|
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
+40MiKi zeljko jaran Rokerka gadafi D_DoLL californiamen Zenga mala_djevojka sime roby124 Antonio DuREx DjBjelovarcanin jaro1968 Benchy Niky goc Shtiriputanac Staša sanjich Cynic bittersweet Yo Ary Kikica Blizanka Maisie king_in_crimson Lux krave su ljubičaste DJ Tea Lajka vanja Slavonac boomba Kizo Zlatko velikamala Goran 44 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.09.08 1:38 | |
| First topic message reminder :Vaše prijedloge za poboljšanje kvalitete ovog foruma, kao i primjedbe i želje upisujte ovdje. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 8:48 | |
| Ništa nije krađa ako se navede izvor. Što se tiče sadržaja za download, zna se što se smije objavljivati, a što ne. Također sam ti već iznio mišljenje o tome svemu ranije Adry. Možemo otvoriti kategoriju za download, ako je netko spreman kvalitetno moderirati tu kategoriju. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 12:08 | |
| - Adry je napisao/la:
...ali ne dozvolite da zavrse bez ijednog komentara svaka tema koja je otvorena ovdje netko od nas je ulozio trud i neku dozu ljubavi..
stoga ne dozvolite da stoji prazna..[/b] ma kako da sve stignem komentarisat...ima jos tema koje nisam ni pogledala...jednostavno ne mogu stici...kad dode na red komentarisem ...toliko ima tema da i kab bi htjela svaku komentarisat ne bi stigla...treba puno vremena za pregledati sve...a zabavim se sa forumasima pa neke teme preskocim jer ja sam prvenstveno ovdje zbog druzenja i zabave ...a po netu mogu lutat i bez foruma... :zabava: _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 12:29 | |
| Svatko komentira ono što mu je zanimljivo. Bilo bi stvarno smiješno da netko ide tražiti teme na kojima nema odgovora i komentira iako ga to ne zanima. Prijedlog Adry je ok, ali briga o neaktivnim temama je prvenstveno dužnost administratora i moderatora, o ostali komentiraju ono što žele. Blizanka je dobro odgovorila i slažem se s njom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 12:51 | |
| ovo sam samo stavila kao sugestiju.. naravno da svatko ulazi i pise ono sto mu je zanimljivo..
eto sad sam procitala oko slika.. tj..njenim velicinama i rastezanju foruma...
Gorane..zar stvarno mislis da bi te netko zezao.. ja sam uvjerenja da netko i nezna smanjiti sliku.. a vrlo mu se svidja.. stoga ju postavi.. |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 13:03 | |
| adry mozda si u pravu ...npr ja ...u pocetku nisam nista znala...jer nisam bila tip forumasa i nije me to toliko privlacilo i kad sam ovdje dosla nisam ni znala avatar postavit ali uz pomoc nekih forumasa sve sam naucila ..narocito se zahvaljujem lux na njenom strpljenju...ali s druge strane neko ko provodi dosta sa komp i na forumima ne samo na ovome morao bi te neke osnovne stvari znati ...e zato ja predpostavljam da goran misli da ga neko zeza... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 13:12 | |
| ma vjerujem Ti.. ali znam i kako je kad radis ono na forumu sto nebi trebao (umanjivati necije slike) stoga uvijek apeliram na sve.. DA JEDNI DRUGIMA POMOGNEMO.. ma u svemu..sto se neta tice.. uvijek netko nesto zna i ima.. stoga pomognimo jedni drugima.. to je tako jednostavno..ha ha |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 13:16 | |
| uvijek se obratim nekom ako sta ne znam...ili pomognem onome ko mi se obrati u necem sto ja znam...tako bi trebali svi da pomazu jedni drugima ...jer uvijek ima nesto sto se moze nauciti novo... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 13:58 | |
| - Adry je napisao/la:
- ovo sam samo stavila kao sugestiju..
naravno da svatko ulazi i pise ono sto mu je zanimljivo..
