|
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
+40MiKi zeljko jaran Rokerka gadafi D_DoLL californiamen Zenga mala_djevojka sime roby124 Antonio DuREx DjBjelovarcanin jaro1968 Benchy Niky goc Shtiriputanac Staša sanjich Cynic bittersweet Yo Ary Kikica Blizanka Maisie king_in_crimson Lux krave su ljubičaste DJ Tea Lajka vanja Slavonac boomba Kizo Zlatko velikamala Goran 44 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.09.08 1:38 | |
| First topic message reminder :Vaše prijedloge za poboljšanje kvalitete ovog foruma, kao i primjedbe i želje upisujte ovdje. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 03.05.10 19:15 | |
| Jesam, hajmo teme prebaciti u pripadajuće pdf-ove. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 03.05.10 19:26 | |
| hajde |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 03.05.10 20:07 | |
| gotovo Hvala momci |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 03.05.10 20:09 | |
| Bravo za nas :passion _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 03.05.10 20:11 | |
| prebaci i ono gore pravila foruma da bude prvo |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 03.05.10 22:54 | |
| Ne znam kako to napraviti, budem provjerio još _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 03.05.10 23:07 | |
| Ma ja nebi da se ističem bla bla... Joj kuda svi tud i mali Mujo ..ajde pika Mimi smisli tu slikicu i za me.. | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 04.05.10 16:54 | |
| Super je Mimi :passion _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 04.05.10 17:46 | |
| Pa dobro je, što fali, baš ti hvala, odlično je :passion _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 04.05.10 21:35 | |
| Mimi super je ...nema veze za forum sto se ne vidi ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 04.05.10 22:14 | |
| E, mislim da bi bilo super kad bi smanjili slike jos...da budu bas male, pa kome se svidja nek klikne na ono enlarge, posto ima stvarno puno slika na forumu i dugo ocitava stranice... bar meni treba minut - dva ponekad | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 04.05.10 22:31 | |
| Evo sad ću : : : :passion _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.05.10 10:34 | |
| Mislim da ne bi bilo lose da se tema "Bas trenutno slusam " prebaci u coctel bar |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.05.10 10:35 | |
| Glazba je glazba valjda, nema se kud prebacivati... :passion _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.05.10 10:36 | |
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.05.10 11:12 | |
| - Ary je napisao/la:
- što se mene tiće nema potrebe smanjivat slike...meni čisto dobro i brzo otvara....ma uostalom meni baš svejedno
Nisu svi kompovi iste jačine, gomila velikih slika na stranici slabiji komp poprilično uspori. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.05.10 16:08 | |
| meni nije svejedno ...dobar mi je komp ..ali opet mi je sporo otvaralo ...a u ostalom mislim da bi svi trebali smanjiti sliku na 600x500 pa postavljati jer je brze otvara ..nego sliku 1550x1000..a meni ljepse izgleda kad se postavi mala slika a ne da se sama smanjuje _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.05.10 15:05 | |
| Ne pišite što bi trebalo, nego kad vidite da nešto treba to i napravite. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.05.10 15:11 | |
| Hvala puno |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.05.10 23:45 | |
| Konkretno ovaj svoj tekst bih nazvao mojim misljenjem o forumu. U njemu ce biti sadrzano ostalo iz naslova teme. Konkretno na sam forum sam dosao na poziv od jednog vaseg clana. I ne zalim. Medjutim primjetio sam neke stvari koje su mi zapale za oko. Npr. dosta je tema koje su mi djetinjaste kao tipa brojanje do nekog broja ili unazad. Onda gradacija postova. Imam utisak da ih dosta dolazi tu da nabije neku famoznu brojku. Napisao sam vec jednom , za moj ukus , tema Forumas dana je bez ikavog smisla. Pisanje necije ili kvalitet tog pisanja ocijenjivati po broju postova je bezveze. Drugo je da sam primjetio da je vrlo malo originalnih tema od samih clanova sa njihovim tekstom. Konkretno mislim duzim. Vecinom su to neki izvadci ili citati. Tu ne vidim originalnost i kreativnost ostalih clanova. Onda sam jos primjetio neko za mene lazno hvalisanje drugih , narocito moderatora. Meni izgleda prozirno. Ukratko po mom sudu trebalo bi neku vrstu generalke tema napraviti. Npr. da sad stavim novu temu kao npr.sto ste jeli i kad ste zijevnuli bi za mene bilo totalno smijesno i bezveze. Ima mnogo boljih i ljepsih stvari za razgovor od toga kad je ko ustao ,sto je jeo itd. To bi bilo za sad od mene. Inace ovo je kao sto sam vec napomenuo moj osobni stav. A , po prirodi svojoj vecinom otvoreno pisem i ono sto mislim. Nemam pardona i ne poznajem autoritete. Spreman sam kritikovati i primiti kritiku. Mozda se nekome nece dopasti sto sam napisao. Drugacije ne umijem da pisem...Pozdrav ! |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.05.10 9:11 | |
| Ja jednostavno imam potrebu da podrzim bilo koga ko je protiv igrica.... Slazem se s tobom...bas sve sto si rekao (samo ovo za moderatore, ne kontam sta si hteo da kazes...). | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.05.10 9:51 | |
| Ovo i jeste tema o prijedlozima ..primjedbama i svako moze reci sta hoce..sta ga smeta ..ako mi se sta ne dopada reci cu jer to je moje i svacije pravo... ne dopada mi se to sto pojedini kritikuju igrice i koje kakvo brojanje ..jer ako mu se ne dopada to je najmanji problem ..neka ne klika na igre ...barem na ovom forumu ima raznih tema na kojima moze uzivati....svako ima pravo zabavljati se kako hoce ... Brunolino potezes opet pitanje o temi forumas dana ...nije mi jasno sto ti to toliko upada u oci ..ako ti se ne dopada ..ne citaj ...primjetio si da je malo orginalnih tema ...pa potrudi se i ti malo daj svoje orginalne teme ...kazes da ima mnogo ljepsih tema od ..kad si ustao i sta si jeo ...daj budi malo i ti kreativan pa postavi te teme koje su interesantne ..ukljuci se nemoj samo davati primjedbe .. o laznom hvalisanju ne bih ovde jer bi se otvorila rasprava koja nije za ovdje ..ali ocito ne poznajes dovoljno neke od nas ...a da ima lazi i foliranja ocito ovaj forum ne bi bio to sto jeste ...i da drugacije nikad ne pisi uvijek budi to sto jesi meni se ne dopada to sto neki koriste spamanje na skoro svakoj temi i ocito uzivaju u tome ..ovde nikad nismo opominjali za spamanje ..niti brisali...jer sve sto dode spontano je lijepo i veselo ali imam osjecaj da pojedini namjerno forsiraju spamanje.. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 455 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 455 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|