|
| Sako Polumenta | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Sako Polumenta 18.05.10 1:22 | |
| First topic message reminder :
Disem za tebe
Disem za tebe, nikad neces znati to daljina nas dijeli sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta
Ref. I sklapam oci, jasno vidim kao da si tu tudjim imenom me zoves, pruzas ruku i polako dan se dani, jutro sprema tudjim imenom me zoves, mene nema
Sve ti dajem, ali nikad necu bol njega ljubomorno cuvam sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:53 | |
| Poslije tebe
Koliko je samo suza tama sakrila otkad nisi pored mene bol mi svetinja eh, da mi je sto mi nije, lakse bilo bi sad bez tebe jedno zelim, da se ne budim
Ref. Poslije tebe koju da volim da srce ne zaboli znas da jutra vidio ne bih u san da ne dolazis
Sta nekoj drugoj imam da nudim kad tebi dadoh sve jedan je zivot vremena malo da srce prezali te
Skinula mi druga nije led sa usana sto u ponoc lazno tijesi jutro ne doceka da ne boli ko sto boli, srecan bio bih sad bez tebe jedno zelim, da se ne budim
Ref.
Poslije tebe koga da volim da srce ne zaboli |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:54 | |
| Sve je laz
Poslednju nadu ja kradem jer prija mi, prija tako pomislim mozda ces doci od srece ja bi plak'o
Poslednju zvezdu ja kradem jer prija mi, prija tama pomislim mozda ces doci jer noc dvoje ljudi spaja
Ref. 2x I lazem kad kazem da sam samo tvoj i lazem da imam neki kutak svoj i laz je laz cijeli zivot tvoj sve je laz u lazi toj
Poslednji susret ja pamtim i sve one rijeci tvoje pomislim mozda ces doci iz dana u dan je gore
Poslednju nadu ja budim jer prija mi, prija tako pomislim mozda ces doci od srece ja bi plako
Ref. 2x
Laze laz, laze laz
I lazem laz cijeli zivot tvoj sve je laz u lazi toj
I lazem kad kazem da sam samo tvoj i lazem da imam neki kutak svoj i laz je laz cijeli zivot tvoj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:55 | |
| Tebi za rodjendan
Podignimo case sada svi pozelimo zdravlja, srece tebi ljubavi
Neka ti se zelje ispune nek ti moja ljubav bude sunce sudbine (2x)
Ref. Slavimo, slavimo ovaj divan dan neka ti je ljubavi srecan rodjendan
Slavimo, slavimo case dizemo i od srca sve najbolje mi ti zelimo
Nek veselo bude svaki dan ko sto danas slavimo mi ovaj rodjendan
Nek se za nju nebo otvori i milion sjajnih zvjezda padne ljubavi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:55 | |
| Za oprostaj ne molim
Pao sam na njene vrele poljupce znala je da smiri moje nemire bilo je slucajno, al' tebe puno boljece nosit ces oziljke moje nevjere
Slab sam bio ja na njene dodire gorio od zelje da me dotakne eto proslo je, al' ti ne zaboravljas lako se ne brise tudjih usana trag
Ref. Za oprostaj ne molim o, ne kaju se nevjerni sto bih se kajao ja o, bila je tako vatrena al' jedno zelim da znas da samo tebi pripadam al' svati, opet bih ja
Slab sam bio ja na njene uzdahe znala je da strast u meni pokrene u zamke pozude srce svjesno upada i uvijek vraca se istim stopama |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:56 | |
| Ti si razlog moje srece
Kada mi na pamet padnes moja ljubavi srce mi se istog trena suncem ozari
Jer si ti u njemu mlada ruza bez trna sto mi je zauvek procvala (2x)
Ref. 2x Ti si razlog moje lude srece otkad si me poljubila zato s tobom ja u zivot krecem da ti budem sudbina (da ti budem sudbina)
Gde god moje crno oko sreco, pogleda samo tvoje lepo lice uvek ugleda
Jer si ti za mene radost kao prolece car zivota sto me pokrece (2x)
Ref. 2x
