|
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
+40MiKi zeljko jaran Rokerka gadafi D_DoLL californiamen Zenga mala_djevojka sime roby124 Antonio DuREx DjBjelovarcanin jaro1968 Benchy Niky goc Shtiriputanac Staša sanjich Cynic bittersweet Yo Ary Kikica Blizanka Maisie king_in_crimson Lux krave su ljubičaste DJ Tea Lajka vanja Slavonac boomba Kizo Zlatko velikamala Goran 44 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.09.08 1:38 | |
| First topic message reminder :Vaše prijedloge za poboljšanje kvalitete ovog foruma, kao i primjedbe i želje upisujte ovdje. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Cynic Početnik
Broj postova : 31 Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.07.09 21:21 | |
| Pa ne kompliciram ništa niti provociram, postavio sam jednostavno pitanje vezano za e-mail, jer ga doista ne znam isključiti, to je to. | |
| | | Staša Totalno relaxiran
Broj postova : 1033 Datum registracije : 12.07.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.07.09 21:25 | |
| - Cynic je napisao/la:
- Pa ne kompliciram ništa niti provociram, postavio sam jednostavno pitanje vezano za e-mail, jer ga doista ne znam isključiti, to je to.
Čuj mici ,i ja sam isključila sve,pa mi nije stizalo ništa,pa opet stiže.. Nemam pojma u čemu je kvaka.. Pokušaj opet sve isključiti..Server možda zeki... i naravno Dobrodošao.. | |
| | | Cynic Početnik
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.07.09 21:27 | |
| Tnx, evo promjenio mi je Goran mail. Hvala... Hvala i tebi "mici". | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.07.09 21:28 | |
| Ma Cynic, promjenio sam mail, ali sam vidio i da ti je bila uključena opcija da želiš dobivati obavijesti na mail, još ti je jedna bila uključena, nisi za sve isključio. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Cynic Početnik
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.07.09 21:29 | |
| Jel? A eto onda, zato sam i pitao šta još da isključim... hvala. | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.07.09 21:31 | |
| Nema na ćemu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.07.09 21:31 | |
| - Cynic je napisao/la:
- Jel? A eto onda, zato sam i pitao šta još da isključim... hvala.
Ok mici...Welcome.. Uživaj i ja sam relativno nova ovde.. | |
| | | Shtiriputanac Početnik
Broj postova : 6 Godine : 33 Lokacija : Duga Resa Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.07.09 23:20 | |
| Evo me, stigao sa brusnice i kao svaki savjesni forumaš, dat ću svoje primjedbe.
1. nemojte se uvrijediti, ali dizajn je u totalnoj banani, jako nepregledan. Mučio sam se dobrih 5 minuta dok sam našao najobičniji log-in. 2. Previše nepotrebnih podforuma. Ima dosta njih koji bi zajedno savršeno služili svrsi, a ovakvo ogromno kategoriziranje samo pridonosi općoj zbrci. 3. Previše nepotrebnih i loših emotikona, a onih najosnovnijih niti nema.
