|
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
+40MiKi zeljko jaran Rokerka gadafi D_DoLL californiamen Zenga mala_djevojka sime roby124 Antonio DuREx DjBjelovarcanin jaro1968 Benchy Niky goc Shtiriputanac Staša sanjich Cynic bittersweet Yo Ary Kikica Blizanka Maisie king_in_crimson Lux krave su ljubičaste DJ Tea Lajka vanja Slavonac boomba Kizo Zlatko velikamala Goran 44 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.09.08 1:38 | |
| First topic message reminder :Vaše prijedloge za poboljšanje kvalitete ovog foruma, kao i primjedbe i želje upisujte ovdje. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.10 0:34 | |
| A da sad bi ti i debljinu birala, budi sretna što si i takvu dobila... [/quote]Ja sam ti od onih sto poklonu u zube gledaju! | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.10 0:34 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | californiamen Totalno relaxiran
Broj postova : 2464 Godine : 124 Datum registracije : 17.11.2009
| | | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.10 0:37 | |
| | |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
| | | | californiamen Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.10 0:42 | |
| To najbolje opere dobar tuš? | |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.10 0:44 | |
| Ovu bol nista oprati nece! | |
| | | californiamen Totalno relaxiran
| | | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.10 6:57 | |
| - brunolino je napisao/la:
- Da koju napisem osim zezancije. Iskren da budem tema "Forumas dana " mi je bezveze. Ne vidim joj niti svrhu , a jos manje cilj. Forum smatram mjestom za druzenje , razmjenu komunikacije , nesto novo nauciti ili saznati itd. Nego ta mi tema izgleda ko luda trka za postovima. Meni osobno je svejedno da li sam napisao 1 ili 10000 postova. Pisem kad mi se pise. Stekao sam utisak da se pojedini trkaju za tom famoznom titulom. Ovo je bio moj osobni stav.
- Goran je napisao/la:
- Brunolino, nema dobrog foruma bez aktivnosti. Ne vidim ništa loše u tome
da se pohvali netko tko se istaknuo postavljanjem dobrih tema ili je napisao puno postova. Svatko koristi svoje vrijeme na forumu onako kako želi, čita, piše, zeza se koliko želi, motiv više za aktivnost uvijek dobro dođe. Jeste, super je kad se neko pohvali za trud i rad...i ja sam za to da se motivisu clanovi...ali za kvalitetan rad, a ne za 100 postova u temi "brojimo po 5 do 2938432641235" | |
| | | Slatka tajna Totalno relaxiran
Broj postova : 1523 Godine : 40 Lokacija : Osijek Datum registracije : 14.04.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.10 10:19 | |
| pa i to je topic kao i svi drugi, ili se ja možda varam pa što onda što se neki više zadržavaju na igricama, možda to vole | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.10 10:47 | |
| Slažem se Tajno, svatko neka piše koliko i gdje želi. A što se tiče teme forumaš dana, svakom je slobodan izbor za što će koga predložiti, ako vam se svidi nečija jedna super tema, predložite ga zbog toga za forumaša dana, meni je svejedno. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | DjBjelovarcanin Ljubitelj foruma
Broj postova : 3847 Godine : 37 Lokacija : Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije : 17.05.2009
| | | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.10 13:42 | |
| ja se izvinjavam ako sam nekoga uvredila.... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.10 14:14 | |
| - Slatka tajna je napisao/la:
- pa i to je topic kao i svi drugi, ili se ja možda varam
pa što onda što se neki više zadržavaju na igricama, možda to vole ko god sta voli to i radi i treba da radi ono sto voli ..slazem se sa tobom Tajno..zato i jest relax ..svako ima izbor ako se nekom ne igra nek ne igra ... i ja nekad samo mi se igra ..nekad samo citam ..a nekad odgovaram ..sve mi zavisi od raspolozenja... bitno je da je nama ugodno to sta radimo ..ane kome se sta dopada a sto se tice forumasa dana ...uvijek cu nekog pohvaliti ako je bio vrijedan i natipkao dosta postova...ili jednostavno podigao stare teme .....kad sam god nekog pohvalila imala sam razlog za to ...i volim pohvaliti ako mi se nesto dopada ...lijepo je nekog pohvaliti za trud ..a ne za spam ...i ako se kome ne dopada tema "forumas dana "nek ne klika na nju _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
Broj postova : 1523 Godine : 40 Lokacija : Osijek Datum registracije : 14.04.2010
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.10 14:55 | |
| - Mimi je napisao/la:
- ja se izvinjavam ako sam nekoga uvredila....
ma nemaš se zašto ispričavati , nema razloga za to samo sam dao svoje mišljenje | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.10 15:03 | |
| ma ne zbog tebe...nego i inace svima....naravno, svako neka odgovara gde hoce i sta voli...to definitivno nije moja stvar i ne bi trebalo da se mesam, pa se zato izvinjavam...nisam namerno | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.10 18:59 | |
| pa nemaš razloga da se ikome ispričavaš ovo je forum, tu svatko ima pravo na svoje mišljenje i zato nema razloga da se itko ljuti a ponajmanje zbog takvih gluposti
tu smo da se zezamo, družimo i na taj način upoznajemo jedni druge | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.10 19:12 | |
| Tako je Tajno, Mimi opusti se, sve 5 : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 29.04.10 17:57 | |
| Samo bi volela da kazem (po 16. put, verovatno) da kad se otvaraju teme malo da se pripazi, posto sam zadnjih dana naletela na nekoliko duplih...Imate search, pa proverite da li postoji slicna tema....tako cete olaksati svima i pomoci forumu jer ce admini moci da se usresrede i rade nesto drugo, umesto sto spajaju teme. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 29.04.10 18:04 | |
| Sredjivanje je u toku Mimi |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 29.04.10 18:06 | |
| sta mislis ko ce drugi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 29.04.10 18:08 | |
| Vis zato ja i nis ne otvaram , ima tema ko u prici |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 29.04.10 18:09 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 29.04.10 18:10 | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 497 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 497 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|