Kada mi u glavi dodje da te poljubim ja ne zalim sve na svetu i da izgubim
Samo da si ove noci moja ljubav sva sto mi je u dusi zaspala |
| | | Gost Gost
| U ljubavi svi su gresni
Gresio sam, o mladosti sad placam za sve
Htela je da sa mnom zivi da li me zbog toga krivi mladost sam joj ukrao
Polako je uzimala vise nego sto je dala zbog nje sam poludeo
Glumio sam njenog Boga volela me je zbog toga dok je nisam pustio
Radila je sta je htela dovela me do pepela gde sam je izgubio
Ref. 2x U ljubavi svi su gresni prezivece samo srecni hej drugari, kako stoje stvari vise nisam onaj stari
Glumio sam njenog Boga volela me je zbog toga dok je nisam pustio
Polako je uzimala vise nego sto je dala zbog nje sam poludeo |
| | | Gost Gost
| Video te nisam dugo
sedeo sam u kafani ja sa casom, a ti s njim nisi moja, al dozvoli da ti pesmom nazdravim
video te nisam dugo jedva sam te poznao vidis da sam bez ikoga veran sam ti ostao
ne placu to oci moje kafanski me pece dim dozvoli mi da se pesmom ja od tebe oprostim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:57 | |
| Vino i ljubav
Njezno tijelo kao violina od mora so na usnama ma kad ti kazem necu da te lazem ona mi pamet pomjera
Kosu dira, okom vatru pali iz grudi strast joj izvire ma kad ti kazem necu da te lazem ona do kosti prodire
Samo mi fali korak mali da srecu dotaknem da se o kamen moga srca napokon spotakne
Ref. 2x Vino i ljubav, suze i smijeh razloga trista da desi se grijeh kap je casu prelila ma bice moja ili nicija
Glas od svile, muzika za dusu ko sapat nocnih vjetrova ma kad ti kazem necu da te lazem ona mi pamet pomjera
Meka koza, usne od vanile kad ljubi dah oduzima ma kad ti kazem necu da te lazem ona mi razum uzima
Samo mi fali korak mali da srecu dotaknem da se o kamen moga srca napokon spotakne |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:57 | |
| Sine moj
Ti si moja snaga ponos moj i radost sunce mog zivota i najveca slabost to je lice tvoje preslikano moje kada gledam tebe ko da vidim sebe
Ref. 4x Sine moj sine moj
S koljena na koljeno nek ponos ide nek te uvijek samo oci srece vide to je lice tvoje preslikano moje kada gledam tebe ko da vidim sebe |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:58 | |
| Svidjas mi se svidjas
Vec dugo se znamo skoro od detinstva i sve si mi lepsa a u dusi ista
Vec dugo se znamo dosta je drugarstva jer ja bih te zvao zenom svoga carstva
Ref. 2x Svidjas mi se svidjas to ne mogu kriti lepoj zeni ne znam prijatelj ja biti
Vec dugo se znamo skoro od rodjenja ti ostajes ista sve se drugo menja
Vec dugo se znamo dosta je drugarstva jer ja bih te zvao zenom svoga carstva
Ref. 2x
Vec dugo se znamo jos od malih nogu a ja bih zbog tebe u vatru i vodu
Vec dugo se znamo dosta je drugarstva jer ja bih te zvao zenom svoga carstva |
| | | Gost Gost
| Te oci
Te oci, tvoje oci vjesto grijeh iz srca kriju Te oci, tvoje oci lazni sjaj za mene liju
Lazu me, lazu tvoje crne oci da jos u njima zivim To sto sam prosjak s blagom u dzepu samo njih za to krivim
Te oci, tvoje oci izdale me ko nijedne Te oci, tvoje oci samo mojih suza zedne
Lazu me, lazu tvoje crne oci da jos u njima zivim To sto sam prosjak s blagom u dzepu samo njih za to krivim |
| | | Gost Gost
| Sto se zena
Sto se zena mojom stazom krece samo jedna bas nikako nece (2x)
Ref. Samo jedna lepa k'o iz snova kao ruza iz rajskih vrtova kao vetar kad zamrsi bor vezala je moj zivot u cvor vezala je moj zivot u cvor vezala je moj zivot u cvor
Sto mi zena vecnu ljubav nudi samo jedna truje moje grudi (2x)
Ref.