Polažem nadu u dobro društvo i kvalitetnu zabavu. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.07.09 23:23 | |
| dobro dosao ...i nadam se da ce mose lijepo druziti ...ali ne znam sto svi sa brusnice stavlate primjedbe ...nama je dobar i ovakav kakav je ....i ja sam na vasoj brusnici bila gost i nisam se snalazila...ali ako imate volju i zelju za druzenjem ...onda dobro dosli _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.07.09 23:25 | |
| Dobro..onda ću ti ja naći forum gde se tek nećeš snaći... jedan od jačih ex yu foruma.. kad se ne možeš snaći na malom,kako ćeš na velikom..Ti si neki novi forumaš ili iskusni.Ja se na svakom snađem... pa 5 minuta nije mnogo..Snašao si se,Nije svaki forum isti.i nema svako mogućnosti za najskuplji server..ja to znam,jer sam na tri foruma... I sad ovaj.. I svi su različiti,pa se snalazim,gde je i ekavica..i svi se slažu.ma sve okić,samo malo strpljenja.. | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.07.09 23:25 | |
| Shtiriputanac dobro došao na forum, vjerujem da ćeš se dobro zabaviti. Login je na svakom forumu gore na vrhu. Staviti ću veče ikone ako ovo ne vidite. Ako želiš neki novi smajlić - pošalji želju, a i imaš i temu dodatni smajlići. Naviknuti ćeš se i na kategorije. Sve i da hoču, ne mogu svima ugoditi. Nešto što nekome smeta je drugome super. Glavna je pozitivna vibra i prijateljstvo, lako je za dizajn. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.07.09 23:31 | |
| Upravo to..ako nema komunikacije,beš forum i dizajn.. | |
| | | Shtiriputanac Početnik
Broj postova : 6 Godine : 33 Lokacija : Duga Resa Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.07.09 23:41 | |
| Ma ok, ako se ljudima sviđa onda nema problema. Inače, nemojte se iznenaditi ako s vremena na vrijeme bacim kakvu kritiku, kritiziranje mi je u krvi | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.07.09 23:43 | |
| Konstruktivna kritika je uvijek dobro došla. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 23.07.09 19:24 | |
| dragi moji ...svi ste mi dragi ...i ovde smo da se zabavljamo ...a ne da jedni druge vrijedamo ...svi imamo simpatije prema nekom ...ali ne treba se ponasat djetinjasto i vrijedat...meni je neprijatno vise citat natezanja ......molila bi da rijesite nesporazum na pp ili otvorite neku temu na kojoj ce te imati te rasprave...a ne kroz sve teme ih provlaciti ...Korn ako ti smetaju" sline "...ne moras ulaziti u kafic...i ne kvari radost i veselje ostalima ......ako neko ne moze kontrolisat emocije ...vrijeme je da nauci...toliko... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | bittersweet Početnik
Broj postova : 64 Godine : 37 Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 23.07.09 19:41 | |
| daj nek se točno napiše o kome i kojoj situaciji se radi da se ne bi našli prozvanima oni koji nisu a i psihološko djelovanje će biti jače ak se javno opomene edit: vidim, radi se o kornu. a kaj je bilo? | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 23.07.09 19:44 | |
| nemojte spammati tam u fotkama yo, goc je sve rekao. stavi se obavijest i onda član pošalje adminu sliku na pp, a admin je stavi u taj skriveni pdf i da članu ovlasti da ga vidi. | |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 23.07.09 19:44 | |
| izgleda da ja stvaram probleme | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 23.07.09 19:50 | |
| kaj si sad skrivio goc? | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 23.07.09 19:56 | |
| ne goc...nisam primjetila da nisam na pocetku navela o kome se radi ...ali ko cita postove mislim da mu je sve jasno...samo se ti druzi i budi vesel... takve i trebamo ...a korni je dans... dva puta sam primjetila vrijedao...barem je to za mene vrijedanje...i zato sam to napisala ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 23.07.09 23:44 | |
| kada već primamo mailom izvješće da smo dobili pp, jel se može nešto napraviti da u tom istom izvješću piše sadržaj privatne poruke? |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 23.07.09 23:45 | |
| zašto meni ne piše da imam pp..nego tek kad dođem na forum.... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 23.07.09 23:47 | |
| na mail ti dođe poruka da imaš privatnu poruku... možda nisi istovremeno na mailu i forumu... ne znam... |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 23.07.09 23:48 | |
| I kad sam na forumu i na msn -u sam istodobno...ali mi ne dolazi.... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 23.07.09 23:50 | |
| odi u profil, pa u postavke... i imaš stavku: obavijesti me kad dobijem pp.. tako nekako.. tebi je kraj toga sigurno ne... samo promijeni u da |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 477 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 477 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|