Gorane..zar stvarno mislis da bi te netko zezao.. ja sam uvjerenja da netko i nezna smanjiti sliku.. a vrlo mu se svidja.. stoga ju postavi.. Mater mu j**** i slikama, ako netko ne zna kako je smanjiti onda neka i ne objavljuje ogromne slike. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 14:02 | |
| Ja ne znam smanjiti,ali ne objavljujem veće slike od dozvoljenog,bez obzira što su neke prekrasne,jesam možda u početku dok Goran nije stavio da se ne smiju stavljati,tako da se slažem s njim ako ne znaš ni ne stavljaj. |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 14:07 | |
| - Goran je napisao/la:
Mater mu j**** i slikama, ako netko ne zna kako je smanjiti onda neka i ne objavljuje ogromne slike. ma ko mi te ljutio .... :hug2:ne dam ja tebe _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 14:59 | |
| Valjda je svima jasno da pravila ponašanja na forumu nisam napisao zato što nisam imao pametnijeg posla, nego zato kako bi se svi pridržavali pravila kako bi nam boravak i druženje na forumu bili ugodniji. Svakom iole razumnom je jasno da fotografije veće od dozvoljenih dimenzija previše šire stupac i uništavaju teme. Pogotovo one peterostruko veće od dozvoljenih. Ako nekome nije dovoljno da ga na temi upozorim zbog toga, da ga putem privatne poruke zamolim da ne objavljuje ogromne fotografije, ako nekoliko puta obavijestim i zamolim sve da se to ne radi, a netko to i dalje čini, onda mi se taj pojedinac svjesno opasno igra sa živcima. Milion puta sam napisao, ako vam nešto nije jasno, pitajte i netko će vam objasniti ono što vas zanima. Valjda je svima u interesu da forum bude dobro uređen i da je užitak boraviti na njemu. Svakom se može dogoditi neka greška, ali oglušavanje na moje molbe i konstantno kršenje pravila više nikome neću tolerirati. Ne bi vjerovali kojim se sve "sitnicama" na drugim forumima može zaraditi baniranje. Ne volim nikoga banirati, cilj nam je svima da nas bude što više i da se zabavljamo u dobroj atmosferi, ali neki red se mora znati. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 15:05 | |
| - Goran je napisao/la:
- Adry je napisao/la:
Gorane..zar stvarno mislis da bi te netko zezao.. ja sam uvjerenja da netko i nezna smanjiti sliku.. a vrlo mu se svidja.. stoga ju postavi.. Mater mu j**** i slikama, ako netko ne zna kako je smanjiti onda neka i ne objavljuje ogromne slike. ha ha ha.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 15:06 | |
| - Goran je napisao/la:
- Adry je napisao/la:
Gorane..zar stvarno mislis da bi te netko zezao.. ja sam uvjerenja da netko i nezna smanjiti sliku.. a vrlo mu se svidja.. stoga ju postavi.. Mater mu j**** i slikama, ako netko ne zna kako je smanjiti onda neka i ne objavljuje ogromne slike. ha ha ha.. |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 15:10 | |
| Ima i dobar program od windowsa za resize slike, to oni koji se kuže u softvere znaju izvaditi pa si postaviti, a lagan je za smanjiti sliku jer ih sam otvara, samo klikneš za čega ti treba, e-mail, web(biraš malu ili malo veču) i baš je dobar. | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 15:28 | |
| Hvala svima za dobre prijedloge i savjete. Ako me sječanje ne vara, dobijete upozorenje kad slučajno kliknete dva puta za postanje i tek ako ignorirate to upozorenje i stisnete send post se dvostruko objavi, pa me zanima da li Adry ne razumije što piše u upozorenju u tim situacijama ili su joj fora dupli postovi? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 15:33 | |
| ha ha..nisu mi fora dupli postovi... jednostavno sam kliknula i eto.. koristim vrlo mekan mis.. navjerojatnije je to greska...
inace..nikada ne nabijam postove.. |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 15:35 | |
| Ma nema frke Adry, šalim se malo! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 15:38 | |
| pa je se uvijek salim...ha ha nema brige.. ja se necu i nisam se nikada na forumu naljutila... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 17.04.09 22:19 | |
| S obzirom da rubrika Srbije i Crne Gore na forumu nema fotografiju predlažem ovu |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 17.04.09 22:32 | |
| Bravo majstore, staviti ću je, hvala! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.04.09 11:21 | |
| Bilo bi doboro kad bi članovi foruma prije otvaranja neke teme pogledali rubrike za otvaranje tema jer npr. neke teme o numerologiji i astrologiji otvorene su na području Na rubu znanosti, a trebale bi pod biti pod rubrikom Horoskop. |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.04.09 11:31 | |
| teo u pravu si .. .greska ...umjesto ...astrnomija ...ja procitala astrologija... treba to premjestiti... soory... : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.04.09 19:31 | |
| Premjestio sam, sad imamo forum Horoskop i numerologija. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.09 16:06 | |
| Pola tema na forumu je na ekavici To se dofura ovdje copy-paste radnjom,ali mene osobno malo smeta, u kojoj smo ono državi ??????? Hvala !!!!! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.09 16:11 | |
| i ja sam primjetio |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 482 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 482 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|