Sto mi zena sapuce o sreci samo jedna u grob ce me leci |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:59 | |
| Uz mene godinama
Kad sva se svjetla pogase kad svi me redom napuste ko s neba dobri andjeo uvijek mi dodjes ti
Da moje snove pozlatis umornu dusu odmoris buru u mome srcu umiris
I sve sto imam dugujem samo tebi da nije tebe ni mene bilo nebi
Ti koja ostanes kad svi odu samnom na ovom pustom brodu usred uzburkanog okeana uz mene godinama
Zasluzujes svu ljubav svijeta, i sto put nek je sudbina kleta sto razdvaja nas svakog dana
Srce ti i dusu poklanjam
Kada mi tuga pokuca kada mi srce zajeca ko s neba dobri andjeo uvijek si samnom ti
Da moje snove pozlatis umornu dusu odmoris buru u mome srcu umiris
I sve sto imam dugujem samo tebi da nije tebe ni mene bilo nebi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:00 | |
| Putnik
Ja nisam putnik za stajanje i nece stic' me kajanje kad umre ljubav, brise mi sjecanje jer sreca nije za pametne to sam znao, ipak eto me na dobrom putu gdje razum gubi se
Ja nisam bas za igru gdje se srcem placa i kada krenem nikad se ne vracam
Ref. Tebi dajem sve sto imam evo, uzmi sve ovu dusu, malo nade, tol'ke godine al' me pusti sad da idem nije vazno s kim oduvijek sam znao gubiti
Kad nocas vrata zatvorim od sobe nase ljubavi nijedno svjetlo nece gorjeti mozda ces jednom shvatiti da boljeg neces imati ako ces zivot ikad razumjeti |
| | | Gost Gost
| Ni na nebu, ni na zemlji
Jednom dajes, drugom uzimas srce nudis, dusu otimas sve mi uzmi kad te nije ram samo idi da te ne gledam
Ref. Ni na nebu, ni na zemlju necemo se vise sresti ja ne zelim da ti cujem glas
Ni na nebu, ni na zemlji da ti prastam necu reci ko da nikad nije bilo nas
Sada drugom srce osvajas na sve zivo ti zaboravljas mucili te zeno nevrna makar ova pesma ranjena |
| | | Gost Gost
| Nosi joj, sudbino
Vetrovi su i oluje gde je draga, da l' me cuje 2x
Ref. 2x Nosi joj, sudbino, pozdrav od mene pozlati joj usne kad me spomene
Eh da moze da me cuje i da vise ne tuguje 2x
Ref. 2x
Hej zivote izdajice dizem casu, pozdravljam te nema dana gde god krenem da joj ime ne spomenem |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:01 | |
| Nizu se pjesme
Jedna po jedna pjesme se nizu i svako srce na noge dizu vazduh je lepljiv od ljubavi samo sto se ne zapali 2x
Mjesec kao dukat sija ja za tobom lud sad je kasno da se stane sve je uzalud
Ref. 2x Nizu se pjesme kao djerdani srce mi krila dobija svaki tvoj pogled na grijeh me mami dok ritam lagano ubija
Opasno blizu moga si srca cujes li kako za tebe kuca od zelje za tobom puci cu od strasti eksplodiracu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:01 | |
| Ludak
Znas da zelim te, pa me kaznjavas dok se njises sva, bas me ranjavas hajde, pridji mi i dodirni me kao slucajno, na tren smiri me
I radi mi sta hoces ti jer zbog tebe na sve cu pristati
Ref. 2x Bicu ludak kojeg nigdje nema uvijek spreman, samo ako treba da te volim cijelu noc do jutra kako danas, tako isto sjutra
Kako lomi me i da pogleda svaki minut je kao godina hajde, pridji mi i dodirni me kao slucajno, na tren smiri me |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:02 | |
| Ne dozvoli
Ja mogu pesmom da dozovem sunce ja mogu pesmom da oteram noci
Ali dusi, ja bez tebe ne mogu pomoci ne mogu pomoci (2x)
Ref. 2x Ne dozvoli nikad ne dozvoli sudbinu da krivim
Ne dozvoli, duso ne dozvoli bez tebe da zivim
Ja mogu s pesmom kroz sve vatre proci i gorkoj suzi na oprostaj doci
Ali dusi, ja bez tebe ne mogu pomoci ne mogu pomoci |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:02 | |
| Na ivici ponora
Na korak od pakla nocas stojim raskid s tobom danak uzima jos samo na slikama postojim cak ni u odrazu ogledala (2x)
I sve tako dan za danom vrtim se u krug iz tog lavirinta tuge nemam izlaza bolje da sam gas do daske pritisnuo ja pre nego sto stadoh na ivicu ponora
