Ti, andjele bijeli bez krila ne bih to podnio da iz ljubavi sa mnom si bila a meni samo jos jedan broj
Ref. Nisam te vrijedan jer ko nijedan tvoje bi snove srusio i tvoje srce na mome dlanu u pepeo pretvorio
Nisam te vrijedan jer nisam vjeran krv je u meni necista i zato idi jer samo zelim da te od sebe sacuvam ja
I bolje da u pjesmi ostane ovoj ta magija sto spojila je nas nek rodi se u svakom sjecanju novom kad vjetar ti o meni donese glas
Jer mozda da mi nisi za srce prirasla sve ovo ja ti ne bih ni priznao al' da me shvatis, dovoljno si odrasla nikada ne bih te povrijedio
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.10.10 21:13 | |
| Bezobrazna
Bezobrazna
Ako mislis, posle svega da cu s tobom biti ja onda moras da se lijecis jer si stvarno bolesna
Zar se prasta to sto meni do sad radila si ti odavno vec slutim kakva si
Ref. 2x Bezobrazna i na sve spremna srce ti je hladna stijena vec odavno ja dobro znam kakva si zena
Zar za tebe u zivotu nista nije sveto bas sad mi pricas da se kajes nista s tim ne dobijas
Nasa prica vec odavno stanuje u proslosti odavno vec slutim kakva si
Ref. 4x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.10.10 21:14 | |
| Budi tu (duet Goga Sekulic)
Jednom se voli, to sam naravno sa tobom otkrila otvaram oci, sad sam minuse na srcu pokrila
Zaboravljam kraj tebe na ponos zaboravljam na losa iskustva hocu te samo za sebe daleko od drustva
Na oci suze naviru ako ne vide oci tvoje u mome srcu stanujes druge nepostoje
Na vjernost ti se zaklinjem tu pred svima svedjoci nase ljubavi vide me na koljenima
Ref. Budi tu u svakoj fazi budi tu, od losih me pazi budi tu i kada sunce izlazi i zalazi
Budi tu, sa mnom na vrhu i na dnu u vodi i vazduh budi tu, uvijek kraj mene u vrijeme i u ne vrijeme
Jednom se ljubi, a kao tebe nisam nikog ljubila otvaram oci kao da sam se iz sna probudila
Zaboravljam kraj tebe na ponos zaboravljam na losa iskustva hocu te samo za sebe daleko od drustva
Na oci suze naviru ako ne vide oci tvoje u mome srcu stanujes druge nepostoje
Na vjernost ti se zaklinjem tu pred svima svedjoci nase ljubavi vide me na koljenima
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.10.10 21:18 | |
| Crna ptica
U dolini kuca mala reka pored nje Tu ja zvim tu sa neba moj drug gleda me Sve do juce u kafani bili smo nas dva Dok se nije noci jedne puska zacula
Ref. Hej, Hej ptico crna ubijo te bog Zbog te zene ti mi uze druga jedinog
U dolini kuca mala u njoj stao sat Kad je srce druga moga bio mi ko brat Sve zbog zene sto mu nikad nije dala sve Dodje ptica, crna ptica pa ga odnese
Ref. 4x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.10.10 21:19 | |
| Daj mi malo vremena
Daj mi malo vremena da o svemu razmislim umornu glavu razbistrim da ovo sam prebrodim
Daj mi malo vremena da se od soka povratim istinu gorku prihvatim jer ja ne mogu da ti sudim
Ref. Nikad mi teze nije bilo mrtav sam iskren, moje milo nikad me ovako nisi izdala sta ostaje mi od zivota sem tvoja bez srca ljepota nikad mi ovako ne bi prijala
Daj mi malo vremena da duboko uzdahnem da saberem i oduzmem a da na dno ne potonem
Samo malo vremena da se od soka povratim istinu gorku prihvatim jer ja ne mogu da ti sudim
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.10.10 21:20 | |
| Disem za tebe
Disem za tebe, nikad neces znati to daljina nas dijeli sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta
Ref. I sklapam oci, jasno vidim kao da si tu tudjim imenom me zoves, pruzas ruku i polako dan se dani, jutro sprema tudjim imenom me zoves, mene nema
Sve ti dajem, ali nikad necu bol njega ljubomorno cuvam sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta
Ref.
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.10.10 21:20 | |
| Docekajmo jutro zajedno
O kako je dobro sto sreli smo se nakon toliko vremena sad razloga imam da vjerujem da postoji sudbina
Jer tu na zgaristu mojih osjecanja tinja zar koji si u trenu ti jednim pogledom razgorela
Jos uvijek si lijepa i mila od svih bivsih najljepsa ona kojoj se uvijek vracam ja u svojim snovima
Jer ti s neba si znak svijetlo sto iz srca tijera mrak ko da jos postojimo mome licu vratila si sjaj
Ref. Docekajmo jutro zajedno bar toliko dugujes mi ti neka ova nas noc na nesto lijepo podsjeti sto jednom je bilo
Jos smo jedno drugom isti zar cuti ne govori jer sve znam da me nikada stvarno nisi preboljela i da si zauvijek u srcu mome samo ostala
Jos uvijek si lijepa i mila od svih bivsih najljepsa ona kojoj se uvijek vracam ja u svojim snovima
Jer ti s neba si znak svijetlo sto iz srca tijera mrak ko da jos postojimo mome licu vratila si sjaj
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.10.10 21:40 | |
| Do ludila
Grijeh ispod tvoga jastuka smijeh pomjesaj sa suzama reci mu on nema sta da ti da lud s tobom znam samo ja
Da ti pricam rukama kad padne haljina osta samo sjecanje al' malo je kamen na kamenu htjela bi zamjenu a moje sve, sve si ti a moje sve, sve si ti
Ref. Dovela do ludila eto sta si mi uradila za sebe si me sacuvala a za druge ubila dovela do ludila eto sta si to uradila evo tuga te je savila kao ja si postala
Grijeh ispod tvoga jastuka smijeh pomjesaj sa suzama bio bih, bio bih sluga i vrag drag, samo da sam ti drag
Da ti pricam nocima o tvojim ocima osta samo sjecanje al' malo je kamen na kamenu htjela bi zamjenu a moje sve, sve si ti a moje sve, sve si ti
Ref.
Evo padam kao casa, kao flasa o, zbog tebe sam tu ko sja kao ja kad vidim staru ljubav najvecu
Razbij, razbij ne zali, ne zali sve smo popili sve, sve, sve, sve
Ref.
Ljubila i ljubila dovela do ludila dovela do ludila ljubila do ludila _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.10.10 21:41 | |
| Eh da mogu majko
daleko sam majko stara od ognjista svog a dali cu ikad nazad to ne zna ni bog
svake noci san me budi bol mi dusu truje vidim tebe, oca, brata sestru sto tuguje
eh da mogu majko da vas vidim samo za to malo srece zivim da sa sam s vama tamo
da dozivim majko da ti vidim lice da sa srca kamen sklone suze radosnice
ja sam majko u tudjini novo gnezdo svio ali ovo nase nisam znaj zaboravio _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sako Polumenta | |
| |
| | | | Sako Polumenta | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 272 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 272 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|