|
| Sako Polumenta | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Sako Polumenta 18.05.10 1:22 | |
| First topic message reminder :
Disem za tebe
Disem za tebe, nikad neces znati to daljina nas dijeli sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta
Ref. I sklapam oci, jasno vidim kao da si tu tudjim imenom me zoves, pruzas ruku i polako dan se dani, jutro sprema tudjim imenom me zoves, mene nema
Sve ti dajem, ali nikad necu bol njega ljubomorno cuvam sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.10.10 21:41 | |
| Eh kad bi ti
Ref. Eh kad bi ti, zelje moje popila kap po kap zedna bi me ostala eh kad bi ti, moje usne dotakla zauvijek, drugog bi se odrekla
Kada ti usne zamislim zelje u strasti prosto mi polude poletim i osecam da vatra tiho juri u venama vec dobro znam u tvoju zamku upadam
Ti jednostavno osvajas k'o otrov mojim venama se siris umijes bas da me razneses, da me smiris najbolje znas da uzmes i das kamen u svilu pretvaras
Ref.
Ja dacu sve zivot i sne samo da kraj sebe imam te ja dacu sve zivot i sne samo da kraj sebe imas me
Ti jednostavno osvajas k'o otrov mojim venama se siris umijes bas da me razneses, da me smiris najbolje znas da uzmes i das kamen u svilu pretvaras
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.10.10 21:41 | |
| Eh sto nisam sunce
Neda mi se da ti nocas pjesmu odpjevam da ti pruzim ruke svoje da ti sebe dam (2x)
Ref. 2x Eh sto nisam sunce da ti grijem lice da te jutrom snenu pokrivam
Eh sto nisam mjesec da te nocu cuvam da ti zvijezde s neba poskidam
Neda mi se da ti bijelo lice poljubim da ti pruzim sve sto nisam pa da poludim (2x)
Ref. 4x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Sako Polumenta 19.10.10 16:48 | |
| Hej, zeno
Koliko sam samo puta umro zbog tebe duso a ti, ti si davno otisla
Voleo tebe ja sam strasno sa puno zara a ti, ti si s drugim nestala
Ref. 2x Hej, zeno, ljubavi prokleta tebi dajem ovo malo srca sto si ga zauvek ranila
Znam da ce mladost proc teski ce dani doci bez tebe, bez zivota voljena
I znam da ce nove bore cekati s tobom zore kakve zore, nocne more, jedina
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sako Polumenta | |
| |
| | | | Sako Polumenta | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 406 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 406 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|