Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Vaše želje, primjedbe i prijedlozi

Go down 
+40
MiKi
zeljko
jaran
Rokerka
gadafi
D_DoLL
californiamen
Zenga
mala_djevojka
sime
roby124
Antonio
DuREx
DjBjelovarcanin
jaro1968
Benchy
Niky
goc
Shtiriputanac
Staša
sanjich
Cynic
bittersweet
Yo
Ary
Kikica
Blizanka
Maisie
king_in_crimson
Lux
krave su ljubičaste
DJ Tea
Lajka
vanja
Slavonac
boomba
Kizo
Zlatko
velikamala
Goran
44 posters
Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 Empty
PostajNaslov: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime25.09.08 1:38

First topic message reminder :

Vaše prijedloge za poboljšanje kvalitete ovog foruma, kao i primjedbe i
želje upisujte ovdje.

sunny
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Autor/icaPoruka
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime26.04.10 13:47

Ja imam prijedlog..neka sve budu slikice ozbiljne ili neka sve budu šarene ili neka sve budu kao smajli ..i da nam sve budu istih dimenzija jer jedna je 2x2..jedna 2x1.5 ... pa to izgleda malo ružno jedno šire ili uže od drugogVaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 765814
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime26.04.10 16:08

Evo nekih od mene... Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 765814

Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 52exoj - Vip club
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 R8tb9y- coctail bar
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 212979y - Forum info
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 6q8g2g- Igrice
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 357hvme - Ankete
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 6777dv - Kutak za forumase...
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 30xjrki- Ljubav
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 Eg49ya - Obitelj i dom
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 50px-Crystal_Clear_app_ark- Arhiva
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 N158j8 - Sport
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 Hardware- Inf. tehnologija
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 2znwobs- Vesti iz sveta
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 1337412470xk1- Svet biljaka
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 5ts4dc - Zivotinje
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 14jmh44- Gastronomija
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 Books - Knjizevnost (il kako se vec bese zove...)

To sam za sad nasla...reko da vidim jel valja, pa da trazim i sredjujem slicne ili da trazim nesto novo... Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 668150

Zadnja promjena: Mimi :); 26.04.10 17:32; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime26.04.10 16:15

Meni su odlične..ali nisam sigurna dali će ostati te koje imamo kao slikice ili takve animirane ikonice...mada iskreno meni su draže te tvoje..ali pobjeđuje večina..ili ti Boss Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 12363 pa će mo vidjeti ..HVALA ti Mimice.. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 457257
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime26.04.10 16:19

pa i meni je lepse ovako...ne mora ove, ali takve, na tu foru...ove sto su sad su mi bas bezveze... Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 668150 Ne idu nekako uz sve ovo... Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 765814
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime26.04.10 21:34

Da koju napisem osim zezancije. Iskren da budem tema "Forumas dana " mi je bezveze. Ne vidim joj niti svrhu , a jos manje cilj. Forum smatram mjestom za druzenje , razmjenu komunikacije , nesto novo nauciti ili saznati itd. Nego ta mi tema izgleda ko luda trka za postovima. Meni osobno je svejedno da li sam napisao 1 ili 10000 postova. Pisem kad mi se pise. Stekao sam utisak da se pojedini trkaju za tom famoznom titulom. Ovo je bio moj osobni stav.
[Vrh] Go down
DjBjelovarcanin
Ljubitelj foruma
DjBjelovarcanin

Male
Capricorn Tiger
Broj postova : 3847
Godine : 37
Datum registracije : 17.05.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime26.04.10 21:43

ja se ne utrkujem kad sam vesel pisem do bola.A kad mi se neda onda ni nepisem..
[Vrh] Go down
http://krmak.forummotion.com/index.htm
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime26.04.10 22:50

Brunolino, nema dobrog foruma bez aktivnosti. Ne vidim ništa loše u tome da se pohvali netko tko se istaknuo postavljanjem dobrih tema ili je napisao puno postova. Svatko koristi svoje vrijeme na forumu onako kako želi, čita, piše, zeza se koliko želi, motiv više za aktivnost uvijek dobro dođe. Smile chirio
Kikica je napisao/la:
Meni su odlične..ali nisam sigurna dali će ostati te koje imamo kao slikice ili takve animirane ikonice...mada iskreno meni su draže te tvoje..ali pobjeđuje večina..ili ti Boss Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 12363 pa će mo vidjeti ..HVALA ti Mimice.. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 457257
Forum je naš zajednički, pa stvarno - kako odluči večina da je ljepše, tako i bude. Hvala Mimi za trud, super si ikone našla. :;): frends bravo

