|
| Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
+40MiKi zeljko jaran Rokerka gadafi D_DoLL californiamen Zenga mala_djevojka sime roby124 Antonio DuREx DjBjelovarcanin jaro1968 Benchy Niky goc Shtiriputanac Staša sanjich Cynic bittersweet Yo Ary Kikica Blizanka Maisie king_in_crimson Lux krave su ljubičaste DJ Tea Lajka vanja Slavonac boomba Kizo Zlatko velikamala Goran 44 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 25.09.08 1:38 | |
| First topic message reminder :Vaše prijedloge za poboljšanje kvalitete ovog foruma, kao i primjedbe i želje upisujte ovdje. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.06.09 16:07 | |
| opet sam nadak baba ali stvarno malo mi i ovako sto mi se sve razvlaci ko razvlaka ...i molila bih ako moze da se slike koje stavljate smanje na odredenu velicinu...unaprjed hvala.. .inace ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.06.09 16:11 | |
| Nisam skužila ... razvlači ti ova nova fotka za logo? preširoka je? Pitam zato jer je meni dosta manja od ekrana i uopće mi ne razvlači stranicu. ako je tebi problem smanjit ćemo je |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.06.09 16:23 | |
| Meni je sad super što god napravili...jučer mi je malo ova podloga bila preširola...imam manji ekran nego vi valjda... imam još uvijek onaj stari obični neznam koja veličina...mislim 17 | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.06.09 16:31 | |
| Meni je sve idealno, a Blizanka je dobro napomenula da se stavljaju fotke normalne veličine koje ne šire ekran. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.06.09 16:33 | |
| | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.06.09 16:35 | |
| Ima programa za smanjivanje fotki, čak ima i tema "program za smanjit' fotke" koliko se sječam. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.06.09 16:36 | |
| Neznam stvarno ...nisam naletila na tu temu....sorry...inaće pazim na te fotke jer i meni ide naživce kad je prevelika... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.06.09 16:38 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.06.09 16:38 | |
| Ariela imaš na zanimljive fotografije,pravilo foruma za slike i tamo ti je i program i sve. : : |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.06.09 16:41 | |
| Bravo Ana, vidiš kako si je lijepo uputila! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.06.09 16:44 | |
| E hvala...stvarno to nisam vidjela...isprika svima...obratit ću malo više pažnje na to... | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 27.06.09 16:52 | |
| Nemaš brige Ariela! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 29.06.09 22:01 | |
| Zašto je Tema što te posljednje nasmijalo u Arhivi? |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 29.06.09 23:07 | |
| Netko ju je premjestio, budem pogledao. Ne treba premještati teme ako nisu zaključane i ako su aktivne. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 30.06.09 16:16 | |
| Neki su se žalili na drugim temama da im se forum sporije učitava, pa sam na glavnom forumotionovom i drugim forumotion forumima provjeravao da li ima pritužbi i problema. Generalni zaključak je da nigdje nisam primjetio probleme, meni svugdje sve dobro učitava pa i ovdje. Vjerojatno je problem u kompjuterima i preglednicima onih koji imaju problema sa učitavanjem foruma. Korisno je ponekad uraditi defragmentaciju diska, počistiti nepotrebno smeće sa cleanerom, provjeriti za nove nadogradnje programa koje koristimo itd. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 30.06.09 18:37 | |
| Meni je danas forum šteko,i nije istina da je do mog kompa... sve moguće na netu valjalo,osim ovog foruma... Ali sada je ok... |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 30.06.09 19:05 | |
| Ne znam onda što se tada dešavalo Kate. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 30.06.09 19:08 | |
| Bitno da je sada ok... |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 30.06.09 19:09 | |
| I forumu valjda nekad dođe žuta minuta jebo li ga tata. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 30.06.09 19:10 | |
| Bemti Gorane... di tata baš... |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 30.06.09 19:11 | |
| Mama nema s čim. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 30.06.09 19:12 | |
| E danas ni ja nisam mogla na forum, a ostalo je sve bilo ok... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 30.06.09 19:12 | |
| Eto nisam jedina...a i on se jadan po*ebo... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 30.06.09 19:24 | |
| I meni sporo otvara danas ...sve se nešto rasteže ko žvakaća |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi 30.06.09 19:26 | |
| Hebemu led i forumotionu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe i prijedlozi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 461 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 461 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|