|
| Sako Polumenta | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Sako Polumenta 18.05.10 1:22 | |
| First topic message reminder :
Disem za tebe
Disem za tebe, nikad neces znati to daljina nas dijeli sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta
Ref. I sklapam oci, jasno vidim kao da si tu tudjim imenom me zoves, pruzas ruku i polako dan se dani, jutro sprema tudjim imenom me zoves, mene nema
Sve ti dajem, ali nikad necu bol njega ljubomorno cuvam sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:36 | |
| Ej sudbino
Moje su staze srece znam, pogresne moji me putevi majko nece da usrece
Ref. 2x Ej sudbino moje gorko vino ej, caso prazna bolna istino
Nesrecnog rodi, majko sina jedinog dusa me boli, majko ne kuni sina svog
Ref. 2x
Suze mi smeh vino mi greh sve mi je odnela ne placi, majko kad placem ja takva je sudbina |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:36 | |
| Djevojka iz komsiluka
Svratih tek da kuci ne idem sasvim slucajno na zurku dobrog starog prijatelja mog a kad tamo kao da je akvarijum puk'o, kuca djevojaka puna kao brod
Tu, u moru lijepih lica obasja me sjaj tvog lica kresnu varnica iz tvoga pogleda neko rece, lijepa li je koga u svom srcu krije nova djevojka iz komsiluka
Ref. Sve je bilo ko u pjesmi vino, smijeh i muzika ko na dlanu dusu svoju prva mi otvorila
Budni sanjali smo tada nase prvo svitanje svatih ujutro da srce mi je ostalo kod nje
Od te noci u mom srcu nista vise isto nije susret nas ja zovem sudbinom zivot moj obojila si bojom ljubavi zauvijek sad se kunem tvojim imenom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:37 | |
| Docekajmo jutro zajedno
O kako je dobro sto sreli smo se nakon toliko vremena sad razloga imam da vjerujem da postoji sudbina
Jer tu na zgaristu mojih osjecanja tinja zar koji si u trenu ti jednim pogledom razgorela
Jos uvijek si lijepa i mila od svih bivsih najljepsa ona kojoj se uvijek vracam ja u svojim snovima
Jer ti s neba si znak svijetlo sto iz srca tijera mrak ko da jos postojimo mome licu vratila si sjaj
Ref. Docekajmo jutro zajedno bar toliko dugujes mi ti neka ova nas noc na nesto lijepo podsjeti sto jednom je bilo
Jos smo jedno drugom isti zar cuti ne govori jer sve znam da me nikada stvarno nisi preboljela i da si zauvijek u srcu mome samo ostala
Jos uvijek si lijepa i mila od svih bivsih najljepsa ona kojoj se uvijek vracam ja u svojim snovima
Jer ti s neba si znak svijetlo sto iz srca tijera mrak ko da jos postojimo mome licu vratila si sjaj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:37 | |
| Gde si ti, gde sam ja
Jednom stranci i zauvijek stranci svako je na svoju stranu posao nosicu prazninu sto na tebe lici gde god budem posao
Ref. 2x Gde si ti, gde sam ja sad zivimo u proslom zivotu djavo je prokleo moju ljubav i tvoju lepotu
Jednom tuzni i zauvijek tuzni svako je u sebi bol preziveo a ja sam u dusi zakljucao suze kojih sam se stideo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:38 | |
| Bezobrazna
Bezobrazna
Ako mislis, posle svega da cu s tobom biti ja onda moras da se lijecis jer si stvarno bolesna
Zar se prasta to sto meni do sad radila si ti odavno vec slutim kakva si
Ref. 2x Bezobrazna i na sve spremna srce ti je hladna stijena vec odavno ja dobro znam kakva si zena
Zar za tebe u zivotu nista nije sveto bas sad mi pricas da se kajes nista s tim ne dobijas