Ref. Svaka prazna casa nadje put do moje glave i lazem kad kazem boli kad se razbija dal' to tvoje cini moju tragediju slave il' to kusur od ljubavi mene ubija svaka prazna casa nadje put do moje vene a ni nebo a i zemlju gresnom okrene sta sve covek spreman je da ucini zbog zene, kad ga ljubav pokrene
Srce zadnjim dahom nocas dise svakom putu nade vec je kraj svaki trag o nama tu se brise al' meni ranu ostavlja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:03 | |
| Mamuran
Da nisi sinoc ostavila mene mislio bih da te znam da ljubav prava sta je, ti to ne znas bolje da sam bio sam mamuran
Zelim samo da jos jedno vece dodjes tiho u moj stan da ljubim usne koje tugu lijece cime si me opila
A jos ne znam da l' si pokraj mene u vrelu noc zalutala il' si tamo negdje s nekim drugim jutro budno cekala
Ref. Mamuran, a ustvari ocajan ostavljan, ponizen, razocaran od kada od mene ti si otisla i sve moje snove lako srusila
Mamuran, a ustvari ocajan ostavljan, ponizen, razocaran ali znaj da i bez tvoga dodira preboljecu te kako umijem ja bez kajanja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:03 | |
| Ljubio bi zemlju za te
prolazis pored mene, glavu okreces, ja stojim sam na uglu ne znam dokle ces.
da me mucis, sta mi radis, duse imas li, ja ne mogu i ne zelim da te ostavim. 2x
ljubio bi zemlju za te, kisu popijo skinuo i sunce s´neba da bi te ljubio.
prodao bi sve sto imam, dusu najprije, al mi osta samo jedno da se napijem. 2x
odlazis iz zivota moga zauvjek, u svakoj praznoj noci tvoj lik ostaje.
sto me kunes moja tugo sam da ostarim, s´tim ne mogu i ne zelim da se pomirim. 2x
ljubio bi zemlju za te, kisu popijo skinuo i sunce s´neba da bi te ljubio.
prodao bih sve sto imam dusu najprije, al mi osta samo jedno da se napijem. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:04 | |
| Skitnica
Prolaze dani, godine stizu a tebe nema jos pijane misli s kreveta me dizu dan je svanuo los
Ref. 2x Bez tebe sam ja samo skitnica kafana mi majka, sestra ulica bez tebe sam ja kao brod bez luke a gde si ti da mi pruzis ruke
Drumovi moji idu sve dalje a tebe nema tu i ko zna kuda sudbina me salje al' sve sam blize dnu
Ref. 2x
Protice zivot brzo ko reka a ja i dalje sam da li me negde jos tvoja ljubav ceka o, kako to da znam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:05 | |
| Pod sjajem ruzicastih zvezda
Tamo negde iza duge gde su vecna proleca ova nasa ljubav stanuje
Tamo gde su bistre reke neba plavetna zivecemo u pesmi ti i ja
Ref. I pod sjajem ruzicastih zvezda zelim vecno da te ljubim ja ko toplina sokolovog gnezda moja dusa da ti bude spas
Moje srce zaljubljeno tajni zamak ljubavi sakrice te za vremena sva
Od oluja i od kise od snegova i od zime jer te duso volim najvise
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 2:05 | |
| Posle kraja kraj
Dva iza ponoci je lagano otkucao sat sa usana tisina govori na srcu jos sirov je trag
Sto me na tebe samoca sjeca kako nema milosti gorkih te sjecanja donosi rijeka da me jos jednom potopi
Ref. I posle kraja kraj i sa dna opet pad zasto lomis slomljeno venes davno uvelo zar da umrem ponovo
I posle kraja kraj i sa dna opet pad ne rani se ranjeno, ne ustade ponovo kog je i Bog izdao
Dva iza ponoci je lagano otkucao sat ova noc mi u inat donosi tvoju sliku kao sjene zla
Sto mi te nocas samoca vraca o kako nema milosti da samo bolu otvorim vrata da me jos jednom porazi
Ref.
I posle kraja kraj i sa dna opet pad ne rani se ranjeno, ne ustade ponovo kog je i Bog izdao |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sako Polumenta | |
| |
| | | | Sako Polumenta | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 319 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 319 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|