|
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
+40MiKi zeljko jaran Rokerka gadafi D_DoLL californiamen Zenga mala_djevojka sime roby124 Antonio DuREx DjBjelovarcanin jaro1968 Benchy Niky goc Shtiriputanac Staša sanjich Cynic bittersweet Yo Ary Kikica Blizanka Maisie king_in_crimson Lux krave su ljubičaste DJ Tea Lajka vanja Slavonac boomba Kizo Zlatko velikamala Goran 44 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.09.08 1:38 | |
| First topic message reminder :Vaše prijedloge za poboljšanje kvalitete ovog foruma, kao i primjedbe i želje upisujte ovdje. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.11.09 12:12 | |
| draga D_DoLL zaista mi je zao sto si odlucila da nas napustis.... nadam se da te nije niko uvrijedio sa foruma... ako jedini problem predstavljaju religiozne teme, onda te moram napomenuti da na ovom forumu imas mnostvo tema koje se ne bave tom tematikom i tema u kojima se svako moze pronaci bez obzira na razlicitost vjerovanja i shvatanja medju forumasima... mozes se opustati s nama i zabavljati na onim temama koje tebe zanimaju. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | californiamen Totalno relaxiran
Broj postova : 2464 Godine : 124 Datum registracije : 17.11.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.11.09 12:13 | |
| - D_DoLL je napisao/la:
- Kako bilo, molim da se moj obriše.
Razlog: poštujem svakog i lijepo mi je bilo ovdje, ali što je previše jest previše - pod tim mislim na to da je svaka druga tema ovdje molitve, isus, bog itd. Poštujem one koji vjeruju, ali ovo je za mene zaista too much... ovdje sam dolazila da se opustim i zabavim s dragim ljudima... ali sve me lagano već podsjeća na katoličko-bogoslovne forume...
Tako da... lijepi pozdrav!
D_DoLL
Tolerancija je, po defaultu, trpljenje i podnošenje onoga i s čim se ne slažemo.. Novi sam ovdje ali uopće ne mislim da je netko bio s bilo kojim temama netolerantan i prešao neku razumnu mjeru.. Ja se nekada baš nasmijem tim mistično-religijskim temama... | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.11.09 12:20 | |
| Također mislim da ima stvarno puno tema na kojima možeš sudjelovati bez obzira na te religiozne...(da budem iskrena ni ja ih ne čitam) ali mi ni ne smetaju.... žao mi je ako si odlučila da ideš .... ne želim se petljat u tvoje odluke....ono šta me ne zanima jednostavno ignoriram i to je to,al ne vidim razlog zašto netko nebi postavljao i takve teme... tako da ...kako želiš | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 26.11.09 14:18 | |
| Slažem se sa svima vama ljudeki dragi... Danira ne se ljutiti..ali na forumu postoji podforum religija i svatko u njemu ima pravo postavljati i postati koliko ga volja teme iz religije. Nije istina maco da je svaka druga tema iz religije..pa samo na sexologiji ih ima više nego u religiji, filozofiji..znanosti..psihologiji ..skupa. Žao mi ako nečeš više dolaziti..i žao mi je ako imaš još koji razlog što ti se tu kod nas ne sviđa, jer mislim zbilja da je ovo jedan kvalitetan forum..nikom ne smeta kad netko stavlja stotine točkica..ili što ja neznam pisati...ili ne koristim velika slova...nikom ne smeta kad netko stalno stavlja jedan te isti smajl nakon svake rećenice..nemu tu takvih ljudeka..ali na jednom forumu su prigovarali jednom članu što na kraju svakog posta ostavi ..ovdje zbilja toga nema. Nema veze..što tko posta ...bit jeda nema off topica previše, da se ne gubi smisao teme..da se svi dobro podnosimo i da se osjeti jedna ugodna atmosfera. Meni je tu nadasve ugodno i zbilja mi je žao što se i ti ne osječaš tako.. | |
| | | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.11.09 9:54 | |
| Ne vidim zašto ga smatraš religijskim forumom, mislim da sve mora biti zastupljeno na forumu pa tako i religija. Ja osobno nisam religiozna osoba ali mi to ne smeta, zapravo volim pročitati koju temu koja je postavljena tamo. Mislim da je ovaj forum u svemu fleksibilan, uostalom možeš postavljati teme koje želiš, nitko te ne kori ako skreneš malo sa teme..svi se vole zafrkavati,nema ograničenja, jednostavno dođeš ovdje i možeš se opustiti...Mozak na pašu i lupaj po tipkovnici a možeš napisati i koju pametnu ako želiš Uglavnom eto žao mi je..što ga na taj način gledaš..mislim da je forum svestran i da ovakvih foruma ima jako malo....meni je poseban i uvijek če biti ne zbog tema..nego smo osoba koje sudjeluju na njemu | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.11.09 15:22 | |
| Dobro me nasmijala Danira. Na ovom forumu trenutno postoji 4082 teme, svatko prati ono što ga interesira. Nitko nije lancima vezan ovdje, kome se sviđa tu je, kome se ne sviđa neka ide gdje mu je bolje, hvala Bogu, postoje stotine drugih foruma za one kojima se ne sviđa tu. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 04.12.09 10:15 | |
