|
| Sako Polumenta | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Sako Polumenta 18.05.10 1:22 | |
| Disem za tebe
Disem za tebe, nikad neces znati to daljina nas dijeli sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta
Ref. I sklapam oci, jasno vidim kao da si tu tudjim imenom me zoves, pruzas ruku i polako dan se dani, jutro sprema tudjim imenom me zoves, mene nema
Sve ti dajem, ali nikad necu bol njega ljubomorno cuvam sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:22 | |
| Hej gde si ti
hej hej gde si ti zeljo i radosti umire srce sto ne dolazis
jer ja samo tebe imam samo tebi pripadam ovo ljubavi i srca samo tebi cu da dam
hej hej gde si ti ceznjo i mladosti u vatri gorim ne zaboravi
hej hej gde si ti nado i ljubavi ne zalim sebe da ti poklonim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:23 | |
| Karta za buducnost
Jos mi srce tuga ledi jos bez tebe ne znam gdje bi mir pod ovim suncem nasao i smirio dusu
Sto u svakoj tebe trazim tu na korak sam do dna ni da jedne poslje tebe ja necu pronaci sebe
Ref. Jos si moja bolna proslost moja karta za buducnost koju jednom sam izgubio jos je nasao nisam
Sve si moje sto mi je jos ostalo da te volim nikad nisam prestao zivim za to da te sebi vratim ja drugog razloga nemam
Sve si moje sto sam ikad imao i tek sada to sam sebi priznao da sam ja ustvari tebe izdao
Sve si moje, sve si moje sve si moje, ti (2x)
Sad se kajem svakog trena sto me u tvom srcu nema tek sad vidim sta sam imao pa suza mi krene |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:23 | |
| Miris dunja (duet Vesna Zmijanac)
Sa mnom ni sudbina ko majka nece suzu pustiti kad krenem prugom poslednjeg voza odavde do vecnosti sa neba nece zvezda pasti u tvoje secanje i reka suza u meni raste kao kajanje
Ref. Prodje zivot, a ja ostah sam sta posle tebe drugom ja da dam miris dunja zrelih ko godine koje brojim ja bez tvoje blizine
Sa mnom ni Bog nije htio nasu ljubav slaviti svaki trenutak srece sam znao bolom platiti ka nebu jednom krenuce i moje kocije i bez zivota zivio sam, moje najmilije |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:24 | |
| Pitam se gde si sad
Jedna casa sad je prazna suze su na dnu jedna mladost sad je kazna ona nije tu
Jedna casa sad je prazna suze su na dnu jedna mladost sad je kazna ona vise nije tu
Ref. 2x I pitam se gde je sad da je ljubim dok sam mlad ako umrem da ne zalim kad je samu ostavim
Jedna ljubav sada vene tuga mi je dom ona nije pored mene ni ja nisam s njom
Jedna ljubav sada vene tuga mi je dom ona nije pored mene ni ja vise nisam s njom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:24 | |
| Overa
Ni zakletva da te volim tebi nije dovoljna uvijek trazis novi dokaz u sebe nisi sigurna
Ne znam vise put ni nacin ljubav da ti dokazem a ni kako svoju vjernost da ti pokazem
Ref. 2x Stavi mi ljubav ti na provjeru dace ti moje srce ovjeru ali ne pristajem na ucjenu jer s tobom imam ozbiljnu namjeru
S kim sam bio gdje sam sada kakav je to zenski glas samo sumnjom bez pokrica pravis slucaj ti od nas
Dokle da se tebi pravdam i racune polazem ko da ne znas da te volim i da te ne lazem |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:25 | |
| Zamka
Otkud da opet mi ti padnes na pamet kad tebi sam davno rek'o zbogom zauvijek sto mi te opet pred oci dovodi da svaka na tebe podsjeti
Ref. 2x Dva puta u istu zamku upadam za jedno zlo, za dva puta da znam da me lijeci ono sto me ubilo da stare rane bole ponovo
Otkud da opet mi ti u snove dolutas kad sam se zakleo, sto ti dopustam da uvijek kad oci otvorim sve me na tebe podsjeti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:25 | |
| Snaga tisine
Evo, vracam se u nas mali grad ali tvoj osmijeh tu necu zateci nikad nebo se otvorilo, na dusu se spustilo milion pitanja odnekud se stvorilo
