Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 19:09 | |
| Da Blizanko, već si trebala primjetiti da svatko može slobodno iznijeti svoje mišljenje bez straha od bilo čega, samo opušteno! : : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 20:48 | |
| Samo se želim zahvaliti svima koji su pitali za mene... grlim vas, pogotovo tanu i kornya...
vidla sam da mi je ban maknut... ali osjećam da ovdje nisam poželjna, jer u protivnom ban mi nebi bio niti postavljan...
pusa svima.... znate gdje me možete naći! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 20:50 | |
| desty... daj ostani... |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 20:58 | |
| A ja te nisam stigla ni upoznati nije fer... | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 14:01 | |
| daj ...drustvo ...recite mi da ne budem ja dezurno gundalo...dal se ikom razvlaci ...foprum ...npr kad postam prvo ga razvuce pa bude podloga pa se onda opet polako vraca sve na svoje...ili ako idem s teme na temu nestanu mi ikonice ...ljubavi ...i slicno...pa se polako vracaju ...daj jel do mene ...i sta trebam poduzeti ...vise me nervira ...imam osjecaj da ima par podloga ...pa dok se sve otvore...s drugim stvarima na kompu mi je sve ok ...recite sta treba da radim ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 14:21 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 14:30 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| |
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 14:33 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 14:36 | |
| ....pa kažem ti proči će kad se podloga promijeni... ...šalim se meni treba isto par sec. da se vrati u temu cca 3-4 sec. se kao i tebi razvuće , pa svjetlo plava podloga ...i td.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 14:37 | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 14:38 | |
| ...ti čitaj nemoj postat.. | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 14:51 | |
| Meni sve funkcionira normalno, učitava mi se sve brzo, a forum se razvuče kad je u widgetu desno veća slika. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 20:55 | |
| Meni je malo razvučen forum...al nema veze...ova svjetlija podloga je prevelika za moj ekran... ovo šta B.priča meni se to događa ako se prijavim na net preko explorera...kad idem preko Firefoxa ili opere onda mi normalno učitava.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 21:03 | |
| idem preko Firefoxa...i mogu vam reci da me vec polako nervira.... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 21:10 | |
| Ja idem preko explorera i sve mi je ok. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 21:14 | |
| meni je explorer koma...uopće mi neće otvorit google,a kamoli šta drugo.... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 21:15 | |
| Ovisi dosta i o kompu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 21:19 | |
|
| |
Ary VIP član
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 21:22 | |
| Jebi ga, znam da meni šljaka dobro, u ostalo se ne bi štel mešat. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 21:25 | |
| Al zakuva Gorane... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 21:32 | |
| Trebao sam biti kuhar izgleda... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 21:34 | |
| Baš tako..... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.06.09 21:38 | |
| Bemu miša, stvarno ne znam zašto nekima sporije otvara; to stvarno može ovisiti i o browseru i kompu i forumotionovom softveru, jedino sam siguran da na to nikako ne mogu utjecati osim da maknem widgete, podlogu i još ponešto što bi moglo usporavati, ali mislim da widgeti i podloga nemaju prevelik utjecaj. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
|
| |
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|