Nasa prica vec odavno stanuje u proslosti odavno vec slutim kakva si |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:38 | |
| Daj mi malo vremena
Daj mi malo vremena da o svemu razmislim umornu glavu razbistrim da ovo sam prebrodim
Daj mi malo vremena da se od soka povratim istinu gorku prihvatim jer ja ne mogu da ti sudim
Ref. Nikad mi teze nije bilo mrtav sam iskren, moje milo nikad me ovako nisi izdala sta ostaje mi od zivota sem tvoja bez srca ljepota nikad mi ovako ne bi prijala
Daj mi malo vremena da duboko uzdahnem da saberem i oduzmem a da na dno ne potonem
Samo malo vremena da se od soka povratim istinu gorku prihvatim jer ja ne mogu da ti sudim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:39 | |
| Crna ptica
U dolini kuca mala reka pored nje Tu ja zvim tu sa neba moj drug gleda me Sve do juce u kafani bili smo nas dva Dok se nije noci jedne puska zacula
Ref. Hej, Hej ptico crna ubijo te bog Zbog te zene ti mi uze druga jedinog
U dolini kuca mala u njoj stao sat Kad je srce druga moga bio mi ko brat Sve zbog zene sto mu nikad nije dala sve Dodje ptica, crna ptica pa ga odnese |
| | | Gost Gost
| Daj meni gresniku
Pao sam na tvoje rame kao soko ranjeni da prebolim prosle dane da ih s tobom promenim
Ref. 2x Daj meni gresniku da te ljubim, ljubim, ljubim daj meni srecniku da se s tobom budim, budim
Doso sam na vrata kao prosjak nesrecni necu vina, necu zlata hocu da me usrecis
Ref. 2x
Pruzi meni malo nade da kraj tebe osvanem Vidi, sta mi noci rade kad bez tebe ostanem |
| | | Gost Gost
| Ako vara me
Ako nocas sa njim je neka grom ih pobije njega sto je otima nju sto mi je nevjerna
Ako vara me, nek ih ne bude udri, grome, nek izgore ako nocas sa njim je neka grom ih pobije
Ako nocas sa njim je voda nek ih ponese nebo nek se zaplace u suze da se udave
Ako vara me, nek ih ne bude mutna voda nek ih ponese ako nocas sa njim je voda nek ih ponese
Ako nocas sa njim je neka led ih okuje sunce nek se pomraci da im bude ko meni
Ako vara me, nek ih ne bude u santu leda nek se pretvore ako nocas sa njim je neka led ih okuje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:40 | |
| Biljana
Polje ima retko cvece a bor vitu granu moje nebo ima sunce samo za Biljanu
Ref. Ona mene pogledima opija i budi moje srce poljubcima tera da poludi
Svako ima svoju radost tugu i kafanu a ja dane kada pijem samo za Biljanu
Ref.
Zlatar cuva suvo zlato vidar lek za ranu a ja cuvam prsten srece samo za Biljanu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:41 | |
| Brate
Uvijek dobro cinio si svima al ti niko ne rece ni hvala tebi svjesno i dusu sam dao sad umirem, kada bi to znao
Ref. Zar ti da me izdas i uzmes mi sve zar ti ko me zivot poklonih i sne
Tugo moja, rano moja teska zivot brate bez tebe je greska (2x)
Sjecas li se nije davno bilo kleo si u djecu do groba brata zvao i najgoreg druga sad me tuga okova ko roba
Ref.
Tugo moja, rano moja teska zivot brate bez tebe je greska |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:42 | |
| Aman, aman
Ref. Aman, aman, aman nije mi potaman nije mi potaman taj zivot tvoj aman, aman, aman tebi je potaman sto dade mi ranu i nespokoj
Samo pijem, samo psujem samo nasu ljubav kunem sto s drugim delis noci i cekas jutra
Samo pijem, samo psujem samo nasu ljubav kunem ako nastavis ovako umrecu sutra
Ref.