| Samo jedan savjet svima koji otvaraju teme ( topice).. Smatram da je puno bolje ako tema ( topic) osim uvodne obavijesti ( teksta) sadrži " problemsku situaciju", to jest - vaš stav o sadržaju uz, eventualno, naglašavanje problemske situacije i postavljanje pitanje korisnicima.. Ovako ( bar ja..) stičem dojam da se neka tema otvorila bez prave želje da ju uvodničar razvije i problematizira njen sadržaj.. Nadam se da nisam nikog ovim uvrijedio, sve je ovo samo dobronamjerna kritika i kao takva podložna greškama i ( novim) kritikama.. ( naravno govorim o temama koje nisu u podforumima igra, coctail bar i slične "zabavne" tematike..) | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 04.12.09 10:21 | |
| svaki savjet je dobrodosao...ja evo od danas pocinjem to primjenjivat ... volila bih i da vise komentiramo...raspravljamo... californiamen...samo nastavi uvijek je savjet ili kritika dobrodosla _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 04.12.09 10:28 | |
| - blizanka je napisao/la:
- svaki savjet je dobrodosao...ja evo od danas pocinjem to primjenjivat ... volila bih i da vise komentiramo...raspravljamo...
californiamen...samo nastavi uvijek je savjet ili kritika dobrodosla Zaista je dobronamjerna, i, mislim, eto..da će pomoći. Više volim komentirati nečiji osobni stav na forumu nego se "tući" s anonimnim novinarskim tekstom.. ( za prijatelje može i.."cal" ili "c_men".. ..) | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 04.12.09 10:34 | |
| cal...hvala ...samo nastavi...sa prijedlozima ..valjda se jos neko javi da kaze svoje misljenje ...treba ih malo probuditi ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.12.09 0:58 | |
| ja stvarno ne mogu biti moderator.. ne mogu stići.. a zahvaljujem se goranu što mi je vjerovao i ponudio mi ulogu moderatora.. ja bi bila samo običan član jer opet mislim da ima neko drugi ko bi na mom mjestu puno bolje radio od mene, pošto ionako malo vremena orovodim na forumu.. nadam se da me razumijete.. |
| | | Niky VIP član
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 05.12.09 19:12 | |
| Slažem se sa Californiom, prvi bi ja trebao više razviti teme koje stavljam, a ne lijeno sve pastati samo. Tebi hvala draga Minchy za sve do sad, svrati kad možeš. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | | Niky VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 29.12.09 21:52 | |
| Mislim da bi trebali staviti spol i godine...stavi ono 17 kad ono 71 ....pa se ti misli .... ....recimo ja od suze mislila da je žensko i to dosta vremena P.s. Evo mene natrag među svoje...na primjedbama...čak se ni ne sječam jesam li koji prijedlog dala | |
| | | Niky VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 02.01.10 10:15 | |
| Može li Oluja smanjiti avatar ...... | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 02.01.10 10:24 | |
| | |
| | | Niky VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 02.01.10 10:27 | |
| To možeš i sam...mislim bar | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 02.01.10 10:28 | |
| ja bih vam rado svima pomogla ..ali ne da mi nista na profilima raditi ...prvo bih smanjila oluji avatar a c men ...smanji si sam godine ....ako mislis da si prestar _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 02.01.10 10:33 | |
| | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 02.01.10 10:35 | |
| ..aj Nikice samo kukaš..kukaš..može ovo može ono..išššškokoš..neide sve samo tako.. Evo riješena slikica od Oluje...Tornada.. | |
| | | Niky VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 02.01.10 10:38 | |
| @ Kiki ...ma joj..razvukao mi se ekran kao žvaka....nestala slova ...tko če se žaliti ako neću ja | |
| | | Kikica VIP član
| | | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Jel ste razmisljali o ovome? 02.01.10 11:50 | |
| E ljudi, jel ste razmisljali vi o tome da forum prebacite na neki bolji hosting....nemam pojma ja kako se to zove, al znate na sta mislim... Mislim, kad je vec forum tolko posecen i uspesan sto ga ne biste sa besplatnog hostinga prebacili na neki bolji.... i bilo bi super kad bi otvorili i sajt...to bi bio pun pogodak! Iskreno, idem na dosta sajtova i foruma, al ovako nesto nisam jos videla, jos kad sam provalila da je free forum, zgranula se!!! Svaka cast! Eto, jedan pametan predlog i od mene. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 462 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 462 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|