Autor/ica | Poruka |
---|
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 16.10.09 20:22 | |
| he..nisam dugo bila...tu... ...ali nemam primjedbe...čudno.... što mi samo bi... | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 16.10.09 20:31 | |
| Mislim zbilja Nikice..baš ništa si sigurna..de razmisli ponovo..hhhhhhhhhhhhhhh | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 17.10.09 15:54 | |
| E ovako, ako se nastavi štekanje servera na forumotionu imamo tri opcije. Prvo selidba na free hosting koji je ograničen ali bolji od forumotiona, draga plačeni hosting koji ču uzeti ako se dugo ne čeka jer je stvarno pun fenomenalnih mogučnosti i treča ujedinjenje sa jednim već postoječim portalom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 17.10.09 17:39 | |
| ja sam za sve ....sto ce biti bolje za forum i za nas ...ali nisam za ujedinjenje sa drugim portalom ...definitivno sam protiv toga.... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Niky VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 17.10.09 19:32 | |
| Ne kužim to ujedinjnje...ali nadam se da če forum nastaviti sa radom...i da nas ove smetnje neče ometati više..... | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 17.10.09 20:40 | |
| Ako možeš još malo pojasniti..free hostinga..ne kontam se baš u to..ali kako ograničen..kao nema ovih temica što se vrte sastrane i kalendara ili što...i zbilja ako spajanje nekom portalu naći..mi se sa svim selimo an neki drugi forum..onda sam protiv toga..zbilja mi nije do book..ja sam Kikica..i bla ..bla...ne zanimaju me drugi ljudeki ako nisu na ovom forumu..a biti asocijalna na drugom forumu nije riješenje..tako zbilja ne znam skontaj gazda što god hočeš..ali nema seobe za mene.. | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 17.10.09 22:27 | |
| Što god napravili kompletan sadržaj ovog foruma, sve teme će se prebaciti, a detalje o hostingu ću poslje napisati. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 17.10.09 22:29; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 17.10.09 22:28 | |
| Okeeeeeee | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 18.10.09 0:49 | |
| ja sam za sve što će poboljšati ovaj forum... al moram priznati da nisam nešto oduševljena s tim ujedinjavanjem sa srugim forumom, al ako je to opcija koja se mora desiti... šta je tu je.. al znam da ću ovaj forum pamtiti kao ovakav kakv jeste sada.. ljude i sve ostalo... |
|
| |
Kikica VIP član
| |
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 18.10.09 9:22 | |
| ujedinjenje ....treba u korjenu ... cini mi se izgubila bi dio sebe .. jednostavno ovo je moj kutak sa dragim ljudima ...i ako ga spojis ...ode sve po cemu je ovaj forum najbolji....ali tvoja stvar ....radi kako mislis da je najbolje ...ali ako ga spojis ...mislim da ces izgubiti mnogo _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 18.10.09 20:08 | |
| Ja isto ne kužim šta ti je taj free hosting...no nebitno...ujedinjenje s nekim drugim forumum NE ŽELIM......odluči kako misliš da je najbolje...al za ujedinjenje nisam | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 19.10.09 11:30 | |
| Evo za sad radi dobro, ako tako ostane, ostaje sve kako je. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
roby124 Početnik
Broj postova : 2 Godine : 33 Datum registracije : 20.10.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 20.10.09 22:46 | |
| Pozdrav svima! Admin sam tog drugog portala... Regao sam se na ovaj forum samo da bi ovo rekao - svaka vam čast! Nikad nisam vidio takvu ekipu koja se neda razdvojiti! Goran, u tom slučaju ti predlažem da uzmeš hosting i domenu... sveukupno te dođe oko 200-300 kn godišnje... I da napraviš ovaj forum bolji od ijednog! | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 20.10.09 23:00 | |
| Si vidio samo 300kn..da nagrecamo svi skupa po par kuna i platimo si to..pa dionice podjelimo...... Hvala Roby...mačkove jedan...mi se ne damo i ntko nikud neide..meni dobro.....ima nas još dosta kojima je dobro...a zbilja govorim da se ja nikud ne selim...i ne pada mi takvo što uopče na pamet..ili ostajem tu ili ne idem više na forume.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 20.10.09 23:06 | |
| pozzzdrav ...i tebi ...Admine ...mislim da i neces vidjet ovakvu ekipu nigdje...hvala ti na tim lijepim rijecima...a ovaj forum uz ovakve ljude mora biti najbolji...tebi i navrati nekad ..da se malo druzimo _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 20.10.09 23:14 | |
| Hvala ti Roby, živio ti meni! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
roby124 Početnik
Broj postova : 2 Godine : 33 Datum registracije : 20.10.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.10.09 7:46 | |
| Eto, kao što sam i mislio, ekipa je super i stvarno bi bilo šteta da se raziđete... Goran, manje jedi na dan pa u džep po 10 kn i imaš za domenu i hosting.... Ako će ti trebat kakva pomoć, slobodno javi | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.10.09 9:32 | |
| Šta manje jedi....presatni Gorane jesti..jedno dva tjedna...i napravi nam ..domenu i hosting...ma šta god to znaćilo.... | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.10.09 11:35 | |
| Hvala ti roby na savjetima...stvarno samo prava ekipa ...registrirana sam na nekoliko foruma al jedini je ovaj forum koji još posječujem...ostali su mi nekako...( bez komentara bolje) tako da što se tiče ujedinjenja ili tak nešto ne dolazi u obzir ...a sad ta domena i hostinga i neznam ti šta( ne kužim) ...ak forum radi normalno mislim da nema potrebe...a koliko vidim sad se popravilo ....vidjet ćemo, uglavnom ne selimo se nikamo i facebook stalno serucka...pa i dalje svi posječujemo...čemu onda sad nešto kemijat... malo strpljenja i stvar riješena...(bar nam nije dosadno u životu).. | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.10.09 14:42 | |
| Ma da sad sve radi dobro.. okee je sve..oblaci smetaju kada je preoblačno jasno da ne radi sve kada je nebo bez oblačka i kapi vlage i vode u zraku...ne treba nikakav domena ili hosting ..ovo je skroz u redu sad opet... .. Gogili ....slobodno čopaj redovno i dalje.. | |
|
| |
Niky VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.10.09 20:43 | |
| nije to toliko skupo....300 kuna godišnje.stvarno nije puno..mislim da ako se mičemo odavde da se onda to napravi tako....a ti Gorane na djetu.....i stavr riješena. ..pa joj koliko nas ima svi skupimo i pošaljemo....i eto...ne znam meni se ta ideja i sviđa...ako ovo štekanje ne prestane..... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.10.09 0:21 | |
| Budem kupio nešto prije Nove godine kad se dobro raspitam kako i što da napravimo jednom kako treba i rasturimo svu konkurenciju! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Niky VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.10.09 16:44 | |
| Zašto mi neče copy / paste..... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.10.09 17:23 | |
| Ne znam Niki, meni hoče. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
|
| |
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|