Ref. 2x Ova bol kao da korak jaca ispod kamena glas placa ova bol ima snagu tisine u njoj cujem ti ime
Kao da cujem ti glas iz daljine pogled te trazi kroz ovaj dim tisine suza u oku mi hoce da progovori pada na zemlju ko da zeli da te pozdravi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:26 | |
| Sta mi to treba
Godine mlade, godine bola niti zivim, niti mrem ona mi uze zivota pola ime joj ne spominjem
Ref. 2x Sta mi sta mi to treba da je volim do neba u inat sebi u inat svima zali boze godina
Nije me sreca htela za brata osta dusa zeljna nje a obecanja uzalud data lazi su mi donele |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:27 | |
| Sta sam Bogu zgresio
I ova je noc pri kraju kuca zora polagano pevajte mi pesmu bolnu sta cu kuci tako rano
Ref. 2x Sta sam Bogu zgresio pa mi uze sve sto dade moj zivot je sada staza bez povratka i bez nade
Ko sto behu njene oci jutarnje se nebo plavi pevajte mi onu tuznu nemam srece u ljubavi
Ref. 2x
Svanulo je, a ja pijan u dno gledam kletoj casi pevajte mi oprostajnu pesmu o njoj, tamburasi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:28 | |
| Rodi mi sinove
Zao mi je, zao moj zumbule beli sto se negde nismo mi ranije sreli
Ne bi mladost moja bila knjiga tuge ni ja glavni junak u njoj bez uloge druge 2x
Ref. Zumbuli cvetaju sred dalekih gora ljubav nam mirise sve do sinjeg mora
Rodi mi sinove tri sokola zlatna lozu da produze tri junaka brata 2x
Zao mi je, zao moja srecna zvezdo sto ranije s tobom ne sagradih gnezdo
Ne bi pesme moje bila ptice bola ni kruzile svake noci oko moga stola |
| | | Gost Gost
| Punomoc
Ti si imala kraj mene sve, a tebi i to bilo malo je, ti si htjela za sebe uvijek vise, najvise
A ja zaljubljen u tebe, lud skidao zvijezde s neba uzalud zbog tebe obraz i cast ko bez duse gubio svud
U mnostvu smrtnika, obicnih gresnika ja glumio sam srecnika, al dobro znao sam da na dno pao sam, da si do pakla moja precica aaaaaa!
*Jos uvjek se vadim iz temelja gradim snove srusene, u zivot se vracam, i dugove placam, tvoje nevjere
opet pripadam sebi a nekad sam tebi dao novac, zlato, moc ti si nad mojim tjelom i dusom imala punomoc! |
| | | Gost Gost
| Nijedna kao ti
Sve dok nisam te sreo nisam znao da mogu nekog tako da volim ja i da gorim od zime kada cujem ti ime vatro moga pogleda
Nijedna uspjela nije da me digne sa dna i kao ti mi promijeni sve tu na jastuku mom svaka bila je broj tek da sam ne osvanem
Ref. Nijedna kao ti da zapali me ustvari sam u svakoj trazio te a mnoge su kraj mene sanjale to u narucju mom
Nijedna kao ti da krila mi da i zapali u mojim venama zar tek sada kad uz tebe budim se, znam da zaljubljen sam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:29 | |
| Od srece sam daleko
Samo sa njom ja vrijedim nesto samo kraj nje sam bio neko sad kad mi nije blizu, sve porazi u nizu od srece sam daleko
Ref. 2x Vrijedim kol'ko mi zvone telefoni ko neki bivsi sampioni ko jucerasnje novine toliko vrijedim kad ona ne voli me (kad ona ne voli me)
Samo sa njom covjek sam bio samo zbog nje sam suze lio sad kad mi nije blizu, sve porazi u nizu zivot mi nije mio |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:30 | |
| Otkud ti pravo
Otkud ti pravo da me bolom nagradis po mome srcu ruze tuge sadis po kojem zakonu to meni sudis kad sve uzimas, a nista ne nudis
Nemas ti prava da mi snove unistis na mome nebu zvijezde nade gasis nisi mi ti ni zrno srece donijela da bi planinu od mene ponijela
A priznajem, bio sam kod ociju slijep i nije mi padalo to na pamet da sa mnom si samo iz koristi bio sam lud od ljubavi
Ref. 2x Nisi ti neko zbog kog mi vrijedi umrijeti niti poslednju suzu u bolu pustiti nisi ti zena ta sto bi ruku pruzila kad bi me ranjenog na svom pragu vidjela
