|
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
+40MiKi zeljko jaran Rokerka gadafi D_DoLL californiamen Zenga mala_djevojka sime roby124 Antonio DuREx DjBjelovarcanin jaro1968 Benchy Niky goc Shtiriputanac Staša sanjich Cynic bittersweet Yo Ary Kikica Blizanka Maisie king_in_crimson Lux krave su ljubičaste DJ Tea Lajka vanja Slavonac boomba Kizo Zlatko velikamala Goran 44 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.09.08 1:38 | |
| First topic message reminder :Vaše prijedloge za poboljšanje kvalitete ovog foruma, kao i primjedbe i želje upisujte ovdje. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.04.09 9:12 | |
| Znam to, jako puno toga je moguće dodatno poboljšati na forumu. Kad se pojave zainteresirani da mi pomognu u moderiranju, onda ćemo to i napraviti, jer i ovako imam dosta posla u održavanju postoječih kategorija. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.04.09 9:18 | |
| znam Gogo da je.. samo polako..nema frke.. naravno da se sa vremenom sve stavi.. pa koliko Vas je u Te@m-u.. vidim tri moderatora i Ti.. dovoljno..
isto tako dobra kategorija Ti je Klincanijada sve za djecu.. znaci postave se stvari za djecu.. od crtanih filmova pa do prica za laku noc..razne bojanke.. pa cak i edukativni programi.. brzo ucenje..slova i brojke.. ma svasta pomalo..
pst..ovo je samo prijedlog.. |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.04.09 9:26 | |
| Možeš biti moderatorica i pomoči mi. Nikako nije dovoljan postojeći broj moderatora. Lako je napraviti nove kategorije. Treba staviti nove teme u njih, a ne znam tko je zainteresiran za to? Sad da razdvojim ljubav i sex, treba mi barem pola sata da premjestim teme. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.04.09 9:46 | |
| imam pitanje može li se kod ovog natpisa koji se pomiče kao dobrodošlica s lijeve i desene strane staviti neke strelice usmjerene prema naslovu jer da potpuni prazninu ili nešto slično. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.04.09 9:48 | |
| naravno da je posao.. pricat cemo Gogo kasnije..idem sada..
cujemo se..pusa do pisanja |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 06.04.09 12:07 | |
| Evo sređujem ljubav i seks, a što se tiče Klincanijade - prema pravilima s kojim sam se morao složiti da bi otvorio ovaj forum, djeci mlađoj od 13 godina je zabranjena registracija na forum, pa nemam što otvarati forum za tu populaciju, za djecu i mlade već postoji forum Teen. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 9:48 | |
| super Gorane...
Dragi clanovi Veselog foruma... znam da neke teme ponekad nisu interesantne svima..
ali ne dozvolite da zavrse bez ijednog komentara svaka tema koja je otvorena ovdje netko od nas je ulozio trud i neku dozu ljubavi..
stoga ne dozvolite da stoji prazna.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 10:15 | |
| kad ću ja dobit odgovor na pitanje koje sam gore postavio |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 10:19 | |
| Odgovor je da ništa više neću mijenjati što se dizajna foruma tiće Teo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 10:20 | |
| eto opet mene i pitanja..ha ha
zasto forum nije zakljucan.. dali se moze to napraviti.. |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 10:33 | |
| Zašto bi bio zaključan? Ja se prvi ne bi išao registrirati na forum koji je zaključan za goste. Ne vidim smisao u tome, postoje drugi načini da se privuku novi članovi. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 10:35 | |
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 10:46 | |
| Može biti zaključana određena kategorija i biti će zaključana download zona, sad kad je otvorim, ali ništa drugo. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 19:33 | |
| ovo se odnosi na clanove.. dali Vi skidate recimo sa ovog foruma nesto.. |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 20:06 | |
| Očito nitko ništa Adry. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 20:07 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 20:09 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 20:19 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 22:21 | |
| ok..tada prekidam sa time... |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 22:28 | |
| Moraš biti malo određenija u svojim izjavama Adry. A ako netko nešto sad ne skida, to ne znači da neće neki novi članovi. Također, ni jedna tema nije uzaludno otvorena; ako sad nije komentirana, možda baš privuče nekog novog. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 22:46 | |
| ha ha..Gorane.. ako radis link na Rapidu(na crno) traje maximalno do tri mjeseca.. ukoliko se ne klikne na link..ne skida.. pada mnogo prije.. linkovanje je inace jedan od najjacih reklama za forum.. naravno..ako si sam radio bas za taj forum.. ja recimo preko svog linka znam tko ga krade.. pronalazim forum..odakle je skinut.. pronalazim originalnu sifru i ostalo..
ne mozda sam napisala tako pa nisi skuzio.. naravno da ne skidamo svi...
ali ono sto me najvise ovdje zacudilo.. da nitko nista ne trazi.. mislim na sve... sve sto se neta tice.... |
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 22:48 | |
| Čini se da se mi ovdje uglavnom družimo Kako znaš preko linka na rapidu tko krade, možeš malo pojasniti? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 22:52 | |
| ma ok..ha ha
jer si pronalazim svoj link.. |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 07.04.09 22:57 | |
| A to... Pa je li to krađa ako se nešto uredno linka? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 08.04.09 8:29 | |
| cuj za mene je sve kradja sto se uzima sa drugih foruma.. jer najlakse je raditi copy/paste naravno svatko zna svoje.. ali je smijesno vidjet obicnu sliku a na njoj je maska drugog foruma.. znam da netko ne obraca paznju na to.. ali ja recimo gledam.. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 441 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 441 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|