Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Vaše želje, primjedbe i prijedlozi

Go down 
+40
MiKi
zeljko
jaran
Rokerka
gadafi
D_DoLL
californiamen
Zenga
mala_djevojka
sime
roby124
Antonio
DuREx
DjBjelovarcanin
jaro1968
Benchy
Niky
goc
Shtiriputanac
Staša
sanjich
Cynic
bittersweet
Yo
Ary
Kikica
Blizanka
Maisie
king_in_crimson
Lux
krave su ljubičaste
DJ Tea
Lajka
vanja
Slavonac
boomba
Kizo
Zlatko
velikamala
Goran
44 posters
Go to page : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 Empty
PostajNaslov: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime25.09.08 1:38

First topic message reminder :

Vaše prijedloge za poboljšanje kvalitete ovog foruma, kao i primjedbe i
želje upisujte ovdje.

sunny
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Autor/icaPoruka
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime09.04.10 18:40

Pika..otrove... Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 12363
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime10.04.10 11:43

zelja mi je bila da se svi malo aktivirate ...evo ispunila mi se zelja ...toliko podignutih starih tema...otvorenih novih...komentara ...hvala svima ...divni ste svima kissi big hug

Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime10.04.10 17:54

Opet ja predlazem...u zadnje vreme samo za to imam inspiraciju Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 12363

Sinulo mi da se u sportu mogu otvoriti teme tipa "novosti iz fudbala", "novosti iz kosarke" itd. i da se stavi kao obavestenje ili ovo drugo...kako bese...da bude na vrhu......I da se tu ubacuju sve novosti u vezi tih sportova, vesti, dogadjaji i to...Mislim da bi tako lepse izgledalo nego svaka vest - posebna tema...Smile Sta mislite?
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime10.04.10 17:59

Pika samo ti predlazi svaki prijedlog pa i primjedba dobro dodu ...drago mi je kad si tako kreativna cheers svaka ti cast ... bravo kad god imas sta samo upadaj :;):

Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
DjBjelovarcanin
Ljubitelj foruma
DjBjelovarcanin

Male
Capricorn Tiger
Broj postova : 3847
Godine : 37
Datum registracije : 17.05.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime10.04.10 20:21

Pikachu je napisao/la:
Opet ja predlazem...u zadnje vreme samo za to imam inspiraciju Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 12363

Sinulo mi da se u sportu mogu otvoriti teme tipa "novosti iz fudbala", "novosti iz kosarke" itd. i da se stavi kao obavestenje ili ovo drugo...kako bese...da bude na vrhu......I da se tu ubacuju sve novosti u vezi tih sportova, vesti, dogadjaji i to...Mislim da bi tako lepse izgledalo nego svaka vest - posebna tema...Smile Sta mislite?
ja se slažem da naprimjer nek ko se kladi da zna rezultate!!!
[Vrh] Go down
http://krmak.forummotion.com/index.htm
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime11.04.10 21:20

Dobar prijedlog Pikachu, srediti ćemo sport igra Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 477390

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
DjBjelovarcanin
Ljubitelj foruma
DjBjelovarcanin

Male
Capricorn Tiger

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime11.04.10 21:25

Super nemoram onda teleteks palit sam odem na forum...

I nadem sta sam igroo!...
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime11.04.10 21:27

Pa daaaaaaaaaaa DJ Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 816407 Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 31382

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
DjBjelovarcanin
Ljubitelj foruma
DjBjelovarcanin

Male
Capricorn Tiger

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime11.04.10 21:28

Superr
[Vrh] Go down
Wind
Totalno relaxiran
Wind

Female
Aquarius Rooster
Broj postova : 1722
Godine : 42
Datum registracije : 09.12.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime13.04.10 12:28

Pohvale Goranu sto je sredio fotke Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 477390
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime13.04.10 12:37

Hvala na pohvalama :;): chirio

[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime13.04.10 17:33

Et...opet ja...oterace me odavde vise...al sta cu Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 12363

Primetila sam da neki forumasi na istu temu odgovore vise puta....a napisu istu stvar...Mislim, super je sto se odgovara na teme, sto su aktivni, ali mislim da je apsolutno nepotrebno vise puta napisati potpuno isti odgovor...pa bi eto malo skrenula paznju nekima Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 816407 Nije bitno koliko postova imate, bitno je kakvi su...
Jer i samim tim sto pisete uvek isto i sto ste najaktivniji u igricama odmazete forumu...sve je vise i vise spama...sto i nije bas privlacno novim clanovima, zar ne? Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 776231 Mislim nemoj se ljutite i da mislite da mi sve smeta....ja samo kazem... Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 12363
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime13.04.10 18:32

Mudro zboriš Pika, najbitnija je kvaliteta postova kako bi forum bio kvalitetan u globalu,
zato svi moramo dati sve od sebe.... Smile bravo