Nemas ti prava da mi snove unistis na mome nebu zvijezde nade gasis po kojem zakonu to meni sudis kad sve uzimas, a nista ne nudis |
| | | Gost Gost
| Slab sam na tebe ja
Za mene, ti si ona bez mane i sve bih dao da podjes za mene a svi mi kazu nisi za mene u tebi kuca srce od stene
Ref. Ne vidim, ne cujem ljubavi se predajem slab sam na tebe ja za zemlju si me vezala sad si i najcrnja sve jedno meni si najbolja
Za mene ti si ona iz snova nijedna ljubav nije ko ova a svi mi kazu nisi ti prava jedno su snovi, drugo su java |
| | | Gost Gost
| Ne zaboravi me
Ref. Ne zaboravi me, ne zaboravi me sreco moja mila nikada jer pamticu te, jer ja voljecu te i sa srcem ostarelog melanholika
Sad smo i ti i ja lijepi i mladi i ljubav medju nama plamti al' sve je prolazno od zivota kradi najljepse treba da se pamti
Ref. 2x
Nek barem u tvom snu zauvijek zivi nalicje ove nase ljubavi to sto si moje sve mene ne krivi sa njom si dio moje vjecnosti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:31 | |
| Kazite mi
Sto mi oko sada u suzama pliva hej ljubavi prva ti si svemu kriva
Nikada ti dusa oprostiti nece hej ljubavi prva ne ubrano cvece
Ref. Kazite mi, ostavljeni cim se meri tuga kazite mi, zaljubljeni cim se meri sreca
Kako da se srce moje vise njene ljubavi ne seca (2x)
Ja te voleh ludo to si dobro znala sto si onda drugom svoje srce dala
Nikada ti dusa oprostiti nece hej ljubavi prva ne ubrano cvece
Ref.
Jedinim si suncem nekad mene zvala sto si niti srece lako pokidala
Nikada ti dusa oprostiti nece hej ljubavi prva ne ubrano cvece |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:31 | |
| Istovremeno
Samo s tobom samo s tobom
Kad ti mi ljubav das ko da po nebu hodam to nije kao s njom umjesto vatre voda
Kad ti mi ljubav das tad osjecam se sjajno jer dusom, a i srcem mi se dajes beskrajno
Ref. 2x Samo s tobom istovremeno budim se i sanjam ponovo samo s tobom ponovo rodjen sam kad tvojim vrelim usnama se predam
Kad ti mi ljubav das iskreno, bez stida to nije kao s njom kad tijelo dusu izda |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:32 | |
| Andjeo
Nek oproste mi tvoje godine mlade i snovi sto ih sanjas uzalud jer necu da ti laznu nadu dajem ja ne mogu ti biti ni ljubav ni drug
I mozda da mi nisi za srce prirasla sve ovo ja ti ne bih ni priznao al' da me shvatis, dovoljno si odrasla nikada ne bih te povrijedio
Ti, andjele bijeli bez krila ne bih to podnio da iz ljubavi sa mnom si bila a meni samo jos jedan broj
Ref. Nisam te vrijedan jer ko nijedan tvoje bi snove srusio i tvoje srce na mome dlanu u pepeo pretvorio
Nisam te vrijedan jer nisam vjeran krv je u meni necista i zato idi jer samo zelim da te od sebe sacuvam ja
I bolje da u pjesmi ostane ovoj ta magija sto spojila je nas nek rodi se u svakom sjecanju novom kad vjetar ti o meni donese glas
Jer mozda da mi nisi za srce prirasla sve ovo ja ti ne bih ni priznao al' da me shvatis, dovoljno si odrasla nikada ne bih te povrijedio |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:32 | |
| Do ludila
Grijeh ispod tvoga jastuka smijeh pomjesaj sa suzama reci mu on nema sta da ti da lud s tobom znam samo ja
Da ti pricam rukama kad padne haljina osta samo sjecanje al' malo je kamen na kamenu htjela bi zamjenu a moje sve, sve si ti a moje sve, sve si ti
Ref. Dovela do ludila eto sta si mi uradila za sebe si me sacuvala a za druge ubila dovela do ludila eto sta si to uradila evo tuga te je savila kao ja si postala
Grijeh ispod tvoga jastuka smijeh pomjesaj sa suzama bio bih, bio bih sluga i vrag drag, samo da sam ti drag
Da ti pricam nocima o tvojim ocima osta samo sjecanje al' malo je kamen na kamenu htjela bi zamjenu a moje sve, sve si ti a moje sve, sve si ti
Ref.
