|
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
+40MiKi zeljko jaran Rokerka gadafi D_DoLL californiamen Zenga mala_djevojka sime roby124 Antonio DuREx DjBjelovarcanin jaro1968 Benchy Niky goc Shtiriputanac Staša sanjich Cynic bittersweet Yo Ary Kikica Blizanka Maisie king_in_crimson Lux krave su ljubičaste DJ Tea Lajka vanja Slavonac boomba Kizo Zlatko velikamala Goran 44 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.09.08 1:38 | |
| First topic message reminder :Vaše prijedloge za poboljšanje kvalitete ovog foruma, kao i primjedbe i želje upisujte ovdje. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 20.06.09 19:05 | |
| tipkao sam sa desty preko gmaila i ona mi kaže da ne dolazi tu jer je banirana, a pod drugim nickom ne želi... i kaže mi da vas sve puno pozdravim... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 20.06.09 19:13 | |
| pozdravi i ti nju puno ...bas mi je zao sto nije tu a ja sam joj cak stavila i jedan av jer me je podsjetio na nju ...a o cemu je ruijec kad procitate na vipu 4 i 5 stranu znat ce te ...ima i desty je napisala nesto u stilu ako se ne obrise i ovaj post ...znaci da je brisano ...a goran je rekao da mu je zao sto je izbrisao ...trebao je ostaviti da svi vide ...e ako je sta bilo nije trebao brisati ...ali desty nije nikad nista ruzno rekla uvijek je sa svima bila ok zato ni meni nije u redu sto je baniro a to sam mu i rekla u postu u vipu...kornich saljem joj pusu _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 20.06.09 22:02 | |
| baš ti hvala na pozdravima, baš mi je žao što ju je Goran banirao, a i sam svojim nepojavljivanjem ne vrši ulogu admina kako stoji u pravilniku foruma |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 15:35 | |
| prenijeti ću joj vaše pozdrave... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 15:38 | |
| Pa kad već pričamo o desty imam potrebu reći ovo: po meni ona je između ostalih osoba stvorila ovaj forum (doslovce sam gledala kako ga pretvara u nešto) i nikako ne bi smjela biti banirana s njega. U tuđe nesuglasice ne želim ulaziti, to me se ne tiče. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 15:40 | |
| ne želim da se goran uvrijedi na ovo što ću reći, ali stvar je u tome ako netko nema mišljenje kao i on, odmah u startu je na nekoj crnoj listi.... desty je imala svoje ja, rekla je što je mislila, goranu se nije svidjelo i banirao ju je... ne bi me čudilo da i mene banira..... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 15:46 | |
| ako se pojavi ... ovo je valjda jedini forum bez admina |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 15:53 | |
| ako se može, trebala bi biti dva admina... goran i još netko tko je isto često na forumu (time ne aludiram na sebe).. meni se to ne bi dalo... |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 15:53 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 15:56 | |
| B. pravo govoriš ma mislila sam mu ja sebe predložit, ali ne žeilm se opet obvezat pa kad mi opet nešto 'puhne' da se ne pojavim tjednima na forumu ... bio bi belaj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 15:58 | |
| ja imam prijedlog.... samo, ne bih želio da ta osoba pomisli kako ja mislim da je previše na forumu.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 16:12 | |
| gukni golube |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 16:12 | |
| blizanka... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 16:14 | |
| slažem se |
| | | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 18:04 | |
| E ovo o čemu ste pisali sam i ja danas mozgala, zašto nas je ostavio bez admina, na svakom drugom forumu ima bar dva -tri, samo ovdje niti jedan. Netko bi trebao vršiti tu funkciju, da ne upadne opet neki Sokol pa da nas ne maltretira ili zabavlja ....doduše kako koga | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 18:08 | |
| blizanko.. nitko nešto nije iz prve naučio... svemu treba dati malo vremena.... savladala bi, samo bi trebalo malo strpljenja.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 20:37 | |
| Tako je B. sve se da naučit, bitna je volja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 21:03 | |
| ma blizanka je super za taj posao... |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 21:08 | |
| ma korny ...ne fali ni tebi nista ...ja i ti u duetu...jedno drugo potpomazemo _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 21:12 | |
| nisam ja za admina, priznajem... ja sam radnim danom samo navečer na forumu... |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 21.06.09 21:31 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 22.06.09 0:12 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 22.06.09 8:43 | |
| blizanka... svi smo za tebe.... : : ja ako baš želim mogu biti zamjenski... ono, kao u onoj emisiji mijenjam ženu... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 495 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 495 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|