|
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
+40MiKi zeljko jaran Rokerka gadafi D_DoLL californiamen Zenga mala_djevojka sime roby124 Antonio DuREx DjBjelovarcanin jaro1968 Benchy Niky goc Shtiriputanac Staša sanjich Cynic bittersweet Yo Ary Kikica Blizanka Maisie king_in_crimson Lux krave su ljubičaste DJ Tea Lajka vanja Slavonac boomba Kizo Zlatko velikamala Goran 44 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.09.08 1:38 | |
| First topic message reminder :Vaše prijedloge za poboljšanje kvalitete ovog foruma, kao i primjedbe i želje upisujte ovdje. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.09 16:19 | |
| - Kate je napisao/la:
- Pola tema na forumu je na ekavici
To se dofura ovdje copy-paste radnjom,ali mene osobno malo smeta, u kojoj smo ono državi ??????? Hvala !!!!! Nije pola tema na ekavici sigurno, malo pretjeruješ. A i što to ima veze ako je poneki tekst na srpskom? Glavno da se razumije, kud bi stigli da ispravljamo svaki takav tekst. Čak bi mi bilo drago da se registrira netko iz Srbije, meni ekavica ne smeta, ne treba raditi smiješne podjele i sitničariti. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.09 16:25 | |
| primljeno k znanju...ali vjerovatno stavljam sa tih stranica zato sto ima interesantnih tema...ali ako nekom smeta ne mora ni da gleda ...niko nikog ni nasta ne sili... : : a nisam ni pretpostavljala da bi nekome to moglo smetat...jer ja kad citam ni ne primjetim da li pise kava...kafa...ili kahva a da ja zivim u Bosni i Hercegovini...gdje se pise sa sva tri jezika... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.09 16:31 | |
| Ma ne obračaj pažnju na takve komentare blizanko, nikad neću dozvoliti podjele bilo kojeg tipa ovdje. Na najvećim hrvatskim forumima indexu i forum.hr je 30% tekstova na srpskom, puno je i forumaša iz Srbije i rijetko tko je pravio probleme zbog toga, ne vidim ni jedan razuman razlog zašto bi to bio problem. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.09 16:38 | |
| - Kate je napisao/la:
- Pola tema na forumu je na ekavici
To se dofura ovdje copy-paste radnjom,ali mene osobno malo smeta, u kojoj smo ono državi ???????
Hvala !!!!! Zaboravio sam odgovoriti na ovo što sam sad podebljao, na internetu nema granica, pa tako ni na ovom forumu. Ovdje je svatko dobronamjeran dobro došao, pisao na hrvatskom, srpskom, bošnjačkom ili slovenskom, glavno da se razumijemo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.09 16:45 | |
| :kate: evo i mene da se izjasnim,meni ne smetaju teme na ekavici,zašto bi,pa tema je tema da je na ruskom ako znaš čitati,mislim testovi na zezalicama su na engleskom i onda rješavaju svi bez riječi,tako da ne vidim problem jedino mogu pohvaliti teme da su odlične. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.09 16:46 | |
| Ovo je tema,VAŠE ŽELJE,PRIMJEDBE I PRIJEDLOZI... Ja dam primjedbu,kad ono ja ispala smiješna i sitnjičava onda se sugestira da se ne obrača pažnja na moj komentar Lijepo Gorane s tvoje strane,to su kao što znaš tvoje riječi, forum je tvoj,tebi to ne smeta ok... meni je zasmetalo ovo je tema takvog tipa i napisala sam to,a bilo je i drugiš riječi na raspolaganju da mi to kažeš od ovih navedenih... Blizanko ništa osobno : : ... |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.09 16:49 | |
| ne obracam ja paznju ... mogu ja svakako... meni je sve to isto, ja vas sve jednako volim _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.09 16:56 | |
| - Kate je napisao/la:
- Ovo je tema,VAŠE ŽELJE,PRIMJEDBE I PRIJEDLOZI...
Ja dam primjedbu,kad ono ja ispala smiješna i sitnjičava onda se sugestira da se ne obrača pažnja na moj komentar Lijepo Gorane s tvoje strane,to su kao što znaš tvoje riječi, forum je tvoj,tebi to ne smeta ok... meni je zasmetalo ovo je tema takvog tipa i napisala sam to,a bilo je i drugiš riječi na raspolaganju da mi to kažeš od ovih navedenih...
Blizanko ništa osobno :: ... Nego što je, nego smiješno postaviti pitanje U kojoj smo ono državi?Kao što rekoh, na internetu nema granica i na ovom forumu neću dozvoliti podjele i omalovažavanje bilo koga. Isto tako, trebala bi malo promisliti i znati da to nisam napisao u nikakvoj zloj namjeri, pogotovo ne da te uvrijedim, to je samo moje mišljenje koje je opće prihvaćeno u internet komunikaciji na ovim prostorima. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.04.09 16:57 | |
| Ok,nema smisla vidim...živio... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 28.04.09 17:40 | |
| tko ljuti moju kate? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.06.09 18:25 | |
| na forumu ima nekih zajedničkih ili istih tema, isto tako otvaraju se teme sve i svugdje a nemaju veze s podforumom foruma |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.06.09 18:31 | |
| Zato si ti tu Teo, da kao moderator pobrišeš teme koje su poduplane, premjestiš ih u pravi podforum. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.06.09 18:35 | |
| znam ali ne mogu cijeli forum moderirati nego samo neke djelove foruma |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.06.09 18:44 | |
| ...i onda ste podijeljeni po forumima ... što se sve vidi gdje je tko |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.06.09 18:49 | |
| ma boli me džon nek Goran to sređuje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.06.09 18:51 | |
| |
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.06.09 21:48 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.06.09 14:50 | |
| Meni većinom neugodno upozoravat na greške jer imam dojam da picidlačim, ali kad si sad rekla onda budem |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 09.06.09 16:21 | |
| samo ...primjedbu da stavim ...koja se odnosi na Gorana ...po mome nije fer otici sa foruma ...ne javljati se ...a drugog postaviti za moderatora odredenog dijela foruma...bez njegovog odobrenja i znanja.. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 09.06.09 21:48 | |
| je li tko dobio pm poruku od novologiranog tubera za neki drugi forum ? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 09.06.09 21:49 | |
| Da,jesam... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 09.06.09 21:50 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 09.06.09 21:53 | |
| Da, i ja jesam...... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 474 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 474 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|