Samo pijem, samo psujem samo nasu ljubav trujem kad s drugim zelis srecu neka ti bude
Samo pijem, samo psujem samo nasu ljubav trujem nek ti moje tuzne oci za grehe sude |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:44 | |
| Budi tu (duet Goga Sekulic)
Jednom se voli, to sam naravno sa tobom otkrila otvaram oci, sad sam minuse na srcu pokrila
Zaboravljam kraj tebe na ponos zaboravljam na losa iskustva hocu te samo za sebe daleko od drustva
Na oci suze naviru ako ne vide oci tvoje u mome srcu stanujes druge nepostoje
Na vjernost ti se zaklinjem tu pred svima svedjoci nase ljubavi vide me na koljenima
Ref. Budi tu u svakoj fazi budi tu, od losih me pazi budi tu i kada sunce izlazi i zalazi
Budi tu, sa mnom na vrhu i na dnu u vodi i vazduh budi tu, uvijek kraj mene u vrijeme i u ne vrijeme
Jednom se ljubi, a kao tebe nisam nikog ljubila otvaram oci kao da sam se iz sna probudila
Zaboravljam kraj tebe na ponos zaboravljam na losa iskustva hocu te samo za sebe daleko od drustva
Na oci suze naviru ako ne vide oci tvoje u mome srcu stanujes druge nepostoje
Na vjernost ti se zaklinjem tu pred svima svedjoci nase ljubavi vide me na koljenima |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:44 | |
| Eh da mogu majko
daleko sam majko stara od ognjista svog a dali cu ikad nazad to ne zna ni bog
svake noci san me budi bol mi dusu truje vidim tebe, oca, brata sestru sto tuguje
eh da mogu majko da vas vidim samo za to malo srece zivim da sa sam s vama tamo
da dozivim majko da ti vidim lice da sa srca kamen sklone suze radosnice
ja sam majko u tudjini novo gnezdo svio ali ovo nase nisam znaj zaboravio |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:45 | |
| Ja nemam s kim
Sta ti to kroz vene tece, a nije krv obuzela ti si mene kao zao duh tvoj me osmijeh bez radosti svuda progoni ljepota ti daje pravo da me dokrajcis
Ref. Ja nemam s kim da te prebolim i takva bolja si i ljepsa od svih neka pricaju da sam za tobom lud ti si mi sudbina, bez tebe nemam kud
Ja nemam s kim da te prevarim i nemam nacina da tebe ostavim neka pricaju, neka ih bude sram pored ostalih ja bih bio sam
Od krvi i mesa nisi, od cega si ko dobar razlog da prezivim, tako trebas mi ti si virus zbog kojeg tijelo moje slabo je imun ja sam na sve lazi, ne i na tebe |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:45 | |
| Kud me ovaj zivot vodi
Tamo gdje je bila vatra ostao je samo dim da l' cu ikad ikom moci to da oprostim
U toj kuci od pepela stanuje dijetinjstvo moje tamo necu nikad vise jer sve moje uvelo je
Ref. 2x Kud me ovaj zivot vodi kojom stranom sudbine kako laste vracaju se uvijek crne godine
Kud me ovaj zivot vodi Boze, da li cujes li da li cu te ikad vise rodni pragu vidjeti
Samo crno bijele slike svjedoci mog stradanja sve su moje misli bez zivota i nadanja
Daleko od rodne grude svoj svijet gradim u tudjini zivim zivot lutalice robujem sudbini |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:48 | |
| Ljepsa od noci (duet Dado Polumenta)
Ne okreci se, eno je nocima ne spavam zbog nje tek sada provjereno znam kojoj cu prezime da dam
Ma, ko se to zaljubio sad bi od srece popio osjecaj mene ne laze ma, ona je samo za tebe
Ref. Ona je ljepsa od noci njen miris u kosi do neba me nosi i zanosi rodjena samo za tebe ljepota od zene bez nje mi se kuci ne ide
Pogledom puca u mene u lijevu stranu kosulje na srce se potpisuje a nigdje mrlje crvene
Samo joj reci istinu da cijeli zivot cekas nju pridji joj, kad ti kazem ja kreni, ma, vrijeme je da zna |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:49 | |
| Moje ruke tvoje traze
jos pamtim noc kada si otisla i odnela sve sa sobom jos pamtim suze, u tvojim ocima i tvoje zadnje zbogom
moje ruke sada tvoje traze ludo srce opet laze me zasto sada kada nisi moja za tebe, za mene kasno je
te noci sam lutao dugo i prokleo sve prosle dane kako si samo znacila meni jos uvek su sveze rane |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:49 | |
| Lazu pesme i kafane
Gledam oko sebe al' ne vidim tebe gasim vatre koje gore placam cigane do zore