[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime13.04.10 18:42

Necu da ispadne sad kako stalno nesto zanovetam...al morala sam ovo da kazem Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 12363 Ne mislim sad da svi misle o tome sta ce da pisu...da lome mozak...ovde smo da se opustimo i zabavimo...i desi se naravno i da se napise isto nesto...posle nekog vremena...onako nesvesno....ali vec svesno to raditi samo da bi nabio veci broj postova...nije po meni lepo...na kraju krajeva, sta znaci taj broj uopste...ko da ce nekoga vise ceniti samo sto ima vise postova.... Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 776231
Mislim, ne smeta mi...na tim osobama je da odluce kako ce da pisu i sta ce...ali ne ostavlja lep utisak... Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 816407
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime13.04.10 18:59

Razumijemo se Pika, slažem se s tobom :;): chirio

[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime13.04.10 22:03

Dobro zboriš Pika..svaki put.. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 684631
Meni se zna dogoditi da zastarjelu temu u kojoj sam odgovorila nekada postam ponovno..tada nemogu drugačije odgovoriti..jer nisam muljala ni prvi put...pa ebi ni sada..onda samo nadopunim odgovor..ili nadoštukam se na stari .. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 73820 a nekad samo kopiram svoj stari odgovor.. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 27368 ...ja to ne radim iz sakupljanja postova..čisto da se tema digne..nekad iskopam neki tekst da bi takvu temu koja se zakopala podigla ..i to nije loše riješenje ako nam se baš sviđa tema ili bi ju htjeli podići. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 816407
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime14.04.10 0:00

Pa da, nekad ne treba birati sredstva kako bi se podigla starija tema koja se tako često može učiniti poprilično aktualnom. Smile

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime14.04.10 1:46

Stvarno ostajem bez teksta...Hvala na dobrodoslici i mogu samo reci da je mali broj ovakvih stranica gdje mi sve izgleda dobro uigrano...
Cestitam !!!!!!!!!
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime14.04.10 8:27

Kikica je napisao/la:
Dobro zboriš Pika..svaki put.. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 684631
Meni se zna dogoditi da zastarjelu temu u kojoj sam odgovorila nekada postam ponovno..tada nemogu drugačije odgovoriti..jer nisam muljala ni prvi put...pa ebi ni sada..onda samo nadopunim odgovor..ili nadoštukam se na stari .. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 73820 a nekad samo kopiram svoj stari odgovor.. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 27368 ...ja to ne radim iz sakupljanja postova..čisto da se tema digne..nekad iskopam neki tekst da bi takvu temu koja se zakopala podigla ..i to nije loše riješenje ako nam se baš sviđa tema ili bi ju htjeli podići. Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 816407

Ma okej Kiki, dici temu...mislim imas svoj stav o necemu i to je to...ne mozes ti da ga menjas samo da bi odgovorio na temu....I podrzavam to, kad treba da se digne neka tema i sve.....ali u temi koja se nije bas uspavala...ono na istoj strani ima bar 3 odgovora od jedne osobe....isti su u skoro u slovo... Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 776231 To je malo preterano...
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime14.04.10 11:33

martina je napisao/la:
Stvarno ostajem bez teksta...Hvala na dobrodoslici i mogu samo reci da je mali broj ovakvih stranica gdje mi sve izgleda dobro uigrano...
Cestitam !!!!!!!!!
Hvala ti puno na komplimentima, ostani sa nama pa će nam forum biti još bolji Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 816407 Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 684631 Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 477390 Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 432233

[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime15.04.10 14:17

Jel ima tko koji prijedlog za neke nove smajliće da ubacimo, ima pun kufer smajlića koji se ne koriste pa da ih pobrišemo i ubacimo nove... hophop

[Vrh] Go down
DjBjelovarcanin
Ljubitelj foruma
DjBjelovarcanin

Male
Capricorn Tiger

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime15.04.10 20:39

moze li smajlic dj!!!!!!!
[Vrh] Go down
Wind
Totalno relaxiran
Wind

Female
Aquarius Rooster
Broj postova : 1722
Godine : 42
Datum registracije : 09.12.2009

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime15.04.10 20:43

Nadji neke proljetne smajlice.....da smo u trendu s klimom Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 213596
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime15.04.10 20:52

Može, dogovoreno :;): igra

[Vrh] Go down
DjBjelovarcanin
Ljubitelj foruma
DjBjelovarcanin

Male
Capricorn Tiger

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime15.04.10 20:52

ok
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi   Vaše želje, primjedbe i prijedlozi - Page 32 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Vaše želje, primjedbe i prijedlozi
[Vrh] 
Stranica 32 / 40.Go to page : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja
» Vaše porno ime
» Što znači vaše ime...
» Bizarne posljednje želje osuđenika na smrt
» Istraživanja otkrivaju: Najskrivenije muške seksualne ŽELJE