Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 09.04.10 18:40 | |
| Pika..otrove... | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| |
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 10.04.10 17:54 | |
| Opet ja predlazem...u zadnje vreme samo za to imam inspiraciju Sinulo mi da se u sportu mogu otvoriti teme tipa "novosti iz fudbala", "novosti iz kosarke" itd. i da se stavi kao obavestenje ili ovo drugo...kako bese...da bude na vrhu......I da se tu ubacuju sve novosti u vezi tih sportova, vesti, dogadjaji i to...Mislim da bi tako lepse izgledalo nego svaka vest - posebna tema... Sta mislite? | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 10.04.10 17:59 | |
| Pika samo ti predlazi svaki prijedlog pa i primjedba dobro dodu ...drago mi je kad si tako kreativna svaka ti cast ... kad god imas sta samo upadaj : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
DjBjelovarcanin Ljubitelj foruma
Broj postova : 3847 Godine : 37 Lokacija : Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije : 17.05.2009
| |
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 11.04.10 21:20 | |
| Dobar prijedlog Pikachu, srediti ćemo sport _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Broj postova : 3847 Godine : 37 Lokacija : Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije : 17.05.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 11.04.10 21:25 | |
| Super nemoram onda teleteks palit sam odem na forum...
I nadem sta sam igroo!... | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 11.04.10 21:27 | |
| Pa daaaaaaaaaaa DJ _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 11.04.10 21:28 | |
| | |
|
| |
Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.04.10 12:28 | |
| Pohvale Goranu sto je sredio fotke | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.04.10 12:37 | |
| Hvala na pohvalama : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.04.10 17:33 | |
| Et...opet ja...oterace me odavde vise...al sta cu Primetila sam da neki forumasi na istu temu odgovore vise puta....a napisu istu stvar...Mislim, super je sto se odgovara na teme, sto su aktivni, ali mislim da je apsolutno nepotrebno vise puta napisati potpuno isti odgovor...pa bi eto malo skrenula paznju nekima Nije bitno koliko postova imate, bitno je kakvi su... Jer i samim tim sto pisete uvek isto i sto ste najaktivniji u igricama odmazete forumu...sve je vise i vise spama...sto i nije bas privlacno novim clanovima, zar ne? Mislim nemoj se ljutite i da mislite da mi sve smeta....ja samo kazem... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.04.10 18:32 | |
| Mudro zboriš Pika, najbitnija je kvaliteta postova kako bi forum bio kvalitetan u globalu, zato svi moramo dati sve od sebe.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.04.10 18:42 | |
| Necu da ispadne sad kako stalno nesto zanovetam...al morala sam ovo da kazem Ne mislim sad da svi misle o tome sta ce da pisu...da lome mozak...ovde smo da se opustimo i zabavimo...i desi se naravno i da se napise isto nesto...posle nekog vremena...onako nesvesno....ali vec svesno to raditi samo da bi nabio veci broj postova...nije po meni lepo...na kraju krajeva, sta znaci taj broj uopste...ko da ce nekoga vise ceniti samo sto ima vise postova.... Mislim, ne smeta mi...na tim osobama je da odluce kako ce da pisu i sta ce...ali ne ostavlja lep utisak... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.04.10 18:59 | |
| Razumijemo se Pika, slažem se s tobom : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 13.04.10 22:03 | |
| Dobro zboriš Pika..svaki put.. Meni se zna dogoditi da zastarjelu temu u kojoj sam odgovorila nekada postam ponovno..tada nemogu drugačije odgovoriti..jer nisam muljala ni prvi put...pa ebi ni sada..onda samo nadopunim odgovor..ili nadoštukam se na stari .. a nekad samo kopiram svoj stari odgovor.. ...ja to ne radim iz sakupljanja postova..čisto da se tema digne..nekad iskopam neki tekst da bi takvu temu koja se zakopala podigla ..i to nije loše riješenje ako nam se baš sviđa tema ili bi ju htjeli podići. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.04.10 0:00 | |
| Pa da, nekad ne treba birati sredstva kako bi se podigla starija tema koja se tako često može učiniti poprilično aktualnom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.04.10 1:46 | |
| Stvarno ostajem bez teksta...Hvala na dobrodoslici i mogu samo reci da je mali broj ovakvih stranica gdje mi sve izgleda dobro uigrano... Cestitam !!!!!!!!! |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.04.10 8:27 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 14.04.10 11:33 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 15.04.10 14:17 | |
| Jel ima tko koji prijedlog za neke nove smajliće da ubacimo, ima pun kufer smajlića koji se ne koriste pa da ih pobrišemo i ubacimo nove... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 15.04.10 20:39 | |
| moze li smajlic dj!!!!!!! | |
|
| |
Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 15.04.10 20:43 | |
| Nadji neke proljetne smajlice.....da smo u trendu s klimom | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 15.04.10 20:52 | |
| Može, dogovoreno : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 15.04.10 20:52 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
|
| |
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|