|
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
+40MiKi zeljko jaran Rokerka gadafi D_DoLL californiamen Zenga mala_djevojka sime roby124 Antonio DuREx DjBjelovarcanin jaro1968 Benchy Niky goc Shtiriputanac Staša sanjich Cynic bittersweet Yo Ary Kikica Blizanka Maisie king_in_crimson Lux krave su ljubičaste DJ Tea Lajka vanja Slavonac boomba Kizo Zlatko velikamala Goran 44 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.09.08 1:38 | |
| First topic message reminder :Vaše prijedloge za poboljšanje kvalitete ovog foruma, kao i primjedbe i želje upisujte ovdje. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 24.06.09 18:17 | |
| e imam ja jedno pitanje za gorana... zašto je desty banirana? oprosti, ali nitko nije vidio nikakvo vrijeđanje.... da ti nije možda malo povrijedila ponos? pa si ju zato banirao? |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 24.06.09 18:32 | |
| Korny imaš posebnu temu o banovima. Ne baniram nikoga radi "povrede ponosa", a razlozi zašto je desty banirana su navedeni tamo gdje trebaju biti navedeni, a da pozornije čitaš određene teme vidio bi da je desty i lajki skinut ban. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 24.06.09 18:33 | |
| ja znam ono što mi kažu..tipkao sam se sa desty i rekla mi je da je banirana.. pa me zanimalo zašto.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 0:08 | |
| Ne znam jesam pukla al podloga od foruma jel svijetlo plava ili?Tako me bode u oči kad prebacuje stranicu strašna je....presvijetla.. :shock: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 6:59 | |
| kod mene je samo okvir svjetlo plavi, a podloga se pojavi kad dam post ostalo je sve u tamnoplavoj boji kao prije |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 9:08 | |
| Na žalost, uz najbolju volju, ne može se svakom ugoditi, ukusi su različiti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 9:45 | |
| Ma meni boje ok...mgla bi se fotka promjeniti,sada je već malo dosadnjikava ... Naravno vi kako hoćete... |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 9:47 | |
| Ako imate prijedlog za drugu fotku - objavite je. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 10:32 | |
| I kod mene je ta bojansamo kad dam post a ostalo je isto,i naravno svatko ima svoj ukus meni je užas. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 10:36 | |
| Je sad bolje Anđo? |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 10:37 | |
| Meni boja isto super volim plavo... hvala za status VIP člana...Al zašto su svi VIP članovi ljubičasti a moj nick nije??? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 10:37 | |
| Nisi morala zbog mene mjenjati iako ova je super,al sinoć nitko ne spominje boju pa mislila da sam prolupala. |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 10:40 | |
| Evo i ti poljubičastila Ariela, sorry što nije prije napravljeno, nisam ni vidio koliko postova imaš... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 10:42 | |
| Ma nema problema i ja skužila sad da sam VIP ..i hvala na tome.... | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 10:45 | |
| Ma nema na ćemu, hvala tebi što si tako super Ariela! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 10:49 | |
| O joj ja ti neznam baš dobro primat komplimente...neznam šta bi ti rekla... od tolkih komplimenta još ću se umislit... hvala! | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 11:29 | |
| Ovo druga mi je čarobna.. ,al moje "skromno"mišljenje ova prva odlična..... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 11:31 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 11:33 | |
| Meni su najjjjjjjjjj prva i ovaj zadnji val...vidjet ćemo šta drugi kažu, ili postaju nešta bolje... : : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 11:35 | |
| Meni prva nekako odražava ovo "veseli forum"iako sve su super... : : |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 15:41 | |
| posto je ovo za primjedbe i prijedloge...izvinite ali meni se ne dopada ova slika za veseli forum...meni vise lici na reklamu slikovnice ...pogotovo sa ovim slovima ispod...ovo mi odgovara vise za neki teen forum ...meni licno se vise dopada katina ona prva slika ....ova mi nikako ne licina veseli forum ...nemoj sad da se neko vrijeda ili ljuti na ovaj moj komentar ...jer ovo je tema za primjedbe i prijedloge...i s ovim samo iznosim svoje misljenje s kojim se ne mora niko slozit _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 18:30 | |
| Ja sam radila fotku pa da odgovorim na tvoj post B. Nema nikakve uvrede, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ja sam dala prijedlog ... ako se većini ne sviđa naravno da ćemo je maknut. Teško je zadovoljit svačiji ukus. Zato ljudi slobodno izražavajte svoje mišljenje |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 18:42 | |
| ma sad mi je puno bolje ...ono mi se nije nikako uklapalo ...ja svatam da mi ne mozemo imati iste ukuse ..ali mozemo ono komentirati pa se negdje na sredini nademo...sad mi djeluje skroz drugacije ...i puno su ljepsa slova ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.06.09 18:44 | |
| i meni bolje izgleda ovako malo izduženo : |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 479 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 479 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|