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog
Broj postova : 3308
Godine : 114
Datum registracije : 12.02.2010

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:06

Predlazem da mi se dodjeli poklon,postala sam forumas dana! Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 668150
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

Scorpio Broj postova : 2464
Godine : 124
Datum registracije : 17.11.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:10

Dita von Teese je napisao/la:
Predlazem da mi se dodjeli poklon,postala sam forumas dana! Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 668150

Jel' mogu ja biti poklon za tebe? Upravo sam istuširao.. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 31382
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:12

brunolino je napisao/la:
Da koju napisem osim zezancije. Iskren da budem tema "Forumas dana " mi je bezveze. Ne vidim joj niti svrhu , a jos manje cilj. Forum smatram mjestom za druzenje , razmjenu komunikacije , nesto novo nauciti ili saznati itd. Nego ta mi tema izgleda ko luda trka za postovima. Meni osobno je svejedno da li sam napisao 1 ili 10000 postova. Pisem kad mi se pise. Stekao sam utisak da se pojedini trkaju za tom famoznom titulom. Ovo je bio moj osobni stav.

Evo,npr. Dita Von Teese. Postala je forumaš preko veze. To nije moj osobni stav, nego korumpiranih administratora. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 487808
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:14

californiamen je napisao/la:
brunolino je napisao/la:

Evo,npr. Dita Von Teese. Postala je forumaš preko veze. To nije moj osobni stav, nego korumpiranih administratora. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 487808

ovo je istina, idem u strajk Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 12363
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:15

Jel' mogu ja biti poklon za tebe? Upravo sam istuširao.. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 31382
Poklone primam samo od nadleznih lica! Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 668150
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:16

[quote="Passion"]
[

Bogme, Passion, nećemo ti i ja NIKAD postat forumaši dana,kako izgleda? Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 765814
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:17

Evo,npr. Dita Von Teese. Postala je forumaš preko veze. To nije moj osobni stav, nego korumpiranih administratora. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 487808[/quote]Dovodis li ti to u pitanje moju titulu!????Znas li ti da su mi se prsti ukocili do me nisu proglasili forumasom dana??? Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 12363
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:17

Poklone primam samo od nadleznih lica! Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 668150

Ako nisu istuširani? Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 668150
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:18

Al si ti bezobrazan!Kad kazem poklon mislim na pare! Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 668150
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:19

Dovodis li ti to u pitanje moju titulu!????Znas li ti da su mi se prsti ukocili do me nisu proglasili forumasom dana??? Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 12363[/quote]

Ček' dok vidim poklon pa ću ti reći. Možda jednog dana i ja postanem. Šta veliš? Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 487808
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:20

[quote="californiamen"]
Passion je napisao/la:
[

Bogme, Passion, nećemo ti i ja NIKAD postat forumaši dana,kako izgleda? Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 765814

ja nit zelim, nagrada je cujem stravicna Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 12363
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:29

Passion je napisao/la:

ja nit zelim, nagrada je cujem stravicna Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 12363
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 Affraid
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:30

Čestitam, izvoli kuhar looool
Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 314424Slika028

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:31

[quote="Passion"]
Passion je napisao/la:
[

evo, stigla za Ditu.. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 12363
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:32

Zatečena je, ne javlja se više... Laughing

[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:32

Gazda ja ti ne volim ove tanke kobaje,pa vidi tamo nesto prikladnije,ako moze! Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 668150
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:33

Gazda ja ti ne volim ove tanke kobaje,pa vidi tamo nesto prikladnije,ako moze! Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 668150
A da sad bi ti i debljinu birala, budi sretna što si i takvu dobila... looool

[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime27.04.10 0:33

Predlazem da naseg gazdu stigne kletva forumasa dana!!! Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 12363
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 36 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Vaše želje, primjedbe i prijedlozi
[Vrh] 
Stranica 36 / 40.Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja
» Vaše porno ime
» Što znači vaše ime...
» Bizarne posljednje želje osuđenika na smrt
» Istraživanja otkrivaju: Najskrivenije muške seksualne ŽELJE