Evo padam kao casa, kao flasa o, zbog tebe sam tu ko sja kao ja kad vidim staru ljubav najvecu
Razbij, razbij ne zali, ne zali sve smo popili sve, sve, sve, sve
Ref.
Ljubila i ljubila dovela do ludila dovela do ludila ljubila do ludila |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:33 | |
| Kako sam volio tebe
Sreca je sto spavamo pod istim nebom zato, gdje god da si veceras podigni glavu i cuces govor zvijezda hej, pa ti nekome nedostajes
Kako sam volio tebe to i zvijezde znaju a nocas srce zebe jer nasa ljubav blizi se kraju
Drugom sve si dala sto nase je bilo u lazi je stala ljubav o kojoj se snilo
Ref. Ne mogu zaboravit' tebe ne mogu ni sve tvoje grijehe oprostaj od mene ne trazi jer prepun sam tvojih lazi
Kako mi fale sitnice i svadje ludosti nase u zraku jos crtam ti lice a tako me sjecanja plase |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:34 | |
| Igraj
za moje oci ti si raj tobom ja sam opcinjen i od prvog pogleda u tebe smrtno zaljubljen
sve sa sebe, dacu sve jer na tebe palim se znam da bices moja kasnije ili pr'je
ovaj me ples sa tobom podsjeca na san koji sam jednom davno sanjao
i zato igraj ko da smo na svijetu sami nocas mi nek u nama ovo vino sad jos vise poludi
neka tijelo je uz tijelo odgovor ce doci sam bicemo kao novi kada svane dan
u trenu bih se odrek'o svega zbog tebe vjeruj mi kad tvojim crnim ocima u srce ti mi ulazis
i bez kljuca lako sva vrata znaj u srcu mom otvaras samo jednim slatkim osmijehom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:35 | |
| Ispovest
Budi dobra, daj mi bijelu kosulju necu niko to da vidi umro sam za tobom oba ti lica znam i prava imam da nadjem sebi neku drugu da nadjem je za tugu
Nisam sto sam bio od pica se ubio da budem jak i slab kad zovem te ponekad
Zivot je tebi majka a meni maceha zla i uvijek kad sam s njom ti javis pobjedu da slavis
Ref. Evo muski gubim te i, vjeruj, bicu kao pre, zar ne mi tuzni smijemo se najljepse evo zovem drugove jer stizu neke nove djevojke ko prije sta vrijedi, bolja si od najbolje
Ti si na srcu kvar, stari gori zar sta vrijedi, bez tebe sam tako obican i kome takav ja trebam kome sta da dam jer ti si moje svjetlo grada i moja nada
I nikad nemoj priznati da neces moja biti vec sjedi tu i gledaj kako topim se od jada
Ref.
A ti i ja, ti vatra, a ja led a ti i ja, ti lijepa, a ja blijed kraj tebe je mjesto sada prazno eto zar, a ti i ja smo par
A ti i ja, ti lijepa, a ja blijed i secem ruku, ne znam da l' sam ziv na krvi pise nisi prvi, idi sad od nje ko je voli, zbog nje umire |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sako Polumenta 18.05.10 1:35 | |
| Eh kad bi ti
Ref. Eh kad bi ti, zelje moje popila kap po kap zedna bi me ostala eh kad bi ti, moje usne dotakla zauvijek, drugog bi se odrekla
Kada ti usne zamislim zelje u strasti prosto mi polude poletim i osecam da vatra tiho juri u venama vec dobro znam u tvoju zamku upadam
Ti jednostavno osvajas k'o otrov mojim venama se siris umijes bas da me razneses, da me smiris najbolje znas da uzmes i das kamen u svilu pretvaras
Ref.
Ja dacu sve zivot i sne samo da kraj sebe imam te ja dacu sve zivot i sne samo da kraj sebe imas me
Ti jednostavno osvajas k'o otrov mojim venama se siris umijes bas da me razneses, da me smiris najbolje znas da uzmes i das kamen u svilu pretvaras |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sako Polumenta | |
| |
| | | | Sako Polumenta | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 417 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 417 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|