Ref. 2x Lazu pesme i kafane lazu moji drugovi nek pevaju, nek me rane ostavljas me ti
Ostavljas me opet kao da sam proklet ne znam sta je to u meni sto me zove takvoj zeni |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:50 | |
| Kukavica
Nikad mi nisi bila zenica u oku ni plamen strasti sto na ludilo me tjera ni ova ljubav fatalna zbog koje sebe bih promijenio
Uvijek kraj mene tiha, odana i vjerna jedna od onih zena svetice i sjena bez cije zrtve ja bih bio niko, nista ne bih imao
Ref. I priznacu ti to sto i sama znas pred cime godinama oci zatvaras i ne misli na to da sam ponosan sto pred tobom kukavica sam svjestan toga sam
Za svaku drugu spreman bio sam da umrem koja me ponizi i pola duse uzme a tebi, kuci kad se vratim, kusur lazi samo ostane
A samo ti si, kada krvari mi dusa rijeci bez glasa moje umjela da slusas i oprostis mi sto nijedna druga ne bi to samo ljubav je, hej |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:51 | |
| Ko si ti
nije to nacin da tugu u srecu pretvoris ne mozes godine bola za dan da zaboravis
taj talog dugo na dnu je srca crn kao katran istine postoje mjesta gdje nema sunca u hodnicima sudbine
i ko si ti, da mislis da si Bogom dana da srecna budes, gresni smo svi moja sirota ljubavi
i ko sam ja, da mislim da bas je meni najteze kad mimo Bozije volje nista ne moze
nikada ljubav i mrznja nisu bili par sto si bez cilja i puta to slabosti je stvar
skini taj kaput gneva i stida jer posle noci svane dan nedaj krivici da srce kida jer niko nije bezgrijesan |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:51 | |
| Ne zaboravi ko si i sta si
Za lepse sutra, bolji zivot, o po belom svetu trazis sebe, o i tako godinama, sve redje nam se javljas nemoj, druze, da zaboravljas 2x
Ref. 2x Ne zaboravi ko si i sta si gde su ti koreni, krv i poreklo obidji ognjiste koje se gasi dzaba bez svojih ljudi sve sto si stek'o
Zbog vecne srece u tudjini, o rodnom si pragu rek'o zbogom, o ima li toga zlata, zar ima takvog sjaja da zameni miris rodnog kraja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:52 | |
| Ne moze on da te ima
Hej, znam da to si ti kraj njega sama si kasno si shvatila on ti je robija ja sam ti sudbina
Dah, prepoznajem ti dah izdao te glas, skupi hrabrosti reci mu odlazi a meni jedini
Neka mu zastane rijec kad kaze volim te on to ne umije nek se ne pomakne, kad god te dotakne on te ne zasluzuje
Ref. Ne moze on da ti bude nikad kao ja za tebe bih zivot dao on nebi nikada
Ne moze on da te ima nikad kao ja jer sve tvoje vec odavno meni pripada
Hej, znam da to si ti sa njim ne postojis kasno si shvatila on ti je uvreda ja sam ti potreba
Dah, sve govori mi dah kraj njega sanjas nas budi iskrena njega si gorjela a mene si voljela
Neka mu zastane rijec kad kaze volim te on to ne umije nek se ne pomakne, kad god te dotakne on te ne zasluzuje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:52 | |
| Neko se rodi da bude srecan
Ref. 2x Neko se rodi da bude srecan a ja siroce bozije vecito tuzan kol'ko i tezak od goreg uvek losije
Ref. 2x
Rodjena braca dobar i lud jedno i drugo to sam ja sudbini bezim uzalud jer tuga nadje tuznoga
Vodi me srce ponosno uvek do novog poraza znam da me ceka crno dno jer zivot nema obraza |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:53 | |
| Sin poroka
Kad ugledam svijetlost dana bole mutne oci izgleda da ja sam covjek podzemlja i noci
Navik'o sam na zle duse i na mutne vode takvi kao ja se stoput iz pepela rode (2x)
Ref. Nekad sam ja polubrate moj volio i zivot slavio al' ubila me ta kocke magija zivot me u crno zavio
Da to sam ja, sin poroka u zalog nudio sam dusu grijesio sam, pa covjek sam sad oko sebe vidim samo susu
Jos i danas plivam na dnu virova zivota kostala me skupo laznog' sjaja ta ljepota
Moja braca svi odreda stekli svoja blaga samo posle mene nece ostati ni traga |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sako Polumenta | |
| |
| | | | Sako Polumenta | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 70 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 70 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|